۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۲۹۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۶ - ۱۱-۰۶-۱۳۹۷
کد ۶۲۹۵۴۳
انتشار: ۰۷:۵۶ - ۱۱-۰۶-۱۳۹۷

چگونه با میل شدید به خوردن مقابله کنیم؟

خوراکی‌های سرشار از مواد قندی و کربوهیدرات‌ها معمولا عامل تشدید میل به خوردن هستند و کنترل این ولع را دشوار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، پاسخ دادن به این میل شدید ممکن است به مرور زمان به یک عادت تبدیل شود و معمولا هم ساده‌ترین راه برای ارضای این میل، روی آوردن به مواد قندی و کربوهیدرات‌ها بدون در نظر گرفتن عوارض این قبیل خوردنی‌ها برای سلامتی است.

هرچند، درصورتیکه فرد تصمیم قطعی بگیرد که به طور مثال با رعایت یک رژیم غذایی جدی این عادت را ترک کند به سرعت می‌توان میل شدید به خوردن را کنار گذاشت.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، از جمله راهکارهای دیگری که می‌توان از آن‌ها برای کنترل ولع شدید به خوردن کمک گرفت شامل موارد زیر است:

آب بنوشید

بدن می‌تواند در مورد احساس تشنگی و گرسنگی دچار اشتباه شود و نوشیدن آب ممکن است به کنترل میل به خوردن کمک کند. درحقیقت، این امکان وجود دارد که بدن سیگنال‌های مغز را اشتباه پردازش کرده و آنچه که میل به خوردن احساس می‌شود ممکن است در واقع نشانه‌ای از تشنگی باشد.

محققان در سال ۲۰۱۴ روی چندین زن دارای اضافه وزن که روزانه ۱.۲ لیتر آب اضافی مصرف می‌کردند، مطالعاتی انجام دادند. نتایج بررسی‌ها نشان داد افرادی که آب می‌نوشند وزن و چربی بدنی کمتری دارند.

همچنین نتایج مطالعه دیگری نشان داد که نوشیدن دو فنجان آب پیش از وعده غذایی در کنار رژیم غذایی با میزان کالری پایین به افراد میانسال و مسن دارای اضافه وزن کمک می‌کند که وزن خود را از دست بدهند.

ورزش کنید

در سال ۲۰۱۵، محققان نتایج مطالعه‌ای را که در مورد تاثیر ورزش کردن روی میل به خوردن شکلات در افراد مبتلا به اضافه وزن انجام گرفته بود، منتشر کردند. در این بررسی مشخص شد ۱۵ دقیقه پیاده‌روی نسبت به نشستن در کاهش میل به مصرف شکلات موثرتر است.

استرس خود را کاهش دهید

ورزش‌های کاهنده استرس همچون تای‌چی می‌تواند میل شدید به خوردن را کاهش دهد. استرس می‌تواند در احساس گرسنگی نقش داشته باشد و عوامل استرس‌زا در طولانی مدت باعث می‌شود برخی از افراد به خوردن خوراکی‌هایی تمایل پیدا کند که حاوی قند یا سرشار از کالری هستند.

از گرسنه ماندن خودداری کنید

بسیاری از افرادی که رژیم می‌گیرند کالری مصرفی را کاهش می‌دهند. این محدودیت در مصرف کالری فرد را دچار مشکل کرده و باعث می‌شود فرد بیشتر احساس گرسنگی داشته باشد. درصورتیکه فرد در تمامی مواقع احساس گرسنگی داشته باشد لازم است در رژیم غذایی خود تغییرات خاصی را اعمال کند تا به کنترل میل به خوردن مواد قندی و کربوهیدرات‌ها کمک کند.

مقدار بیشتری پروتئین مصرف کنید

افزایش میزان مصرف پروتئین ممکن است میل به خوردن را کاهش داده و احساس گرسنگی را به تاخیر اندازد.

گاهی اوقات در برابر میل به خوردن تسلیم شوید

کاملا نادیده گرفتن میل شدید به خوردن پیامدهای منفی به همراه دارد. به همین دلیل خوب است گاهی اوقات رژیم غذایی خود را کنار بگذاریم.

آدامس بجوید

برخی از افراد تصور می‌کنند جویدن آدامس فاقد قند به رفع میل شدید به غذا خوردن کمک می‌کند. بررسی انجام شده در سال ۲۰۱۵ نشان داد جویدن آدامس اشتها را کاهش داده که به دلیل تاثیرات فرآیند جویدن آدامس است.

برچسب ها: خوردن ، مواد قندی ، عادت
ارسال به دوستان
2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد دستور پوتین درباره بیت کوین: در معاملات خارجی استفاده شود تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود