۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹
فیلم بیشتر »»
کد ۸۹۱۱۵۶
انتشار: ۱۱:۵۰ - ۳۱-۰۲-۱۴۰۲

خوردن غذایی که دوست نداریم چه بلایی سر بدنمان می‌آورد؟

خوردن غذایی که دوست نداریم چه بلایی سر بدنمان می‌آورد؟
برخی کودکان هستند که به هیچ غذای سالمی علاقه‌مند نیستند. برای مثال ما بچه‌هایی را داریم که اصلا میوه دوست ندارند. وظیفه ما به عنوان والدین این است که سعی کنیم میوه‌ها را به شکل‌های مختلف برای فرزندمان آماده کنیم و روشی را بیابیم که او واکنش مثبت بیشتری به آن دارد.

یک متخصص طب سنتی گفت: طبق اصول طب سنتی، وقتی غذا برای شخص لذیذ نباشد، نمی‌تواند به خوبی جذب بدن وی شود؛ یعنی غذا باید برای خورنده لذت‌بخش باشد و وقتی که شخص از بو یا طعم آن لذت نمی‌برد، میزان جذب مواد مفید غذا هم کمتر خواهد بود.

رضا ایلخانی، متخصص طب سنتی، در شبکه دو سیما، گفت: طبق اصول طب سنتی، وقتی غذا برای شخص لذیذ نباشد، نمی‌تواند به خوبی جذب بدن وی شود؛ یعنی غذا باید برای خورنده لذت‌بخش باشد و وقتی که شخص از بو یا طعم آن لذت نمی‌برد، میزان جذب مواد مفید آن نیز به بدنش کم‌تر خواهد بود. 

وی افزود: با توجه به این اصل، ما نباید مبنای تغذیه خود را بر لذیذ بودن غذاهای غیر سالم قرار دهیم، بلکه باید غذاهای سالم را به شیوه لذیذی درست کنیم تا بتوانیم از منافع آن نیز برخوردار شویم. 

ایلخانی اظهار کرد: توصیه ما به مادران عزیز این است که کودکان را به خوردن غذاهای مفیدی که برایشان لذت‌بخش نیست ترغیب نکنند، بلکه تلاش کنند غذاهایی را بیابند که در عین سالم بودن، برای کودک لذیذ و دلچسب است. 

خورش لوبیا

این متخصص طب سنتی گفت: برخی کودکان هستند که به هیچ غذای سالمی علاقه‌مند نیستند. برای مثال ما بچه‌هایی را داریم که اصلا میوه دوست ندارند. وظیفه ما به عنوان والدین این است که سعی کنیم میوه‌ها را به شکل‌های مختلف برای فرزندمان آماده کنیم و روشی را بیابیم که او واکنش مثبت بیشتری به آن دارد. 

ایلخانی تاکید کرد: اصل لذیذ بودن غذا برای خورنده با غذا خوردن با هدف لذت بردن متفاوت است. بعضا پیش می‌آید که فرد گرسنه نیست اما صرفا دوست دارد که غذای مورد علاقه‌اش را بخورد، چون از آن لذت می‌برد. طب سنتی این موضوع را که به پرخوری منجر می‌شود، رد می‌کند. 

وی افزود: پیشنهاد من به کسانی که با میل کردن برخی از غذاها مشکل دارند، این است که آن را با اضافه کردن مواد جانبی مورد علاقه‌شان، برای خود مطلوب کنند. در طب سنتی موادی که باعث متعادل‌سازی طبع غذاها می‌شوند، مصلحات نام دارند. برای مثال نمک برای تخم مرغ یک مصلح است؛ چراکه طبع گرم آن در کنار طبع سرد سفیده تخم‌ مرغ، می‌تواند باعث متعادل‌سازی و خوشایندتر شدن مزه آن شود. 

این متخصص طب سنتی گفت: باید این را در نظر داشته باشیم که لزوما هرچه انسان هوس می‌کند، برایش خوب نیست. برای مثال کسی که مزاج سرد داشته باشد، باید علاقه‌اش نسبت به دوغ یا ماست را کنترل کند و از مصلحاتی مانند نعناع استفاده کند. 

برچسب ها: طب سنتی ، غذای سالم
ارسال به دوستان
کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی