۱۰ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۸۰۸۹۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۲-۱۰-۱۳۹۶
کد ۵۸۰۸۹۴
انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۲-۱۰-۱۳۹۶

تحریم نفتی شدید علیه کره شمالی: یک بشکه نفت در سال برای 6 نفر

با این تحریم جدید، "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی باید کشورش را سالانه تنها با 4 میلیون بشکه نفت و 500 هزار بشکه بنزین و گازوئیل، اداره کند.

آزمایش های موشکی پی در پی کره شمالی ، این کشور منزوی را مواجه با یک تحریم نفتی بی سابقه و شدید کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری‌ها، در پی آزمایش های موشکی بالستیک کره شمالی، شورای امنیت ملل متحد دیشب به اتفاق آرا قطعنامه تحریمی جدیدی علیه این کشور را به تصویب رساند که بر اساس آن صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی به کره شمالی به شدت محدود می شود.

بر اساس قطعنامه جدید، دولت کره شمالی تنها مجاز به واردات 4 میلیون بشکه نفت در سال می باشد. این رقم 10 درصد نفت وارداتی کره شمالی است و با تصویب این قطعنامه دولت کره شمالی از نزدیک به 90 درصد از نفت وارداتی خود محروم می شود. همچنین بر طبق این قطعنامه، دولت کره شمالی می تواند تنها در هر سال 500 هزار بشکه فراورده های نفتی نظیر بنزین و گازوئیل وارد کند. کره شمالی نفت و فراوردهای نفتی خود را از چین وارد می کند.  

رای مثبت نمایندگان آمریکا و بریتانیا به قطعنامه تحریمی جدید شورای امنیت علیه کره شمالی

تحریم نفتی شدید علیه کره شمالی تصویب شد

 همچنین در قطعنامه جدید، ضرب الاجلی دو ساله به کشورها داده شده تا کارگران با تابعیت کره شمالی خود را از کشورهایشان بیرون کنند. با این کار نیز دولت کره شمالی از بخش مهمی از درآمدهای ارزی خود محروم خواهد شد.

بخش عمده کارگران کره شمالی در چین و روسیه فعالیت می کنند و در ماه های گذشته گزارش های مختلفی درباره کار شبانه روزی این کارگران با دستمزدهای ناچیز در پروژه های ساخت اماکن و ورزشگاه های روسیه برای برگزاری جام جهانی 2018 فوتبال در رسانه های جهانی منتشر شده است.

پیش نویس این قطعنامه از سوی ایالات متحده آمریکا تهیه شده بود و دو کشور چین و روسیه به عنوان مهم ترین شرکای اقتصادی کره شمالی نیز به این قطعنامه رای مثبت دادند.

نماینده چین در سازمان ملل رای مثبت همه کشورهای عضو شورای امنیت به این قطعنامه را نشانه موضع واحد جامعه جهانی در قبال توسعه برنامه های تسلیحاتی کره شمالی خوانده است.

با وجود رای مثبت چین به قطعنامه، هنوز معلوم نیست که مهم ترین متحد بین المللی دولت پیونگ یانگ چگونه می خواهد با اجرای این قطعنامه، دست و پای متحد سنتی خود در شرق آسیا را ببندد.

در صورت اجرای این قطعنامه دولت کره شمالی به قدری از لحاظ سوختی در مضیقه خواهد بود که ممکن است به فلج شدن اقتصادی این کشور و حتی مرگ و  میر صدها هزار نفر بر اثر کمبود سوخت در سرمای زمستان این کشور بینجامد. کره شمالی بیش از 25 میلیون جمعیت دارد و با تقسیم 4.5 میلیون بشکه نفت و فرآوردهای نفتی بر جمعیت این کشور به ازای تقریبی هر 6 نفر در سال تنها یک بشکه نفت و بنزین مصرف خواهد شد.

این دهمین قطعنامه تحریمی شورای امنیت علیه کره شمالی در قبال برنامه های تسلیحاتی و هسته ای پیونگ یانگ است.

کره شمالی در 29 نوامبر گذشته با شلیک دوربُردترین موشک بالستیک خود به سمت دریای ژاپن، اعلام کرد تمامی خاک ایالات متحده آمریکا تحت پوشش موشک های بالستیک قاره پیمای این کشور است که قابلیت حمل کلاهک هسته ای دارند.

