۱۱ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۴
فیلم بیشتر »»
کد ۶۹۷۴۹۹
انتشار: ۱۵:۴۲ - ۱۸-۰۸-۱۳۹۸

طرز تهیه مربای به

مواد لازم برای تهیه مربای به :

به  4 عدد ( یک کیلوگرم )
شكر  1 الي 1/5 كيلو
گردوی خرد شده به ميزان لازم 
گلاب به ميزان لازم 
دارچين به ميزان لازم 
عرق هل به ميزان لازم 


طرز تهیه مربای به :

به را تكه تكه كنید و به تکه های نازكی برش بزنید، سپس آب و شکر را با هم مخلوط کنید و به ها را درون آب و شکر بريزيد و روی حرارت بگذاريد وقتی به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام بپزد. درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ها می شود و تقريباً قرمز رنگ می شوند.

اگر دوست داشتید گردوها نرم باشند آن ها را حدودا یک ساعت قبل از آماده شدن مربا داخل آن بریزید و اگر دوست نداشتید نرم باشند در مرحله آخر با گلاب و ... به آن اضافه کنید. زمانی که مربای به كاملاً خوشرنگ شد و شهد آن به  غلظت مناسب رسید به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارچين و يا مخلوطی از هر سه را اضافه كنيد. و حرارت را خاموش كنید.

_______________________________________________________________________________

بیشتر بخوانید: نکته های مهم برای درست کردن مربا

_______________________________________________________________________________

طرز تهیه مربای به

روش دوم برای "طرز تهیه مربای به":

مواد لازم برای مربا به :

 به ١ کیلو 
شکر  ١ کیلو
 گلاب ۲ قاشق غذاخوری 
هل  کمی
آب  به مقدار لازم

 

طرز درست کردن مربای به :

برای طرز تهیه مربای به ابتدا به ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و به روش دلخواه خرد کنید و سپس داخل قابلمه بریزید و تا جایی که روی آن را آب بگیرد آب بریزید و اجازه بدهید روی حرارت بماند تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد شکر را بریزید و در قابلمه را بگذارید ۱ ساعت بعد در قابلمه دمکنی بگذارید و مربا را دم بگذارید ۳_۴ ساعت که گذشت دمکنی را بردارید و هل و گلاب را بریزید مجددا ۱ ساعت دیگر اجازه بدهید روی حرارت بماند در آخر کمی آبلیمو بزنید و وقتی یکی دو جوش خورد زیر قابلمه را خاموش کنید.

_______________________________________________________________________________

بیشتر بخوانید: تمام غذاهایی که می توانید با به درست کنید

_______________________________________________________________________________

نکاتی برای طرزتهیه مربای به:

  مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شود که در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود می گیرد.

 برای قرمز شدن مربا به بهتر است آن را در قابلمه مسی بپزید.

ارسال به دوستان
جدایی انسان از توسعه ایران! وزارت خزانه داری آمریکا هک شد هزاران نفر از مردم کره جنوبی به دنبال سانحه هواپیمایی رزرو پرواز خود را لغو کردند نماینده کارگران: قدرت خرید حداقل مزد کارگران یک چهارم شد رئیس سازمان انرژی اتمی: مشکل غرب با شخص اسد نبود، به‌خاطر همراهی او با انقلاب اسلامی بود خسارات ۲۸.۳ میلیون دلاری سازمان فرودگاه‌ های اسرائیل نحوه نگهداری از چمن ورزشگاه آزادی، پس از دیدار منتخب سرخابی‌ها و منتخب ستارگان ۹۸ (فیلم) نماینده مجلس: متوسط قیمت مسکن در تهران ۹۰ میلیون تومان و هزینه ساخت ۱۵ میلیون تومان است (فیلم) جزئیات جلسه پزشکیان با مقام معظم رهبری خاطره ضرغامی از حذف شدن افسران لایق نظامی به دلیل سخت گیری‌های گزینش! (فیلم) ادعای معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل: حوثی‌ها به طور کامل توسط ایران تامین شده اینجا خطرناک‌ترین جاده دنیا است! (فیلم) اظهارات دختر صدام حسین درباره تحولات سوریه و عراق ابراهیم تهامی: تا زمانی که زنده‌ام مثل من نخواهد آمد! (فیلم) اهداف جدید ترور اسرائیل در یمن اعلام شد (عکس)