۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۶۳۸۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۲-۱۱-۱۳۹۹
کد ۷۶۶۳۸۶
انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۲-۱۱-۱۳۹۹

دوربین دید در شب و 3 نکته درباره آن(+عکس)

تنها سربازان آموزش دیده ارتش آلمان اجازه استفاده از فناوری جدید در حمله های شبانه را داشتند. در پایان جنگ جهانی دوم، ارتش آلمان تقریبا 50 تانک پنتر را به این فناوری مجهز کرده بود.

عصر ایران؛ مجله تصویری سلاح - سال هاست که نیروهای نظامی جهان از تاریکی شب برای انجام ماموریت های خود و غلبه بر نیروهای دشمن استفاده می کنند. امکان استفاده از دوربین های دید در شب احتمال موفقیت ماموریت های شبانه را بسیار افزایش داده است.

امروزه، مدل های ارزان دوربین های دید در شب نیز در برای خرید در دسترس هستند. اگرچه بسیاری از این مدل ها به نظر می رسد با مشکلاتی در زمینه عمق میدان مواجه هستند اما همچنان می توانند در شبی با شرایط عادی شما را از نقطه الف به نقطه ب برسانند.

ریشه های آلمانی

اگرچه آلمان در جنگ جهانی دوم شکست خورد، اما این کشور همچنان می تواند ادعای اعتبار بسیاری از پیشرفت های فناورانه مهم را داشته باشد. به عنوان مثال، آلمان تولید کننده نخستین محصول تقویت کننده دید در شب است. این مدل مفهومی از اوایل 1935 مورد توجه قرار گرفت، اما تا سال 1939 در اختیار سربازان آلمانی قرار نگرفته بود.

با این وجود، تنها سربازان آموزش دیده ارتش آلمان اجازه استفاده از فناوری جدید در حمله های شبانه را داشتند. در پایان جنگ جهانی دوم، ارتش آلمان تقریبا 50 تانک پنتر را به این فناوری مجهز کرده بود.

دوربین دید در شب و 3 نکته درباره آن(+عکس)

چرا رنگ سبز؟

زمانی که به یک دوربین دید در شب نگاه می کنید، بلافاصله متوجه رنگ سبز صفحه آن می شوید. این یک انتخاب دلخواه برای رنگ از سوی تولیدکننده نبوده است و با حساسیت بیشتر چشم های انسان نسبت به این رنگ مرتبط است.

زمانی که از حساسیت صحبت می کنیم به وضعیت عاطفی فعلی فرد اشاره نداریم. این بدان معنی است که چشم های انسان این رنگ را به طور طبیعی تشخیص داده و مشاهده اطراف در محیطی تاریک را آسان‌تر می کند.

دوربین دید در شب و 3 نکته درباره آن(+عکس)

دوربین های دید در شب چگونه کار می کنند

دوربین های دید در شب سطوح کم نور را تشخیص داده و آنها را تقویت می کنند.

زمانی که نور کم وارد دوربین دید در شب می شود، با یک لایه داخلی در آن به نام "فوتوکاتد" برخورد می کند که فوتون های نور را به الکترون ها تبدیل می کند.

سپس، این الکترون ها به لایه دوم موجود در دوربین دید در شب که به نام "صفحه میکرو کانال" شناخته می شود، برخورد می کنند که در این قسمت پیش از برخورد با لایه سوم به نام "صفحه فسفری" تکثیر می شوند.

پس از عبور از این صفحه فسفری، الکترون ها دوباره به نور تبدیل می شوند. هرچه دستگاه الکترون بیشتری تولید کند، کیفیت تصویر نیز بالاتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

*دوربین های دید در شب؛ از آلمان نازی تا نسل چهارم! (+تصاویر)

*دید در شب با ایکس- استند اسنایپر(+عکس)

ارسال به دوستان
اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب» نتا S چینی و تحمل 7.7 تن فشار؛ آلمانی ها و آمریکایی ها کجایید؟! (+فیلم) عملیات استشهادی در غزه / حماس : یکی از نیرو‌های مقاومت خود را در میان نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد ثبت لحظه حضور پلنگ ایرانی با توله‌اش در جنگل‌های گیلان (فیلم) مدودف : جنگ بین روسیه و آمریکا، اتمی خواهد بود عراقچی وارد پکن شد شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به ۵۰ تن رسید جذاب و قدرتمند؛ رولزرویس کولینان منصوری با قیمت ۴۰ میلیارد تومان معرفی شد(+عکس) یک روز پس از مشاهده در آسمان، پوستر سیاسی جنگنده نسل ششم چینی ها آمد(عکس) داستان آشنایی پیمان قاسم‌خانی با همسرش و آرزوی بزرگ او (فیلم) روش‌های هک Wi-Fi و تقویت امنیت شبکه بحران سیاسی کره جنوبی ؛ کار رئیس‌جمهور موقت هم به استیضاح کشید حضور صدها بابانوئل در مترو مسکو (فیلم) فرمانده سپاه بوشهر : دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی، زنان را هدف قرار داده است