 

 

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۲۲
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
1
10
اگر باديد استراتژيک و کلان به موضوع بنگريم آنچه که دشمن اصلي کشور ماست و آينده کشور را بسوي نابودي سوق مي دهد دوستي با کشور چين است که بدون حد وحصر کالاهاي بنجلي که بالاي 90 درصد آن مصرفي مي باشد در عوض پول نفت که يک سرمايه ملي به کشور ما مي دهد چنين کشوري است که نه تنها زيرساختهاي صنعتي کشور را نابود ساخته بلکه از سرمايه گذاري مولد نيز جلوگيري کرده است هر آدم عاقلي مي داند که امروز دشمن هر کشور سلاح اقتصادي است نه سلاح نظامي لذا با نگاهي کارشناسانه به دشمني ها بنگريم امريکا دشمني است که آگاهانه ما را به کشور چيني وابسته کرده که با کالاهاي بي کيفيتش هر اقتصادي را نابود مي سازد براي همين است که ترامپ از صدور خيلي از تکنولوژي ها به چين دارد اجتناب مي کند.
اسکروچ کبیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
22
5
آمریکایی ها باید بدانند سالها زجر و سختی به ملت کره شمالی ، بی پاسخ نخواهد ماند.
پیش بینی میکنم روزی خواهد رسید که چند شهر مهم آمریکا با حمله اتمی و هیدروژنی کره شمالی خاکستر و میلیون ها آمریکایی نابود شوند. حتی به قیمت نابودی خودشان.
سالها زجر و سختی به ملت کره شمالی ، آمریکاییهارو در نزد کره ها ای منفور کرده.
حسین
Australia
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
5
18
حکومت دیکتاتوری کره شمالی باید تحریم کامل بشه تا از پا در بیاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
4
14
كره شمالي زماني از كارهاي خود پشيمان خواهد شد كه ديگر پشيماني و بازگشت به خواستهاي جامعه بين الملل ،‌ مشكل آنرا حل نخواهد كرد. چون وقتي اعتماد جامعه جهاني را از دست داد مشكل است كه ديگر به اين كشور اعتماد كنند. فقط اين وسط ميليونها بدبخت فلكزده اسير ديكتاتور از بين خواهند رفت...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
3
21
من هیچ موقع بخاطر ندارم آمریکا پشت متحد خود را خالی کرده باشد واین مردانگی بوسیله روسیه و چین بارها درباره متحدان خویش نقض شده است...نمونه اش تحریم خودمان که روسیه و چین رای مثبت دادند
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
18
2
کره ای ها از ذغال سنگ و جلبگ سوختی استفاده خواهند کرد ضمن آنکه قاچاق سوخت بخشی از نیاز ایشان را تامین خواهد کرد تحریم کردن این کشور بی فایده است.
دستور پخت نان روسی با اسفناج؛ یک طعم اصیل و خوشمزه (فیلم) صید ماهی در خزر ممنوع شد رئیس‌جمهور: بحث تورم، ارزش پول ملی و معیشت مردم، مهم‌ترین دغدغه‌های جلسه با رهبر انقلاب بود (فیلم) عربستان اولین مقصد سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه حواس‌پرتی عجیب راننده مرسدس بنز شاسی بلند در پمپ بنزین! (فیلم) وزیر کار: فقر در ایران جنسیتی، سالمندی و جغرافیایی شده نرخ اضافه کار کارکنان مشمول قانون بهره وری تصویب شد تصاویری زیبا از دیواره یخی آبشار اسبفروشان سراب (فیلم) علت توقیف: نامعلوم ! آقایان چگونه با وجدان آسوده شب سر به بالین می‌گذارید؟ ملی‌پوش اسبق کشتی ایران درگذشت هشدار سازمان ملل: خصومت ها میان اسرائیل و حوثی ها در حال گسترش است/ خاورمیانه شاهد خطر تشدید تنش دیگری است تصاویری از پوتین درحال هدایت بمب افکن راهبردی روسیه (فیلم) آتش سوزی ۱۵ واحد مسکونی و دامداری در روستای لزور فیروزکوه المپیک پاریس با مدال‌های رنگ پریده! (+عکس) ماجرای پیامک عاشقانه کفاشیان به کی روش چه بود؟! (فیلم)