۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۰۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۶-۰۷-۱۴۰۲
کد ۹۱۰۵۵۸
انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۶-۰۷-۱۴۰۲

۹ عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در جمع دانشمندان برتر جهان

۹ عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در جمع دانشمندان برتر جهان
دکتر مصطفی کرم‌پور، این موفقیت مهم علمی را به دانشگاهیان دانشگاه لرستان به‌ویژه اعضای هیئت علمی این دانشگاه، تبریک گفت و برای 9 عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان که در این جایگاه قرار گرفته‌اند آرزوی سربلندی و موفقیت روزافزون کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، اسامی 9 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان را که در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال 2023 قرار گرفتند اعلام کرد.
 
به گزارش خبرآنلاین، دکتر مصطفی کرم‌پور با اعلام این خبر گفت: بر اساس پژوهش سال ۲۰۲۳ که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پُراستناد در تمامی رشته‌ها و نیز ۲% برتر حوزه‌های علمی، شناسایی و معرفی شد».
 
وی توضیح داد: «در این بررسی‌ها تعداد 9 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان توانسته‌اند به این موفقیت بزرگ نائل آیند».
 
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان افزود: «براساس این گزارش امسال بهبود ۵۰ درصدی تعداد دانشمندان دانشگاه لرستان صورت گرفته است و در این شاخص، دانشگاه لرستان، رشد داشته است».
 
دکتر مصطفی کرم‌پور، این موفقیت مهم علمی را به دانشگاهیان دانشگاه لرستان به‌ویژه اعضای هیئت علمی این دانشگاه، تبریک گفت و برای 9 عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان که در این جایگاه قرار گرفته‌اند آرزوی سربلندی و موفقیت روزافزون کرد.
 
گفتنی اسامی 9 عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان براساس رتبه جهانی به شرح ذیل است:
 
1_ دکتر محسن ایزدی؛ گروه آموزشی مهندسی مکانیک؛ دانشکده فنی و مهندسی.
 
2_ دکتر علی فرمانی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی برق الکترونیک؛ دانشکده فنی و مهندسی.
 
3_ دکتر امیرحمزه حقی‌آبی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم آب؛ دانشکده کشاورزی.
 
4_ دکتر یعقوب منصورپناه؛ عضو هیئت علمی شیمی کاربردی؛ دانشکده شیمی.
 
5_ دکتر سعید فرهادی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی شیمی معدنی؛ دانشکده شیمی.
 
6_ دکتر حمزه امیری؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی زیست‌شناسی؛ دانشکده علوم پایه.
 
7_ دکتر علیرضا غیاثوند؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی شیمی تجزیه؛ دانشکده شیمی.
 
8_ دکتر مسعود علیرضایی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم پایه دامپزشکی؛ دانشکده دامپزشکی.
 
9_ دکتر علی میر؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی برق الکترونیک؛ دانشکده فنی و مهندسی.
ارسال به دوستان
ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه اختلاف نتانیاهو و موساد درباره حمله به ایران و یمن سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم (فیلم) حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا؛ هدف قرار دادن بیماران و مسافران (فیلم) شاخه خراسانی تحریرالشام جولانی به رهبری «مولوی عبدالفتح» خلاصه بازی چادرملو اردکان ۰ - استقلال ۰ (فیلم) طلسم گل نزدن در لیگ برتر شکست؟ نه! چادرملو و استقلال هم صفر-صفر کردند