۰۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۱۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۳-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۱۱۱۴
انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۳-۰۸-۱۴۰۰

واکسن استنشاقی آسترازنکا در راه است

اگر واکسن را از طریق بینی دریافت کنید ممکن است به ویژه در ایجاد یک پاسخ ایمنی که بینی را هدف قرار می‌دهد و در مسدود کردن عفونت‌های آن قسمت مفید باشد.
محققان دانشگاه آکسفورد در حال انجام آزمایشی هستند تا دریابند که اسپری‌های بینی واکسن کرونا چه میزان در انسان موثر هستند و کارشناسان امیدوارند که این اسپری‌ها حتی موثرتر از تزریق باشند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از نیوز، شاید روزی بتوان واکسن‌های تزریقی کووید را با اسپری بینی جایگزین کرد و دانشمندان معتقدند که حتی شاید موثرتر نیز باشد.
 
محققان دانشگاه آکسفورد قصد دارند با آزمایش‌های مختلف دریابند که آیا اسپری واکسن کرونا با طعم شیرین می‌تواند از عفونت‌ها بدون اثرات منفی جلوگیری کند یا خیر.
 
در این تحقیق ۳۰ نفر واکسن آسترازنکا آکسفورد را به شکل مایع و ۱۲ نفر دیگر اسپری را به‌عنوان یک تقویت‌کننده و بخشی از فاز یک آزمایش دریافت کردند، به این امید که بتوان از آن برای میلیون‌ها نفر استفاده کرد.
 
در حال حاضر، کودکان خردسال به همین طریق واکسن آنفلوآنزا دریافت می‌کنند همچنین برای درمان تب یونجه نیز از اسپری استفاده می‌شود.
 
 کارشناسان امیدوارند که واکسن‌های اسپری بینی بتواند در برابر کووید-۱۹ موثر باشد.
 
لایل هاپکینز که در این آزمایش شرکت کرده است تجربه خود را تعریف می‌کند: خیلی بهتر از آنچه فکر می‌کردم بود؛ چیزی شبیه گزگز یا چیزی شبیه آن است و به سختی می‌توانستم آن را حس کنم و طعم بسیار شیرینی داشت.
 
دکتر سندی داگلاس سرپرست این تحقیق گفت: این روش مزایای زیادی به همراه دارد از جمله جذاب‌تر کردن واکسن‌ها برای کودکان و بزرگسالانی که سوزن دوست ندارند.
 
 
وی افزود: اگر واکسن را از طریق بینی دریافت کنید ممکن است به ویژه در ایجاد یک پاسخ ایمنی که بینی را هدف قرار می‌دهد و در مسدود کردن عفونت‌های آن قسمت مفید باشد.
 
این دانشمند گفت که هنوز ممکن است یک سال تا عرضه اسپری‌های بینی واکسن کووید زمان لازم باشد و از مردم خواست تا در این مدت واکسینه شوند.
 
آزمایش‌های انجام‌شده روی همستر و میمون نشان داد که اسپری‌های بینی می‌توانند در ایجاد پاسخ آنتی‌بادی موثر باشند.
 
موسسه جنر (Jenner)، گروه توسعه واکسن در دانشگاه آکسفورد در توصیف هدف آزمایش بر روی انسان اظهار کرد: «هدف از این مطالعه آزمایش مسیر جدید تجویز واکسن کووید آسترازنکا آکسفورد در داوطلبان سالم در سنین بالا ۱۸ تا ۵۵ ( ۳۰ تا ۵۵ سال به‌عنوان گروه ۴ و۵) سال است.»
 
این کارآزمایی اطلاعات ارزشمندی در مورد ایمنی واکسن و میزان پاسخ ایمنی در صورت اسپری داخل بینی در داوطلبان سالم به ما می‌دهد.
 
ما این کار را با انتقال واکسن به شرکت‌کنندگان از طریق اسپری بینی، علاوه بر انجام آزمایش خون، سواب بینی و جمع‌آوری اطلاعات در مورد علائمی که پس از واکسیناسیون رخ می‌دهد، انجام می‌دهیم.
 
شرکت‌کنندگان در گروه‌های یک تا سه به‌طور تصادفی برای دریافت یک یا دو دوز واکسن تخصیص داده می‌شوند، در حالی که شرکت‌کنندگان در گروه‌های ۴ و ۵، کسانی که قبل از ثبت‌نام واکسینه شده‌اند، همگی یک دوز از واکسن را دریافت خواهند کرد.
برچسب ها: آکسفورد ، واکسن ، کرونا
ارسال به دوستان
حملات موشکی و پهپادی یمن به منطقه صنعتی عسقلان در اسرائیل (فیلم) جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد نخست وزیر بشار اسد : سوریه به ایران، 30 میلیارد دلار بدهی دارد / حقوق نخست وزیر 140 دلار و وزیر 70 دلار بود / ایران سالانه یک میلیارد دلار به سوریه می داد تصاویری از لحظه هتک مقدسات علویان سوریه که منجر به خشم سوری‌ها و تظاهرات گسترده شده است (فیلم) حمله تروریستی، علت غرق شدن کشتی باری روسیه در دریای مدیترانه اعلام شد هشدار ایلان ماسک: زنگ خطر درباره آینده اقتصادی آمریکا به صدا درآمده طراحی ویژه و دیدنی هواپیمای قطر به مناسبت سال نو میلادی (فیلم) شوک به رختکن منچستریونایتد؛ سرآشپز محبوب جدا شد طلای آسیا بر گردن پسران وزنه‌بردار ایران؛ دختـران هم خوش درخشیدند پزشکیان: قول می‌دهم سهم شما را بر اساس عدالت بدهیم اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف سوریه در اعتراض به دولت الجولانی (فیلم) رونالدو در سرمای قطبی؛ شیرجه در جکوزی یخ زده در دمای منفی ۲۰ درجه! (+عکس) ادارات و دانشگاه های استان تهران پنجشنبه تعطیل شد افتِ عجیب استقلال با موسیمانه؛ از ۶ گلِ نکونام تا ۵ گلِ موسیمانه دیدار پزشکیان با خانواده سه شهید بجنوردی (فیلم)