۱۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۰۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۰۵۳۲
انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۰

حمایت پوتین از طرح های زیست محیطی برای مقابله با تغییرات اقلیمی

حمایت پوتین از طرح های زیست محیطی برای مقابله با تغییرات اقلیمی
به گفته رئیس جمهوری روسیه برای استفاده کامل از چنین توانمندی باید کارایی مدیریت جنگل ها افزایش یافته و طرح های احیای جنگل ها توسعه بیابد و به وسعت محدوده های طبیعی بکر افزوده شود.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بر تمرکز جامعه جهانی بر طرح های ثمربخش زیست محیطی و اکولوژیکی برای مقابله با تغییرات جهانی اقلیمی تاکید کرد.

به گزارش ایرنا از دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین، پوتین روز یکشنبه در سخنانی در اجلاس گروه ۲۰ که بطور مجازی در آن شرکت می کرد، گفت: روسیه به همراه سایر کشورها، با پیامدهای تغییرات اقلیمی جهانی مواجه است.

وی افزود: به همین دلیل ما با پدیده بیابانی شدن و فرسایش خاک مواجه می شویم. بویزه نگران ذوب شدن یخ های سرزمین های سردسیری هستیم که بخش قابل توجهی از قلمرو ما را تشکیل می دهد.  

به گفته رئیس جمهوری روسیه، میانگین دمای این کشور بیش از دو و نیم برابر دمای جهانی کره زمین گرم می شود.

وی خاطرنشان کرد: در ۱۰ سال اخیر آب و هوای روسیه نیم درجه سانتیگراد گرمتر شده است. سرعت گرم شدن هوای قطب شمال بیشتر از بقیه مناطق است.

به عقیده پوتین، در مساله مبارزه با تغییرات اقلیمی جهانی نیاز به رویکرد جامع وجود دارد که در آن توسعه اقتصاد و رفاه افراد مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: روسیه در تلاش های بین المللی برای حفظ اقلیمی بطور فعالانه مشارکت می کند و به تمام تعهدات خود در چارچوب کنوانسیون سازمان ملل و توافقنامه پاریس عمل می کند.

پوتین ادامه داد: امروز در روسیه سهم انرژی از منابع غیرهیدروکربنی شامل انرژی حاصل از نیروگاه های هسته ای و نیروگاه های برق آبی و بادی و خورشیدی بیش از ۴۰ درصد است.

وی افزود: باتوجه به گاز طبیعی که کمترین دی اکسید کربن را تولید می کند، سهم این نوع انرژی به ۸۶ درصد می رسد.

پوتین خاطرنشان کرد: این از بهترین شاخص ها در جهان است و کارشناسان روسیه را جزو کشورهای پیشرو در کاهش انتشار دی اکسید کربن می دانند.  

رئیس جمهوری روسیه افزود: اما برای حل مسائل جهانی گرم شدن اقلیم، کاستن از حجم انتشار مواد آلاینده کفایت نمی کند و باید از شیوه های برای کاهش انتشار گازهای گرمخانه ای استفاده کرد و روسیه امکانات گسترده ای در این زمینه دارد.   

به گفته رئیس جمهوری روسیه برای استفاده کامل از چنین توانمندی باید کارایی مدیریت جنگل ها افزایش یافته و طرح های احیای جنگل ها توسعه بیابد و به وسعت محدوده های طبیعی بکر افزوده شود.

وی خواستار تمرکز تلاش های جامعه جهانی در وهله اول بر حمایت از طرح های ثمربخش در عرصه اکولوژیکی شد.

کشورهای ثروتمند که یک دهه پیش وعده دادند یکصد میلیارد دلار در سال برای کمک به کشورهای آسیب پذیر به منظور سازگار کردن خود و انتقال به انرژی پاکتر فراهم کنند، هنوز از عمل به هدف سال ۲۰۲۰ خود بازمانده اند. کارشناسان نشست گلاسکو را آخرین فرصت برای کاهش روند گرم شدن کره زمین تا حداکثر ۱.۵ درجه سانتیگراد بالاتر از میزان پیش از دوره صنعتی شدن زمین می دانند. پیمان پاریس پیمانی جهانی مربوط به آب و هوا و گرم شدن کره¬ زمین است که متعاقب کنفرانس ۲۰۱۵ پاریس راجع به تغییرات آب و هوایی ذیل «چهارچوب کنوانسیون آب و هوایی ملل متحد" سال  ۱۹۹۲ / UNFCCC به تصویب رسید.

گرم شدن کره زمین و تغییرات اقلیمی یکی از نتایج مخرب صنعتی شدن کشورها و افزایش تولید گازهای گلخانه ای است که کشورها را از دهه ۷۰ میلادی (متعاقب کنفرانس استکهلم) و دهه ۹۰ (کنفرانس ریو) بر آن داشته است نسبت به موضوعات زیست محیطی با اهمیت بیشتری برخورد کرده و در قالب پیمان های زیست محیطی با متعهد کردن کشورها گامی در جهت مهار میل افسارگسیخته کشورها به توسعه و توجه دادن به هنجارهای زیست محیطی بردارند.

ارسال به دوستان
ماجرای عجیب اولین فروش آمازون: چگونه اسکناس دلار را داخل فلاپی جاساز کردند؟ (فیلم) زلزله صبح امروز جنوب ایران را لرزاند سارقان مسلح تهران تنها ۱۲ساعت پس از آزادی دست‌به‌کار خلاف زدند معرفی یک سبزی که ۳ برابر پرتقال ویتامین C دارد ویلای زیبای پدر و پسر کنار هم! (+عکس) پیش بینی وضعیت هوا در ۱۷ دی واکنش ظریف به تشکیل پرونده برای محسن رنانی زلزله ۴.۵ ریشتری جیرفت کرمان را لرزاند این تلگرام نیست / بدافزاری که روی گوشی، خودش را تلگرام جا می‌زند! زنان شاغل باشند یا خانه دار؟ مهاجم تیم ملی: من الکی زنده هستم! / وصیت کرده‌ام کفنم به رنگ آبی باشد /گفتند بچه‌هایت را کویتی می‌کنیم جواب دادم می‌خواهم ایرانی باشند سیاهک ذرت؛ وقتی بیماری به یک غذای خوشمزه تبدیل می شود! (+فیلم و عکس) سال ۲۰۲۵ ، سال انقلاب اقتصادی، فضایی و زیست‌فناوری و ۱۲ پیش‌بینی آینده ما را شکل خواهد داد! چقدر باهوش هستیم؟ | نگاهی به هوش فراتر از IQ اولین آسمانخراش چرخان جهان در دبی با ۸۰ طبقه متحرک (+عکس)