۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۱۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۱۰-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۱۲۵۹
انتشار: ۱۹:۱۸ - ۱۰-۰۹-۱۳۹۸

جذب نیروی امریه در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برای تأمین نیروی انسانی متخصص خود، در نظر دارد از بین دانش‌آموختگان مقطع دکتری امریه سربازی جذب کند.

به گزاش فارس به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی ومطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی؛ این پژوهشگاه برای تأمین نیروی انسانی متخصص خود، در نظر دارد از بین دانش‌آموختگان مقطع دکتری در رشته‌های جامعه‌شناسی گرایش مسائل اجتماعی، مدیریت و اقتصاد امریه سربازی جذب کند.

براساس این گزارش،‌ تسلط بر نرم افزارهای عمومی و تخصص و سکونت در تهران جزء شرایط عمومی جذب نیروی امریه در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی است، متقاضیان ملزم به امضای برگه تعهد عدم ارائه کسر خدمت در طول دوران امریه هستند و متقاضیان نباید به هیچ عنوان سابقه خدمت قبلی سربازی در هیچ یک از یگان‌های نظامی و انتظامی داشته باشند همچنین متقاضیان دارای سوابق حرفه‌ای، با سابقه همکاری در انجام طرح های پژوهشی مرتبط در اولویت قرار دارند.

لازم به ذکر است، متقاضیان گواهی مدرک تحصیلی و سوابق علمی ـ اجرایی را به پست الکترونیکی sec.ihssr@acecr.ir پژوهشگاه ارسال کنند.

برچسب ها: جهاد دانشگاهی
ارسال به دوستان
۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی)