۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۷۹۱۴۴۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۸-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۱۴۴۷
انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۸-۰۴-۱۴۰۰

آیا خوردن خربزه و عسل باعث مرگ آنی می شود؟

آیا خوردن خربزه و عسل باعث مرگ آنی می شود؟
مصرف خربزه و عسل با هم ماده دیر هضم و بد هضمی را ایجاد می کند که فرد را دچار دل دردهای شدیدی می کند. این دل دردها اغلب سبب مرگ نمی شوند اما طاقت فرسا هستند
مصرف همزمان خربزه و عسل برای بدن مضر است و می تواند مشکلاتی را برای سلامت بدن به همراه داشته باشد، در صورت خوردن خربزه و عسل باید چه کاری انجام دهیم؟
 
به گزارش نمناک، مصرف همزمان برخی مواد غذایی سبب عدم جذب مواد معدنی و ویتامین ها شده و از این رو برای فرد مشکلات فراوانی به وجود می آورد. آثار تداخل های غذایی در تمام افراد یکسان نیست و ممکن است برخی علایم تداخل های غذایی، در یک نفر به شدت بروز کند اما فرد دیگری با خوردن همان مواد غذایی، دچار هیچ عارضه یا مشکلی نشود. مواد غذایی مختلفی مانند خربزه و عسل و... با یکدیگر تداخل دارند. از نظر طب سنتی مصرف خربزه و عسل با یکدیگر مضر است و سبب بروز مشکلات گوارشی خواهد شد. در این بخش  علت تداخل مصرف هم زمان خربزه و عسل از نظر طب سنتی را بررسی می کنیم.
 
تداخل های غذایی در موارد بسیار زیادی، تهدیدی جدی برای سلامت فرد نیستند و زندگی او را تهدید نمی کنند. برخی علایم تداخل های غذایی، در یک نفر به شدت بروز کند. علت بروز مشکلات در مصرف همزمان مواد غذایی به قدرت هضم، جذب، طبع، مزاج، توانایی های بدنی، سن، جنس و حساسیت های غذایی افراد مختلف بستگی دارد.
 
هنگام مصرف خربزه و عسل چه اتفاقی در بدن می افتد؟
 
پس از خوردن خربزه و عسل و مخلوط شدن آنها ترکیب های موجود در این دو ماده خوراکی با یکدیگر وارد واکنش شده و سبب به وجود آمدن یک ماده سفت و سخت می شوند، هضم این ماده سفت حاصل از ترکیب آنها، برای دستگاه گوارش سخت است بنابراین مصرف خربزه و عسل با هم ماده دیر هضم و بد هضمی را ایجاد می کند که فرد را دچار دل دردهای شدیدی می کند. این دل دردها اغلب سبب مرگ نمی شوند اما طاقت فرسا هستند و در برخی افراد انقباضات قولنجی شدید را سبب می شود.
 
مصرف هم زمان خربزه و عسل از نظر طب سنتی
 
از نظر طب سنتی اگر چند ماده غذایی با طبع سرد یا طبع گرم را یکجا مصرف کنیم، باعث برهم خوردن تعادل طبع بدن می شود. زمانی که طبع بدن از تعادل خارج شود، دچار مشکلاتی خواهد شد. بنابراین توصیه می شود در طول روز به طور متعادل خوراکی هایی با طبع سرد و گرم مصرف کنید.
 
مصرف همزمان دو خوراکی با طبع سرد، مانند سرکه با برنج، ماست با ترب و ماهی، گوشت مرغ با ماست و ماهی، شیر با گوشت مرغ و ماهی سبب تولید بلغم و مشکلات گوارشی شده و مضر می باشد و سبب پیسی می شود.
 
همچنین مصرف غذای شیرین (خربزه) بعد از غذای غلیظ، بی هضم (گوشت) باعث می شود این غذا در بدن به صورت فاسد در آید و نفخ معده و عوارض گوارشی را در پی داشته باشد.
 
طب سنتی مصرف خربزه و عسل را منع می کند زیرا مصرف این دو ماده خوراکی گرم با یکدیگر سبب ورم معده، انسداد در مجاری بدن، بالا رفتن صفرا، حساسیت، آلرژی پوستی و خارش می کند البته مشکلات پیش آمده برای فرد بستگی به طبع و وضعیت گوارش او دارد.
 
یافته های پزشکی درباره مصرف خربزه و عسل
 
خوردن خربزه با عسل از نظر علم پزشکی ضرری ندارد اما اگر فردی بیماری نهانی داشته باشد و با مصرف این دو خوراکی بیماریش عود می کند.
 
تدابیر پس از مصرف خربزه و عسل
 
اگر پس از مصرف عسل و خربزه با هم احساس دل درد شدید نمودید، ابتدا به پزشک مراجعه نمایید.
 
اگر به پزشک دسترسی ندارید: 
 
-کاری کنید که سبب بالا آوردن و استفراغتان شود تا این مواد از معده خارج گردد.
 
-برای رفع دل درد می توانید عرق نعناع و عرق پونه مصرف نمایید.
 
-مصرف آب انار ترش برای مقابله با عوارض مصرف عسل و خربزه، مفید است.
ارسال به دوستان
تداوم آلودگی هوا در تهران تا پنجشنبه/ توصیه به استفاده از ماسک برای گروه‌های حساس دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس)