۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۸
در حاشیه
کد خبر ۷۵۳۲۸۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۷-۰۸-۱۳۹۹
کد ۷۵۳۲۸۷
انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۷-۰۸-۱۳۹۹

رسیدن به کاخ سفید چه‌قدر هزینه دارد؟/ چه کسانی آن را می‌پردازند؟

هیلاری کلینتون در سال 2016 به هزاران کارمند حوزه انتخاباتی خود حدود 85 میلیون دلار حقوق داد.

6.51 میلیارد دلار. براساس برآوردها حدود 6.51 میلیارد دلار برای کارزارهای انتخاباتی آمریکا در سال 2016 هزینه شده است.

با توجه به شیوع ویروس کرونا این چرخه در سال جاری کمی متفاوت است اما همچنان حجم زیادی از پول برای برگزاری این انتخابات خرج می‌شود.

این پول برای چه چیزی هزینه شده و چه کسانی آن را می‌پردازند؟

به صورت متوسط در 5 انتخابات گذشته که بین سال‌های 2000 تا 2016 برگزار شده است، بیش از 2 میلیارد دلار از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری هزینه شده است.

بیش از نیمی از این هزینه برای جلب توجه رسانه‌ها صرف می‌شود. تبلیغات تلویزیونی یکی از برگ‌های برنده در این مسیر است.

ترامپ و  هیلاری کلینتون برای هر سفر انتخاباتی خود در سال 2016 حدود 45 میلیون دلار خرج کردند

هزینه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا/ چه کسانی آن را می‌پردازند؟

کارزار انتخاباتی ترامپ گزارش داده که میلیون‌ها دلار را برای اجرای این بخش تبلیغاتی به ویژه در فصل مسابقات محبوب فوتبال آمریکایی موسوم به "سوپربول" در ماه فوریه (بهمن) خرج کرده است.

از طرفی تبلیغات دیجیتالی نیز به یک اولویت در حال رشد برای انتخابات تبدیل شده‌اند. برای همین کاندیداهای ریاست جمهوری ده‌ها میلیون دلار را برای جلب توجه رای دهندگان در رسانه‌های اجتماعی خرج کرده‌اند.

پس از آن باید به کارمندان حوزه‌های انتخاباتی نیز دستمزد داد. هیلاری کلینتون در سال 2016 به هزاران کارمند حوزه انتخاباتی خود حدود 85 میلیون دلار حقوق داد.

کارزارها نیز هزینه دارند.

ترامپ و  هیلاری کلینتون برای هر سفر انتخاباتی خود در سال 2016 حدود 45 میلیون دلار خرج کردند.

هزینه‌های سفر کاندیدهای ریاست جمهوری در سال جاری و به دلیل شیوع ویروس کرونا احتمالا کمتر از 4 سال پیش است.

از طرفی کالاهای انتخاباتی را فراموش نکنید. مثل کلاه‌های معروف انتخاباتی ترامپ.

براساس اسناد موجود در سال 2016، ترامپ حدود 3 میلیون دلار برای آن کلاه‌ها هزینه کرد.

کلاه انتخاباتی ترامپ

در هنگام انتخاب رئیس‌جمهور رای‌دهندگان آمریکایی اعضای کنگره را نیز انتخاب می‌کنند.

بنابراین صدها کاندیدای دیگر سراسر آمریکا برای ورود به کنگره با هم رقابت می‌کنند که مجموع هزینه‌های آنها به صورت متوسط در انتخابات‌های اخیر به 4 میلیارد دلار رسیده است.

این پول ها از کجا می‌آید؟

بیشتر این پول از سوی اهدا کنندگان کمپین‌‌ها تامین می‌شود. حدود یک سوم درآمد کمپین‌ها در سال 2016 از سوی "everyday Americans" یا همان طرفداران عادی تامین شد که هر کدام حدود 200  دلار یا کمتر از این میزان را به کمپین‌ها کمک کردند.

اما مبالغ بیشتر از سوی کمک کنندگان ثروتمند تامین می‌شود. گروهی کمتر از 200 نفر، تقریبا کمتر از یک میلیارد دلار برای مجموعه رقابت انتخاباتی سال 2016 خرج کرده‌اند.

در صدر تمام این هزینه‌ها کاندیدای ریاست جمهوری و احزاب آنها اغلب کمیته جذب سرمایه اشتراکی تشکیل می‌دهند که خود به تولید سرمایه‌ای بزرگ تبدیل می‌شود.

براساس گزارش‌‌ها این کمیته هزینه میزبانی و پذیرایی فاخر از اهداکنندگان ثروتمند را برعهده دارد. هزینه برخی از این پذیرایی‌ و شام‌ها گاهی به بیش از 10 میلیون دلار در هر شب می‌رسد.

چند قانون برای کمک‌های مالی به کمپین‌ها وجود دارد. برای مثال تنها آمریکایی‌ها می‌توانند کمک مالی کنند.

همچنین هر فرد کمک کننده تنها می‌تواند 2800 دلار را به صورت مستقیم به کاندیدای مورد نظر خود بدهد.

در سال 2010 امکان افزایش مبالغ کمکی برای گروه‌های مستقل از کمپانی‌ها و فعالان سیاسی اقتصادی ایجاد شد.

این گروه‌ها که به نام "سوپر پک" مشهورند اجازه همکاری مستقیم با کاندیداها را ندارند.

برخلاف بسیاری از کشورهای دیگر، در آمریکا هیچ محدودیت کلی برای هزینه در کارزارهای انتخاباتی وجود ندارد و به همین دلیل کارزارهای انتخاباتی آمریکا هر روزه گرانتر از قبل می‌شوند. هزینه انتخابات 2016 آمریکا تقریبا 2 برابر همین هزینه در سال 2000 بود.

رسیدن به قدرتمندترین شغل دنیا چندان ارزان نیست و در انتخابات سال جاری نیز استثنایی وجود ندارد.

ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد