۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۳۱۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۴-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۳۱۳۲
انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۴-۰۶-۱۴۰۰

در صورت داشتن علامت سرماخوردگی برای تزریق واکسن چه کنیم؟

در صورت داشتن علامت سرماخوردگی برای تزریق واکسن چه کنیم؟
در مراکز پزشکان حضور داشته و مستقر هستند تا شهروندان راهنمایی شوند و در صورت تشخیص پزشک برای تعویق واکسن، باید از دریافت واکسن خودداری کنند و تا زمان بهبودی کامل صبر کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان گفت: شهروندان در صورت داشتن علائم سرماخوردگی تا بهبودی کامل از تزریق واکسن خودداری کنند.

دکتر محمد خزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به قرارگیری در پایان فصل تابستان و آغاز فصل پاییز در برخی ساعات با کاهش دمای هوا مواجه هستیم که این موضوع موجب ایجاد سرماخوردگی در بین افراد می‌شود اما با این تفاسیر افراد در صورت داشتن علائم سرماخوردگی باید به پزشک معالج مراجعه کنند و تا زمان بهبودی کامل از تزریق واکسن خودداری کنند.

وی افزود: اگر فردی دُز اول واکسن را دریافت کرده باشد و دُز دوم را بخواهد تزریق کند با علامت سرماخوردگی مواجه است، باید به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کند و با پزشکان حاضر در مراکز تجمیعی مشورت کند.

دکتر خزایی ادامه داد: در مراکز پزشکان حضور داشته و مستقر هستند تا شهروندان راهنمایی شوند و در صورت تشخیص پزشک برای تعویق واکسن، باید از دریافت واکسن خودداری کنند و تا زمان بهبودی کامل صبر کنند.

وی گفت: به تعویق افتادن فاصله زمانی بین تزریق دُز اول تا دوم در صورت تشخیص پزشک مشکلی نداشته و باید به این مهم توجه شود.

دکتر خزایی با بیان اینکه عوارض دریافت واکسن موقتی و زود گذر است، تصریح کرد: عوارض تزریق واکسن شامل تب، بدن درد، لرز و سردرد است که تمامی این عوارض زودگذر و موقتی است و افراد باید در صورت نیاز استامینوفن مصرف کنند.

ارسال به دوستان