۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۸۸۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۷-۰۲-۱۴۰۲
کد ۸۸۸۱۷۱
انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۷-۰۲-۱۴۰۲

مبتلایان به «میگرن» بخوانند

مبتلایان به «میگرن» بخوانند
باید توجه کرد که مکمل‌های حاوی منیزیم به عنوان درمان رایج برای میگرن در نظر گرفته می‌شوند. در واقع درد مداوم ناشی از میگرن باعث می‌شود که نورون‌های مغز حساس‌تر و فعال‌تر از حد طبیعی شوند و این حساسیت مفرط، نقش زیادی در تداوم درد میگرن ایفا می‌کند.

میگرن یکی از بیماری‌های شایع است که خیلی از افراد درگیر آن هستند. مبتلایان به میگرن می‌توانند با رعایت یکسری نکات تغذیه‌ای شدت این بیماری را کاهش دهند.

به گزارش ایسنا، میگرن یک بیماری شایع عصبی است که باعث درد شدید و احساس تپش در یک طرف سر می‌شود که ممکن است چندین ساعت طول بکشد یا تا چند روز ادامه یابد. معمولا درد میگرن همراه با حالت تهوع، استفراغ، حساسیت به نور یا صدا، سرگیجه، اختلالات بینایی یا بی‌حسی صورت همراه است.

باید توجه کرد که مکمل‌های حاوی منیزیم به عنوان درمان رایج برای میگرن در نظر گرفته می‌شوند. در واقع درد مداوم ناشی از میگرن باعث می‌شود که نورون‌های مغز حساس‌تر و فعال‌تر از حد طبیعی شوند و این حساسیت مفرط، نقش زیادی در تداوم درد میگرن ایفا می‌کند.

رژیم غذایی مناسب برای میگرن، یک رژیم سرشار از منیزیم است که به بهبود درد کمک می‌کند. مواد غذایی مانند اسفناج، کلم پیچ، شلغم، بادام حاوی مقادیر بالایی از منیزیم هستند.

همچنین از جمله مواد غذایی مفید برای میگرن می‌توان به دانه کتان اشاره کرد که منبع گیاهی اسیدهای چرب امگا ۳ و منیزیم است. از آنجا که دانه کتان غیر قابل هضم است باید به شکل آسیاب شده مصرف شود. یک قاشق غذا خوری دانه کتان آسیاب شده حاوی ۳ گرم فیبر بوده که همچنین می‌تواند در متعادل کردن قند خون و سطح کلسترول خون موثر باشد.

زنجبیل را نیز می‌توان به عنوان دمنوشی برای میگرن مورد استفاده قرار داد. همچنین می‌توان زنجبیل را به عنوان نوعی افزودنی به غذا اضافه کرد. در برخی مطالعات بیان شده است که زنجبیل به اندازه سوماتریپتان که نوعی داروی ضد میگرن است، می‌تواند موثر باشد. البته باید زنجبیل را تحت نظر پزشک یا متخصص تغذیه مصرف کرد. زیرا در برخی افراد  محدودیت مصرف دارد.

مواد غذایی ممنوعه در میگرن
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، باید توجه کرد که یکسری غذاها برای مبتلایان به میگرن، ممنوع است:

- انواع پنیرهای حاوی تیرامین (نوعی آمینواسید): مانند پنیر چدار، موزارلا، فتا، پارمزان. زیرا تیرامین موجود در این مواد غذایی باعث تحریک سردردهای میگرنی می‌شود.

- محصولات سویا (مانند میسو، تمپه و سس سویا)

- مواد نگهدارنده مانند مونوسدیم گلوتامات

- نیترات و نیتریت موجود در گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس، سالامی و بیکن

- آسپارتام (نوعی شیرین کننده مصنوعی).

- غذاهای تخمیر شده مانند ماست پروبیوتیک، کفیر، کلم ترش، کیمچی

برچسب ها: میگرن ، سلامت ، تغذیه‌
ارسال به دوستان
نشست وزیران خارجه آمریکا و ۴ کشور اروپایی درباره انفجارهای لبنان مکرون خطاب به سران لبنان : به همه طرف‌های لبنانی، اول از همه حزب الله ، پیام خویشتنداری ارسال کنید / همه باید از جنگ خودداری کنند ای بی سی درباره انفجار پیجر‌های حزب الله: اسرائیل برای این نوع نفوذ دست‌کم ۱۵ سال برنامه‌ریزی کرده بود لبنان : پیجرها قبل از رسیدن به لبنان بمب گذاری شدند چاقوکشی خونین در هلند شرکت هواپیمایی آمریکایی پرواز‌ها به تل‌آویو را تا پایان سال متوقف کرد « وفاق ملی » یعنی انتخاب شایستگان، نه فقط یقه بسته ها جانشین فراجا: اتباع غیر مجاز باید به کشور خود برگردند اگر بیش از حد عرق می‌کنید؛ بخوانید چرا باید لوبیای پخته بخوریم؟ + ۱۱ فایده لوبیا پخته مصرف چه مقدار قهوه خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها را کاهش می‌دهد؟ پل‌های عابر پیاده‌ای که فضای شهرها را متحول کرده‌اند(+عکس) بیش از دو قرن طول می‌کشد تا مزد زنان و مردان برابر شود اتفاق بدی که با خوردن زیاد مرغ در بدن رخ می دهد ستون فقرات ارتش آمریکا تنها طی ۵ سال بروزرسانی می‌شود!