۱۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۲۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۴-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۲۱۳۱
انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۴-۱۰-۱۴۰۰

سهم ۵۵ درصدی اُمیکرون از تست‌های مثبت کرونا

سهم ۵۵ درصدی اُمیکرون از تست‌های مثبت کرونا
رئیس علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه آمار بستری و فوتی‌های کرونایی نه تنها افزایش نداشته بلکه در حال حاضر روند نزولی دارد، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود پیک بعدی کرونا در اسفندماه سال جاری صورت گیرد و آمار مبتلایان افزایش یابد.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته حاکی از آن است که ۵۵ درصد افرادی که تست کرونای آن‌ها مثبت است به سویه اُمیکرون مبتلا شده‌اند.

دکتر سیدمحمد جمالیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به شناسایی ۱۳ مورد ابتلای به اُمیکرون در استان مرکزی اظهار کرد: آمار مبتلایان به اُمیکرون در استان افزایش یافته است و به محض تائید نهایی اعلام خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه وضعیت پایداری در مراکز درمانی استان به لحاظ مراجعین کرونایی حاکم است، افزود: بیشتر مراجعین مبتلا به بیماری کووید ۱۹ به صورت سرپایی درمان می‌شوند و در بین بیماران مراجعه کننده، بیماران مبتلا به آنفلوانزا نیز وجود دارد.

رئیس علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه آمار بستری و فوتی‌های کرونایی نه تنها افزایش نداشته بلکه در حال حاضر روند نزولی دارد، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود پیک بعدی کرونا در اسفندماه سال جاری صورت گیرد و آمار مبتلایان افزایش یابد.

او بیان کرد: تجربه نشان داده است دوره ابتدایی هر سوش کرونایی خفیف است و با گردش ویروس در جامعه تهاجمی‌تر شده و آمار مبتلایان و فوتی‌ها افزایش می‌یابد. این تفکر که اُمیکرون خطری ندارد و سوش ضعیفی است اشتباه بوده و یقینا آمار مبتلایان افزایش خواهد یافت البته طبیعی است که با انجام واکسیناسیون از شدت بیماری و بدحالی مبتلایان کاسته خواهد شد و آمار کرونایی‌ها مانند پیک پنجم نخواهد شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه واکسیناسیون دُز سوم مکمل واکسیناسیون دو نوبت قبلی است، اظهار کرد: از مردم انتظار می‌رود نسبت به تزریق دُز سوم واکسن اقدام کنند چرا که ویروسی که الان با آن مواجهیم ویروس سرکش و مرموزی است و به سرعت می‌تواند تغییر چهره دهد و علائم بالینی مختلفی ایجاد کرده است و قادر است از دست سیستم ایمنی بدن انسان به انحاء مختلف فرار کند و کار مراقبت و کنترل آن برای همه دنیا بسیار سخت و دشوار شده است.

دکتر جمالیان افزود: با شیوع و همه‌گیری کرونا و به خطر افتادن جان و سلامتی انسان‌ها، محققان و پژوهشگران بویژه در حوزه سلامت دست به کار شدند تا کمترین لطمه و آسیب به مردم وارد شود. در حال حاضر واکسیناسیون در کنار رعایت موارد بهداشتی و از همه مهمتر تغذیه صحیح و مناسب، مهمترین راهکار‌های مقابله با این بیماری شوم و خطرناک به حساب می‌آیند.
ارسال به دوستان
بهترین استراتژی معاملاتی ارز دیجیتال برای افراد مبتدی توزیع دستورالعمل حجاب و پوشش خانم ها در شهر حماه سوریه (عکس) آغاز پیش فروش محصولات سایپا از 17 دی ماه حماس : مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل را از سر می‌گیریم نرخ تورم ترکیه به ۴۴ درصد رسید امانی سفیر ایران: پیک سیاسی ایران بدون بازرسی از فرودگاه بیروت خارج شد (فیلم) نماز جمعه عجیب اعضای تحریرالشام در سوریه (فیلم) محسن هاشمی : نان برخی ها در همین افراطی‌گری است/ بعضی افراد ۱۰۰ درصد فقیرتر شده‌اند/ اگر به دنبال حل مشکلات بودیم دلار ۸۰ هزار تومان نمی‌شد حرکت زیبای پلیس در برآورده کردن آرزوی کودک گلستانی (فیلم) درگذشت رضا رئیس طوسی عضو برجسته هیات علمی دانشگاه تهران ناپدید شدن یک جاده روستایی در خراسان‌جنوبی بر اثر بارش برف (فیلم) وزیر پیشین امنیت داخلی بریتانیا: " قاسم سلیمانی " جایگزین ندارد / ترور او مقدمه سقوط اسد بود تصاویری از آتش‌ سوزی در اسکله صیادی بندر کنگ (فیلم) قالیباف : روزی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، همه گریه می‌کردیم/ زخم زبان‌های منافقین هم ادامه داشت ویدئویی از صحنه جنگ تن به تن سرباز روسی و اوکراینی (هشدار: صحنه خشونت بار)