۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۱۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۸-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۱۱۲۵
انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۸-۱۱-۱۳۹۸

گامی برای کاهش لخته خون و سکته مغزی؛ داروی جدید داروسازی دکتر عبیدی با اثربخشی بیشتر، خونریزی کمتر

داروسازی دکتر عبیدی داروی آپیکسابان را با نام الاکوئیت به منظور کاهش خطر سکته مغزی ناشی از بیماری فیبریلاسیون دهلیزی و درمان لخته‌ی ورید عمقی و آمبولی ریوی عرضه و روانه‌ بازار کرد.

داروی الاکوئیت علاوه بر اثربخشی بالا در پیشگیری و درمان اختلالات انعقادی، بسیاری از مشکلات و عوارض داروهای قدیمی از جمله نیاز به انجام آزمایش‌های انعقادی و تداخل‌های فراوان غذایی و دارویی و بسیاری از خونریزی‌های خطرناک را ندارد.

مزایای داروی الاکوئیت

الاکوئیت علاوه بر اینکه به‌ عنوان داروی ضد انعقاد خون برای کاهش مشکلات بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی (AF) که شایع‌ترین اختلال ریتمی قلبی است استفاده می‌شود، برای مبتلایان به لخته در وریدهای اندام‌ها (DVT) یا عروق ریه (آمبولی ریه) نیز بسیار مفید و مؤثر و قابل استفاده است.

از آن‌جا که درمان‌های قدیمی مانند وارفارین با دوز یکسان، منجر به ایجاد اثرات متفاوت در افراد گوناگون می‌شود و در نتیجه برای این بیماران مشکلات بی‌شماری به وجود می‌آورد، نیاز به دارویی است که بتواند این مشکلات و خطرات ناشی از مصرف داروی ضدانعقاد را کمتر و اثربخشی آن را بیشتر کند.

ازجمله مشکلات دیگر بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا لخته در وریدها و عروق ریه که طی سال‌های طولانی تحت درمان‌های قدیمی هستند می‌توان به تداخل‌های دارویی و غذایی، نیاز به انجام آزمایشات مکرر برای تنظیم مداوم دوز مصرف دارو و مصرف همزمان داروهای تزریقی (هپارین یا انوکساپارین) در شروع مصرف داروی خوراکی اشاره کرد.

لازم به ذکر است که ناپایداری غلظت داروهای قدیمی هر لحظه باعث امکان ایجاد لخته در خون یا خونریزی‌های خطرناک می‌شود؛ که این شرایط بیمار را با محدودیت‌های جدی در مصرف غذا و داروهای روزمره روبرو می‌کند و منجر به نگرانی دائمی و کاهش کیفیت زندگی او می‌شود، بنابراین مصرف داروی الاکوئیت می تواند باعث بالا بردن سطح کیفیت زندگی بیماران شود.

چرا باید فیبریلاسیون دهلیزی (AF) را جدی بگیریم؟

  • مهم‌ترین نکته این‌که فیبریلاسیون دهلیزی (AF) شایع‌ترین اختلال ریتم قلبی است که از هر 25 نفر فرد بالای ۶۰ سال ۱ نفر و از هر ۱۲ نفر فرد بالای ۸۰ سال ۱ نفر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی است. شیوع این بیماری با افزایش سن و بروز سایر بیماری‌های قلبی بیشتر می‌شود.

  • فیبریلاسیون دهلیزی که در اصل ضربان سریع‌تر از معمول و نامنظم دهلیزها است منجر به ناتوانی قلب در خون‌رسانی به اندام‌های حیاتی می‌شود. به‌علاوه وجود فیبریلاسیون، خطر باقی ماندن خون در قلب و لخته شدن را در پی دارد و اگر یکی از این لخته‌ها وارد مغز شود، موجب سکته مغزی می‌شود.

  • فیبریلاسیون دهلیزی در بسیاری از اوقات بدون علامت است و همین امر اهمیت تشخیص و درمان به موقع آن‌را به منظور پیشگیری از عوارض جبران‌ناپذیر دوچندان می‌کند.

شایان ذکر است که آپیکسابان دارویی است که توسط اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا (FDA) و آژانس دارویی اتحادیه اروپا (EMA) به تأیید رسیده است.

الاکوئیت هم‌اکنون در تمامی داروخانه‌های تخصصی سراسر کشور موجود بوده و با نسخه پزشک قابل تهیه است.

پیش از مصرف این دارو حتما با پزشک مشورت نمایید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این محصول و عوارض یا موارد منع مصرف آن می‌توانید از وب‌سایت داروسازی دکتر عبیدی بازدید کنید.

گامی برای کاهش بروز سکته مغزی؛ داروی جدید داروسازی دکتر عبیدی با اثربخشی بیشتر، خونریزی کمتر

ارسال به دوستان
مدارس روز یکشنبه مقطع ابتدایی زنجان تعطیل شد سینمادوستان جهان در سال 2025 منتظر چه فیلم‌های مهمی هستند؟ اریک ترامپ: من مطمئن هستم که بیت کوین به یک میلیون دلار خواهد رسید (فیلم) بارش برف مدارس زنجان را غیر حضوری کرد (فیلم) پاسخ درخشان به شایعه قهر با علی پروین: همیشه شاگرد او خواهم ماند ترکیه و روسیه؛ احیای دیدار تاریخی پس از یک قرن تصاویری آخرالزمانی از رانش زمین و فروریختن کوه در ژاپن (فیلم) استادیوم سندی‌گیت رود؛ قدیمی‌ترین ورزشگاه دنیا با ۱۶۴ سال تاریخچه (+عکس) وزارت بهداشت روسیه: توزیع واکسن ضدسرطان از ۲۰۲۵ به صورت رایگان پرندگان مهاجر مهمان زمستانی تالاب هیرم اوز (فیلم) رونالدو: مشکل منچستریونایتد مربی نیست؛ آکواریوم مشکل دارد نه ماهی! مدیرعامل  کرمان موتور: تا سال ۱۴۰۷ هشت مدل خودرو جدید را به بازار عرضه می کنیم / ظرفیت ۳۰۰ هزار دستگاهی کرمان موتور آماده بهره برداریست اقدام خیرخواهانه دروازه‌بان پاری‌سن‌ژرمن؛ پرداخت هزینه پاکسازی سواحل از نفت حاشیه‌های پخش اولین سریال مشترک تلویزیون و پلتفرم‌ها فامیل دور بشار اسد: او ما را فریب داد/ من کسی را شکنجه نکرده ام، فقط دو تا سیلی می زدم و رهایشان می کردم!