۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۷۴۱۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۵-۱۰-۱۴۰۱
کد ۸۷۴۱۵۷
انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۵-۱۰-۱۴۰۱

ام جی هکتور پلاس فیس لیفت 2023؛ چینی خوش قیمت و پرامکانات در هند! (+عکس)

ام جی هکتور پلاس فیس لیفت 2023؛ چینی خوش قیمت و پرامکانات در هند! (+عکس)
هکتور پلاس یک اپلیکیشن اختصاصی تلفن هوشمند نیز برای کاربران اندروید و آی او اس دارد که قابلیت های جذاب کلید دیجیتال را در اختیار کاربران قرار می دهد.

عصر ایران- هکتور پلاس نام محصولی از برند ام جی است که در بازار هند عرضه می شود. احتمالا فیس لیفت جدید این شاسی بلند در برخورد اول شما را به یاد طراحی محصولات چینی می اندازد که خوب عجیب هم نیست زیرا برند ام جی در مالکیت سایک موتور چین قرار دارد.

هکتور پلاس 2023 نسخه فیس لیفت از منظر ابعاد، برابر با 4699 میلیمتر در طول، 1835 میلیمتر در عرض و 1760 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته و فاصله بین محورهای آن نیز 2750 میلیمتر است.

رینگ های آلومینیومی 17 و 18 اینچی با توجه به تریم روی هکتور پلاس نصب می شود.

ام جی در قسمت دماغه هکتور تقریبا موفق و مشتری پند عمل کرده و با استفاده سنگین از عناصر کرومی تلاش داشته تا حس یک محصول باکیفیت و لوکس را به بیننده انتقال دهد. چراغ های اصلی ال ئی دی باریک، جلوپنجره بزرگ کرومی، لوگوی اصلی بسیار بزرگ و استفاده از قابی بزرگ برای جانمایی هالوژن ها در سپر مجموعا جذاب و قابل قبول به نظر می رسد.

برای چراغ های اصلی عقب نیز از طراحی یکپارچه با نوار کرومی استفاده شده است. روی سپر عقب نیز چند بخش پلاستیکی به رنگ کرومی درآمده اند که عملکرد موفقی در انتقال حس کیفیت ندارند.

ام جی معمولا در ارائه فرمول یک کابین اقتصادی و باکیفیت، موفق عمل می کند و در رابطه با هکتور پلاس نیز شرایط مشابهی را می بینیم. یک نمایشگر 14 اینچی در قسمت میانی کنسول جلو ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی قرار دارد که این نمایشگر در نوع خود بزرگترین نمونه نصب شده روی یک خودروی تولید انبوه در بازار هند است.

سانروف خودرو نیز روی همین نمایشگر کنترل می شود.

هکتور پلاس یک اپلیکیشن اختصاصی تلفن هوشمند نیز برای کاربران اندروید و آی او اس دارد که قابلیت های جذاب کلید دیجیتال را در اختیار کاربران قرار می دهد.

از دیگر امکانات کابین می توان به: نمایشگر دیجیتال اطلاعات کیلومتر، سیستم صوتی از برند حرفه ای اینفینیتی با 8 اسپیکر، درب صندوق اتوماتیک، شارژر بی سیم، سیستم بهبود کیفیت هوای کابین، استارت دکمه ای، تنظیم وضعیت قرار گیری فرمان در سه جهت، آینه هوشمند، پشتیبانی از فرمان های صوتی، تنظیم الکتریکی صندلی، گرم کن و تهویه صندلی، دسترسی سیستم تهویه برای ردیف عقب، استراحتگاه دست هر دو ردیف و... اشاره کرد.

هکتور پلاس 2023 نسخه فیس لیفت

در بخش ایمنی باید گفت که هکتور پلاس مجهز به سطح 2 رانندگی خودران است. از امکانات این بخش باید به کروز کنترل تطبیقی، هشدار خروج از خط و دستیار حفظ خودرو بین خطوط، نوربالا و نوپایین هوشمند تطبیقی، سنسورهای برخورد جلو و عقب، ترمز اضطراری، شناسایی هوشمند علائم ترافیکی مسیر، نشانگر فشار باد لاستیک ها، دوربین 360 درجه، 6 ایربگ، پایداری الکترونیکی، دستیار حرکت در سربالایی، ای بی اس، ئی بی دی، ایزوفیکس و... اشاره کرد.

ام جی هکتور پلاس با توجه به تریم در نمونه های بنزینی و دیزل قابل سفارش است. در هکتور پلاس بنزینی از پیشرانه 1.5 لیتری توربو با 141 اسب بخاری و 250 نیوتن متر گشتاور استفاده شده است. این تریم با جعبه دنده 6 سرعته دستی و سی وی تی قابل سفارش است.

در تریم دیزل از تپنده 2 لیتری توربوشارژ با 170 اسب بخار و 350 نیوتن متر گشتاور استفاده شده و تنها با جعبه دنده 6 سرعته دستی ارائه می شود.

ظرفیت باک در هر دو مدل بنزینی و دیزل برابر با 60 لیتر است.

قیمت پایه هکتور پلاس از 18 هزار دلار آغاز و تا 27500 دلار بالا می رود.

 

ارسال به دوستان
۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی)