۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۱۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۲-۰۷-۱۴۰۲
کد ۹۱۱۳۵۵
انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۲-۰۷-۱۴۰۲

مصر گذرگاه رفح را با دیوار بتونی بست

مصر گذرگاه رفح را با دیوار بتونی بست
مصر امروز گذرگاه رفح تنها گذرگاه ارتباطی غزه با خارج را با دیوار بتونی مسدود کرد.
وزارت کشور مصر امروز شنبه اعلام کرد که دروازه گذرگاه «رفح» را با دیوار‌های بتنی مسدود کرد.
 
به گزارش تسنیم، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۹ مهرماه گزارش داده بود که رژیم اسرائیل، مصر را درباره هرگونه کمک‌رسانی به نوار غزه تهدید کرده است.
 
بر اساس این گزارش، تل‌آویو مصر را تهدید کرده که اگر کامیونی حامل کمک برای مردم غزه از گذرگاه رفح که تنها گذرگاه ارتباطی غزه با دنیای بیرون است، عبور کند، مورد هدف قرار خواهد گرفت.
 
گذرگاه رفح تنها گذرگاه مرزی بین مصر و غزه است که فلسطینیان می‌توانند به وسیله آن با جهان ارتباط داشته باشند و اگر این گذرگاه بسته شود بیماران فلسطینی به هیچ نقطه‌ای از چهان دسترسی ندارند.
 
وزارت بهداشت فلسطین دقایقی پیش در هشتمین روز از تجاوز نظامی رژیم اسرائیل به غزه و کرانه باختری اعلام کرد از ابتدای تجاوزات رژیم صهیونیستی تا این لحظه، آمار شهدای فلسطینی در نوار غزه به ۱۹۰۰ نفر و در کرانه باختری به ۴۹ نفر رسیده است.
 
آمار مجروحان هم در نوار غزه به ۷ هزار و ۶۹۶ نفر و در کرانه باختری به بیش از ۹۵۰ نفر رسیده است. بنا به اعلام وزارت بهداشت غزه، تنها در روز گذشته (جمعه) ۱۶ نفر از فلسطینیان کرانه باختری با تیراندازی مستقیم صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند.
برچسب ها: مصر ، گذرگاه رفح
ارسال به دوستان
ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی) چرا این دروازه‌های جهنم بعد از ۵۰ سال همچنان شعله‌ور هستند؟ انژکتور خودرو چیست و چه می‌کند؟ کمبود یُد چه علائمی دارد؟/ ۵ نشانه که باید جدی بگیرید سفر به ایران قدیم؛ خرمشهر در سال های قبل و بعد از جنگ(عکس)