۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۳۸۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۶-۰۲-۱۴۰۱
کد ۸۳۸۳۲۷
انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۶-۰۲-۱۴۰۱
در دوازدهمین پرتاب یک موشک فالکون ۹

۵۳ ماهواره "استارلینک" دیگر به مدار رفت

۵۳ ماهواره
نسل بعدی استارلینک‌ها که در حال حاضر نیز برای مناطق مختلفی از جهان اینترنت فراهم می‌کنند، می‌تواند شامل بیش از ۳۰ هزار ماهواره باشد.

یک موشک فالکون ۹ شرکت فضایی اسپیس‌ایکس در دوازدهمین پرواز رکورد ساز خود، ۵۳ ماهواره اینترنتی استارلینک را به فضا برد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، ‌ موشک فالکون ۹ امروز، ششم مه در ساعت ۰۵:۴۲ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۴:۱۲ به وقت تهران) از پایگاه فضایی کندی در فلوریدا برخاست.

این ماموریت، دوازدهمین پرتاب مرحله اول این موشک فالکون ۹ بود که اگر همه‌ چیز طبق برنامه پیش برود به پروازهای خود در آینده ادامه خواهد داد. پیشران این موشک هشت دقیقه و ۳۰ ثانیه پس از پرتاب، با موفقیت بر روی سکوی شناور "A Shortfall of Gravitas" فرود آمد. این سکو در نزدیکی سواحل فلوریدا قرار دارد.

استارلینک(Starlink) مجموعه‌ی بزرگ و در حال رشد ماهواره‌های اینترنتی شرکت اسپیس‌ایکس در مدار است. این شرکت تاکنون بیش از ۲۴۰۰ ماهواره استارلینک را به مدار فرستاده است که بسیاری از آنها در سال جاری پرتاب شدند.

۱۰ مورد از ۱۷ پرتاب اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۲ برای ارسال ماهواره‌های استارلینک به مدار بوده است و پرتاب‌های بیشتری نیز در شرف وقوع هستند.

نسل بعدی استارلینک‌ها که در حال حاضر نیز برای مناطق مختلفی از جهان اینترنت فراهم می‌کنند، می‌تواند شامل بیش از ۳۰ هزار ماهواره باشد.

همانطور که آمار پرتاب‌های موشک فالکون ۹ نشان می‌دهد، سال ۲۰۲۲ تا به این لحظه سال بزرگی برای اسپیس‌ایکس بوده است.

ماه گذشته نیز برای این شرکت ماه پر کاری بوده است. اسپیس‌ایکس شش ماموریت را در ماه آوریل به انجام رساند که یکی از آن‌ها ماموریت Ax-۱ برای شرکت فضایی اکسیوم اسپیس بود. ماموریتی که طی آن چهار فضانورد خصوصی برای اقامتی کوتاه مدت به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفتند و اولین ماموریت تماما خصوصی به ایستگاه فضایی را رقم زدند.

آنها ۱۵ روز را در این آزمایشگاه مداری گذراندند و پس از چندین تعویق به زمین بازگشتند.

یکی دیگر از ماموریت‌های اخیر شرکت اسپیس‌ایکس رساندن فضانوردان ماموریت کرو-۴ به ایستگاه فضایی بوده است. این فضانوردان قرار است برای مدت حدود شش ماه در مدار بمانند.

ارسال به دوستان