۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۵۶۲۴۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۵-۰۸-۱۳۹۹
کد ۷۵۶۲۴۶
انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۵-۰۸-۱۳۹۹

34 کشته در حمله مهاجمان به مسافران اتوبوسی در اتیوپی

در حمله مرگبار مردان مسلح به یک اتوبوس در منطقه‌ای واقع در غرب اتیوپی دست‌کم ۳۴ نفر کشته شدند. این حمله در حالی صورت می‌گیرد که مناطقی در این کشور به تازگی به صحنه خشونت‌های مرگبار علیه غیرنظامیان تبدیل شده است.

به گزارش یورونیوز؛ کمیسیون ملی حقوق بشر اتیوپی، نهادی عمومی که به صورت مستقل اداره می‌شود روز یکشنبه با اعلام این خبر در بیانیه‌ای تصریح کرد: «شمار قربانیان حمله تاکنون ۳۴ نفر اعلام شده اما احتمالا در ساعات آینده بر تعداد آنها افزوده می‌شود.»

این نهاد حقوق بشری همچنین اعلام کرد که حملات دیگری نیمه شب شنبه بر ضد غیرنظامیان در این منطقه صورت گرفته است.

به گزارش منابع محلی خشونت‌های شب گذشته علیه غیرنظامیان در منطقه مسکونی «بنیشانگول-گوموز» هیچ ارتباطی با عملیات نظامی دولت فدرال بر ضد معارضان قوم تیگرای در شمال این کشور ندارد.

مناقشه سیاسی و درگیری‌های نظامی میان نیروهای دولتی و حامیان جنبش آزادیبخش مردم، جریانی سیاسی که کنترل منتطقه تیگرای را در دست دارند از چهارم نوامبر تاکنون ضمن به جا گذاشتن تلفات پر‌شمار بیش از ۲۰ هزار غیرنظامی را آواره و راهی سودان، کشور همسایه کرده است.

عفو بین الملل پیش‌تر در گزارشی با موضوع قتل عام غیرنظامیان در جنوب غرب تیگرای آورده بود که هنوز امکان شناسایی دقیق عاملان اصلی این کشتار میسر نیست اما شاهدان محلی انگشت اتهام را به سوی نیروهای وفادار به جبهه آزادی‌بخش مردم، جریان سیاسی حاکم بر منطقه تیگرای نشانه می‌روند.

برغم آنکه هنوز نشانه‌هایی دال بر ارتباط حمله نیمه‌شب شنبه به مسافران اتوبوسی در غرب اتیوپی با درگیری‌های جاری در منطقه تیگرای وجود ندارد اما کمیسیون ملی حقوق بشر اتیوپی ضمن اشاره به «وضعیت اسف‌بار تلفات انسانی در این کشور» خواستار مداخله سریع نیروهای امنیتی برای جلوگیری از تشدید و وخامت اوضاع کنونی شده است.

این نهاد حقوق بشری در بیانیه خود یادآور شده است که پیش‌تر در اواخر ماه سپتامبر احتمال وخامت دوباره اوضاع و تکرار حملات بر ضد غیرنظامیان در منطقه «بنیشانگول-گوموز» واقع در غرب این کشور را گوشزد کرده بود.

اَبی احمد، نخست وزیر اتیوپی ماه گذشته میلادی خطاب به نمایندگان پارلمان اتیوپی از مهاجمانی مسلح و آموزش دیده در شرق سودان سخن گفته بود که به ادعای وی در کشورش دست به خشونت می‌زنند. وی از دولت سودان خواسته بود به ثبات در منطقه احترام بگذارد.

اتیوپی موزائیکی از شمار زیادی شهروند است که همگی در یک فدرالیسم قومی گرد هم آمده‌اند. تحلیل‌گران معتقدند سیاست‌های باز نخست وزیر جوان اتیوپی که از سال ۲۰۱۸ قدرت را در این کشور در دست گرفته به نوعی به جاه‌طلبی‌های ارضی و اختلافات دیرین قومی دامن زده است.

برچسب ها: اتیوپی
ارسال به دوستان
2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد دستور پوتین درباره بیت کوین: در معاملات خارجی استفاده شود تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود