۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۹۱۱۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۳۱-۰۲-۱۴۰۲
کد ۸۹۱۱۹۸
انتشار: ۱۵:۵۱ - ۳۱-۰۲-۱۴۰۲

حمله قلبی را با این روش تشخیص دهید

حمله قلبی را با این روش تشخیص دهید
برای بیمارانی که به دلیل حمله قلبی درد حاد قفسه سینه دارند، تشخیص و درمان زودهنگام نجات‌بخش است، اما متاسفانه بسیاری از عارضه‌ها، این نشانه‌های رایج را ایجاد می‌کنند و تشخیص همیشه راحت نیست.»
روزنامه خراسان نوشت: پزشکان با استفاده از الگوریتمی می‌توانند حمله‌های قلبی را سریع‌تر و دقیق‌تر از پیش تشخیص دهند براساس مطالعه‌ای جدید که چند روز قبل منتشر شد، هوش مصنوعی می‌تواند در تشخیص بهتر حمله قلبی «تحولی» پدید آورد و فشار بر بخش فوریت‌های پزشکی را کاهش دهد. طبق تحقیق دانشگاه ادینبرو، به زودی پزشکان می‌توانند حملات قلبی را با بهره‌گیری از الگوریتمی تدوین‌شده با استفاده از هوش مصنوعی، سریع‌تر و دقیق‌تر از قبل تشخیص دهند.
 
طبق یافته‌های این محققان، در قیاس با روش‌های آزمایش فعلی، الگوریتمی به نام «CoDE-ACS» توانست وقوع حمله قلبی را در بیماران با دقت ۹۹.۶ درصد منتفی اعلام کند. کارشناسان می‌گویند قابلیت منتفی اعلام کردن حمله قلبی با سرعتی بیش از قبل، می‌تواند تا حد زیادی میزان بستری شدن در بیمارستان‌ها را کاهش دهد.
 
نیکلاس میلز، پروفسور قلب و عروق بنیاد قلب بریتانیا (BHF) در مرکز علوم قلب و عروق دانشگاه ادینبرو و سرپرست این تحقیق گفت: «برای بیمارانی که به دلیل حمله قلبی درد حاد قفسه سینه دارند، تشخیص و درمان زودهنگام نجات‌بخش است، اما متاسفانه بسیاری از عارضه‌ها، این نشانه‌های رایج را ایجاد می‌کنند و تشخیص همیشه راحت نیست.»
 
هم اکنون آزمایش‌های بالینی به منظور ارزیابی توانایی این ابزار در کمک به پزشکان برای کاهش فشار در بخش فوریت‌های پزشکی پرازدحام در اسکاتلند در حال انجام است. طبق یافته‌های این مطالعه، این ابزار هوش مصنوعی، فارغ از سن‌، جنسیت یا شرایط سلامتی قبلی بیمار، عملکرد خوبی داشته است. طبق این یافته‌ها، این الگوریتم با شناسایی سریع بیمارانی که رفتن به خانه برای آن‌ها بی‌خطر است و مشخص کردن نیازمندان به آزمایش‌های بیشتر بیمارستانی برای پزشکان، می‌تواند مراقبت‌های اورژانسی را کارآمدتر و موثرتر ‌کند.
 
برای تدوین این الگوریتم، از داده‌های ۱۰ هزار و ۳۸ بیمار در اسکاتلند استفاده شد که گمان می‌رفت سکته قلبی کرده باشند و به بیمارستان انتقال یافته بودند. این الگوریتم با استفاده از اطلاعات مربوط به بیمار، مانند سن، جنسیت، نتایج نوارقلبی و سوابق درمانی و نیز میزان تروپونین که طبق روال معینی گردآوری شده‌ است، این احتمال را که فرد به حمله قلبی دچار شده باشد، پیش‌بینی می‌کند. این تحقیق در مجله پزشکی نیچر منتشر شده و اعتبار آن را بنیاد قلب بریتانیا و موسسه ملی تحقیقات بهداشت و مراقبت تامین کرده است.
برچسب ها: حمله قلبی ، تشخیص
ارسال به دوستان
کدام دستگاه‌ ها از تعطیلی پنجشنبه‌ ها مستثنی شدند؟ سید حسن خمینی: بیخود می‌گوییم دعوای مذهبی داریم؛ دعوا برای خودمان‌ است! امام اگر توفیق داشت، به خاطر این است که پا روی نفس خودش گذاشت شهدای نوار غزه به ۴۱ هزار و ۲۷۲ نفر رسید احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان شهادت عضو کتائب حزب‌الله عراق در سوریه ساخت مجسمه رئیسی در اهواز خبرساز شد (+عکس) راه اندازی مرکز مصرف قانونی مواد مخدر در بلژیک / تلاش برای کاهش مصرف مواد در خیابان کشف یک گروه خونی جدید بعد از ۵۰ سال انجام عمل جراحی روی چشم سفیر ایران در بیروت / همسر سفیر: شایعات درباره بینایی آقای امانی کذب است / مشکل حادی وجود ندارند علم الهدی : نمی‌شود کشف حجاب آزاد شود عراقچی : در تماس با وزیر خارجه لبنان قویاً تروریسم اسرائیلی را محکوم کردم رئیس دفتر رهبری درباره ترور هنیه : انتظار می‌رود به زودی جواب این حرکت داده شود عیادت پزشکیان از مجروحان لبنان در بیمارستان فارابی این زن پشت پرده انفجار پیجر در لبنان بوده است؟ عیادت سخنگوی دولت از سفیر ایران در بیروت