۱۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۲۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۸-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۲۲۰۲
انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۸-۰۶-۱۴۰۰

خشونت خانگی و تنش بین همسران در صدر آمار اورژانس اجتماعی

خشونت خانگی و تنش بین همسران در صدر آمار اورژانس اجتماعی
زن و شوهرها رابطه با یکدیگر را بلد نیستند،اینها نیاز به آموزشهای ارتباطی ساده دارد چراکه خانواده‌ها تنها آموخته اند کار کنند و  چگونه کنار هم زندگی کردن را نیاموخته‌اند. 

رئیس اورژانس اجتماعی کشور، گفت: خشونت خانگی، مسائل بین زن و شوهر و به طور کلی حوزه آسیب های مربوط به خانواده جدی ترین و اساسی ترین موضوعاتی است که در صدر آمار اورژانس اجتماعی قرار دارد و حدود ۳۸ درصد از آمار اورژانس اجتماعی را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، محمود علیگودر نشستی که امروز (۱۸ شهریور) در معاونت امور زنان و خانواده با فعالین سیاسی و اجتماعی حوزه زنان و خانواده تشکیل شد، اظهار کرد: یکی از مسایل جدی دختران فرار از منزل است که ما از آن به عنوان سومین آیتم آسیب زنان و دختران یاد می‌کنیم، معاونت امور زنان می‌تواند آموزشهای عمومی در سطح جامعه را با همکاری رسانه‌های کشور انجام دهد و حتی از ظرفیت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز می‌توان در این راستا استفاده کرد.

وی افزود: تا به امروز موضوع خشونت خانگی متوجه فرد خشونت دیده بود و ما با توجه به نکاتی که در مجلس طی یک سال گذشته بحث شد و با توجه به سخن مقام معظم رهبری که گفتند خانه باید برای زندگی زن امن باشد؛ طرحی را تدوین و موضوع را به سمت مرتکب خشونت چرخاندیم که اگر مورد حمایت قرار گیرد نتایج خوبی خواهد داشت.

علیگو "فرزندپروری" را یکی از مسائل جدی نیازمند آموزش به خانواده‌ها دانست و با بیان اینکه زن و شوهرها رابطه با یکدیگر را بلد نیستند، خاطرنشان کرد: در پاندمی کووید ۱۹ درگیری های کلامی و روانی خانواده‌ها که تا پیش از پاندمی در رتبه پنجم و ششم بود  به رتبه اول مسائل اورژانس اجتماعی تبدیل شد.

وی افزود: اینها نیاز به آموزشهای ارتباطی ساده دارد چراکه خانواده‌ها تنها آموخته اند کار کنند و  چگونه کنار هم زندگی کردن را نیاموخته‌اند. از سوی دیگر کودک آزاری از حوزه جسمی و جنسی به فضای روانی و عاطفی منتقل شده است و بچه‌ها تکیه گاه خانوادگی درون خانواده را از دست داده‌اند. بخشی از این مساله به مداخلات روانشناختی و بخش اساسی آن نیازمند ساخت های اجتماعی و الگوهای ساخت اجتماعی است.
انتهای پیام

ارسال به دوستان