۱۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۰-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۹۵۲
انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۰-۰۷-۱۴۰۰

تعداد کم مراجعه مردم مشهد به مراکز واکسیناسیون

تعداد کم مراجعه مردم مشهد به مراکز واکسیناسیون
مراجعه مردم به مراکز واکسیناسیون کم است و این وظیفه گروه‌های مرجع جامعه است که مردم را به واکسیناسیون تشویق کرده و اطلاع‌رسانی نمایند. درباره مشکل «واکسن‌گریزی» که در بخش‌هایی از جامعه مشاهده می‌شود باید کار کنیم تا مردم برای انجام واکسیناسیون قانع شوند.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مراجعه مردم به مراکز واکسیناسیون کم است، گفت: تا دو برابر میزانی که روزانه واکسن تزریق می‌کنیم ظرفیت تزریق وجود دارد و باید مردم را برای انجام واکسیناسیون اقناع کرد.

محمدجعفر صادقی در گفت‌وگو با ایسنا درباره روند واکسیناسیون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: تاکنون حدود ۳ میلیون و ۱۴۸ هزار و ۴۰۰ دوز واکسن تزریق شده است که ۲میلیون و ۲۶۹ هزار و ۷۰۸ واکسن مربوط به دوز اول و ۸۷۸ هزار و ۶۱۸ واکسن هم مربوط به دوز دوم بوده است.

وی با اشاره به میزان جمعیت بالای ۱۸ سال خاطرنشان کرد: به طور کلی از مجموع افراد بالای ۱۸ سالی که تحت پوشش داریم، ۶۰.۹ درصد دوز اول و ۲۴.۴ درصد هم دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده‌اند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه به طور میانگین حدود ۷۵ هزار دوز واکسن تزریق می‌کنیم.

صادقی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ظرفیت واکسیناسیون مشهد حدود ۱۴۰ هزار دوز در روز عنوان شده است و آیا کمبودی در زمینه واکسن‌ها وجود دارد که نصف ظرفیت واکسیناسیون روزانه تزریق می‌شود، اظهار کرد: کمبودی وجود ندارد. واکسن هم موجود است. ظرفیت تزریق تا ۱۴۰ هزار دوز را نیز داریم ولی مراجعه مردم کم است.

وی درباره علل این مراجعه‌ کم گفت: مراجعه مردم به مراکز واکسیناسیون کم است و این وظیفه گروه‌های مرجع جامعه است که مردم را به واکسیناسیون تشویق کرده و اطلاع‌رسانی نمایند. درباره مشکل «واکسن‌گریزی» که در بخش‌هایی از جامعه مشاهده می‌شود باید کار کنیم تا مردم برای انجام واکسیناسیون قانع شوند.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به سوالی درباره واکسیناسیون مادران باردار عنوان کرد: ۲۹ هزار و ۹۹۲ نفر مادر باردار در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه وجود دارد که ۴۱.۳ درصد شامل بر ۱۳ هزار و ۳۹۷ نفر تاکنون دوز اول واکسن‌شان را دریافت کرده‌اند.

صادقی تاکید کرد: مادران باردار تنها در یک بازه زمانی خاص باید نسبت به واکسن زدن اقدام نمایند. این افراد باید در بازه زمانی ۱۲ الی ۳۹ هفته از زمان بارداری‌ واکسن بزنند.

ارسال به دوستان
هشدار به گیاه خواران ؛از مصرف این ۵ ماده غذایی غافل نشوید این ۷ وسیله را هرگز به چند راهی برق وصل نکنید چرا «مگس» حشرۀ محبوب دانشمندان است؟ قدیمی‌ترین شهر عمودی جهان(+عکس) رونمایی از مدل ۲۰۲۶ تویوتا کرولای محبوب ایرانیان (+عکس) «بانوی مرگ»؛ روایت موفق‌ترین تک تیرانداز زن تاریخ که ۳۰۹ نازی را کشت! (+عکس) هشدار جدی درباره خطرات سرطان‌زای فرمالدئید در محصولات صاف‌کننده مو وزیر خارجه ترکیه: از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم که از دولت جدید سوریه حمایت کند ایلان ماسک: ما مستقیم به مریخ می‌رویم، ماه حواس‌پرتی است شمار شهدای رسانه فلسطین به ۲۰۲ نفر رسید گم شدن بهرنگ علوی؛ از شیشه شکسته تا خانه ارواح کلاردشت (+فیلم و عکس) گرامیداشت تختی در شهر ری؛ آیین پهلوانی در زادگاه جهان‌پهلوان برگزار شد (+فیلم و عکس) احتکار ۵۰ تن چای خشک در شرق گیلان بزرگترین اشتباه حذف شام در رژیم غذایی (فیلم) عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴: مجلس اصرار دارد یارانه دهک‌های بالا حذف شود