۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۲۳۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۲ - ۱۳-۰۹-۱۴۰۲
کد ۹۲۳۰۰۷
انتشار: ۰۱:۰۲ - ۱۳-۰۹-۱۴۰۲

این داروها تا 5 برابر مؤثرتر از ایبوپروفن برای تسکین میگرن هستند

این داروها تا 5 برابر مؤثرتر از ایبوپروفن برای تسکین میگرن هستند
بر اساس گزارش جدید محققان، داروهایی مانند تریپتان، ارگوت و ضد تهوع می‌توانند دو تا پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن برای درمان میگرن باشند.

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد بیماران مبتلا به میگرن بهتر است با پزشک خود در مورد یک داروی تجویزی صحبت کنند تا اینکه به دنبال مصرف ایبوپروفن باشند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، بر اساس گزارش جدید محققان، داروهایی مانند تریپتان، ارگوت و ضد تهوع می‌توانند دو تا پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن برای درمان میگرن باشند.

دکتر «چیا چون چیانگ»، متخصص مغز و اعصاب از کلینیک مایو در روچستر، می‌گوید: «این نتایج تأیید می‌کند که تریپتان ها باید زودتر برای درمان میگرن در نظر گرفته شوند، نه اینکه برای حملات شدید استفاده شوند.»

افرادی که از میگرن رنج می‌برند، سر درد شدید ضربان دار، حساسیت به نور و صدا، حالت تهوع یا استفراغ و حتی مشکلات فکری را تجربه می‌کنند.

برای این مطالعه، محققان بیش از ۳ میلیون فرد مبتلا به میگرن را تحت نظر گرفتند. از طریق یک اپلیکیشن تعداد دفعات حملات میگرن، محرک‌هایی که باعث آن‌ها شده‌اند، علائمی که داشتند و اثربخشی داروهایی که مصرف کرده‌اند را کنترل کردند.

شرکت‌کنندگان گزارش دادند که در مجموع ۴.۷ میلیون بار داروهای مختلف را برای میگرن خود امتحان کرده‌اند و توجه داشته‌اند که آیا هر کدام از آنها کمک می‌کند یا خیر.

محققان از این اطلاعات برای محاسبه اثربخشی نسبی هر دارو استفاده کردند و در مجموع ۲۵ دارو را در هفت کلاس دارویی ارزیابی کردند.

سه دسته از داروهای مؤثرتر از ایبوپروفن عبارتند از:

• تریپتان ها که پنج برابر بهتر بودند.

• ارگوت که سه برابر بهتر بود.

• ضد تهوع که دو و نیم برابر بهتر بود.

در همین حال، سه داروی برتر میگرن همگی تریپتان ها بودند:

• التریپتان شش برابر مؤثرتر از ایبوپروفن بود و شرکت کنندگان آن را در ۷۸ درصد مواقع مفید می‌دانستند.

• زولمیتریپتان پنج و نیم برابر مؤثرتر بود و در ۷۴ درصد مواقع مفید بود.

• سوماتریپتان پنج برابر مؤثرتر بود و در ۷۲ درصد مواقع مفید بود.

در مقایسه، ایبوپروفن فقط در ۴۲ درصد مواقع مفید بود.

استامینوفن حتی بدتر از آن بود - فقط در ۳۷٪ مواقع مفید بود و ۱۷٪ کمتر از ایبوپروفن مؤثر بود.

محققان خاطرنشان کردند که ترکیب رایجی که برای مبارزه با میگرن استفاده می‌شود - آسپرین، استامینوفن و کافئین - ۶۹ درصد مؤثرتر از ایبوپروفن به تنهایی بود.

به گفته چیانگ، «برای افرادی که داروهای میگرن حاد برای آنها مؤثر نیست، امید ما این است که این مطالعه نشان دهد که جایگزین‌های زیادی برای میگرن مؤثر است و ما افراد را تشویق می‌کنیم تا با پزشکان خود در مورد نحوه درمان این وضعیت دردناک و ناتوان کننده صحبت کنند.»

برچسب ها: میگرن ، تسکین ، ایبوپروفن
ارسال به دوستان
تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد