۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۴۰۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۲۲-۰۸-۱۳۹۷
کد ۶۴۰۰۳۳
انتشار: ۱۳:۱۹ - ۲۲-۰۸-۱۳۹۷

شهردار جدید تهران را بیشتر بشناسید

پیروز حناچی در سال ۱۳۴۳ در تهران به‌دنیا آمده و ۵۴ ساله است.

او دانش‌آموخته اولین دوره دبیرستان مفید در تهران است که زیر مجموعه مکتب امیرالمؤمنین به حساب می آید. این موسسه خیریه را پیش از پیروزی انقلاب اسلامی آیت الله عبدالکریم موسوی اردبیلی با تاسیس مدرسه راهنمایی در تهران پایه گذاشت و اکنون دانشگاه مفید قم نیز وابسته به آن است. 

حناچی در سال ۱۳۷۱ از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه‌ تهران کارشناسی‌ارشد پیوسته معماری گرفت و در سال ۱۳۷۸ هم دکترای تخصصی معماری‌ با گرایش مرمت‌شهری و باز زنده‌سازی شهرهای تاریخی.

حناچی در دوران جنگ ایران و عراق در برخی عملیات برای طراحی و ساخت پل، بیمارستان‌های صحرایی و ساختمان‌های اورژانس حاضر بوده؛ از جمله عملیات والفجر مقدماتی و خیبر.

او زمانی در دهه هفتاد، قائم‌مقام ریاست دانشکده هنرهای زیبا و بعدتر معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تهران بوده.

او مدتی هم مدیر گروه مرمت ابنیه و بافت دانشکده‌معماری دانشگاه تهران بوده‌است.

حناچی، سردبیر و مدیرمسوول مجله معماری «آبادی» و رئيس شعبه ایرانی نهاد دکومومو است که یک سازمان بین‌المللی غیردولتی برای مستندنگاری و حفاظت از آثار معماری دوران مدرن و معاصر است.

ارسال به دوستان
۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی)