۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۵۳۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۸-۱۱-۱۳۹۷
کد ۶۵۳۱۳۴
انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۸-۱۱-۱۳۹۷

اعلام شرایط جدید صدور ضمانت نامه برای شرکت‌های دانش بنیان

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی صندوق نوآوری از شرایط جدید صدور ضمانت‌نامه برای شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

به گزارش ایسنا، روح الله ذوالفقاری با اشاره به شرایط جدید اعطای ضمانت‌نامه به شرکت‌های دانش بنیان گفت: بر اساس ضوابط جدید، فرآیند صدور ضمانت‌نامه برای شرکت‌های دانش بنیان بسیار آسان‌تر و مدت زمان صدور آن نیز کمتر شده است.

وی افزود: ضمانت‌نامه‌های صادر شده شامل ضمانت‌نامه‌های پیمان و اعتباری است که به صورت "حد اعتباری" نیز قابل ارائه است. به این معنا که در این موارد حد اعتباری برای شرکت‌های دانش بنیان تعیین می‌شود تا هر زمان که شرکت درخواست ضمانت‌نامه کرد در کمترین زمان ممکن به شرکت‌های متقاضی ارائه شود.

ذوالفقاری یادآور شد: در گذشته اطلاعاتی که از شرکت‌ها برای صدور ضمانت‌نامه دریافت می‌شد، اطلاعات گسترده و پراکنده‌ای بود که در برخی موارد منجر به دوباره کاری می‌شد. اکنون این سیستم در صندوق نوآوری و شکوفایی اصلاح شده است.

سرپرست معاونت برنامه ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی در این زمینه توضیح داد: برای اعطای ضمانت نامه ضمن انجام هماهنگی لازم با بانک‌های عامل، فرآیند صدور ضمانت‌نامه با حذف مراحل و اطلاعات غیرضروری کوتاه شده و درخواست پس از تکمیل توسط شرکت، به صورت مستقیم در اختیار کارشناس مربوط قرار می‌گیرد. با اقدامات انجام شده امیدواریم زمان مورد نیاز برای صدور ضمانت نامه به کمتر از یک هفته برسد.

ذوالفقاری با بیان اینکه این ضمانت‌نامه‌ها توسط شبکه بانکی و با تخفیف کارمزد صادر می‌شوند، خاطر نشان کرد: ضمانت‌نامه‌های شرکت در مناقصه و یا مزایده بدون اخذ ودیعه و سایر ضمانت‌نامه‌های پیمان با ودیعه حداکثر پنج درصد صادر خواهند شد.

ارسال به دوستان
انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی) چرا این دروازه‌های جهنم بعد از ۵۰ سال همچنان شعله‌ور هستند؟ انژکتور خودرو چیست و چه می‌کند؟ کمبود یُد چه علائمی دارد؟/ ۵ نشانه که باید جدی بگیرید سفر به ایران قدیم؛ خرمشهر در سال های قبل و بعد از جنگ(عکس) هنر تیونر ایرانی در طراحی سوپراسپرت لامبورگینی(عکس) چرا روی بالش صدای ضربان قلبتان را می‌شنوید؟ کشف یک «کفش» استثنایی 500 ساله در «چاه توالت»(+عکس) ارتشی متشکل از یک میلیون ربات فناوری منسوخ شده لامپ ادیسون یک کاربرد جدید پیدا کرد خواص شگفت انگیز لیمو شیرین