۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۲۶۰۲۲
تاریخ انتشار: ۰۳:۰۰ - ۲۳-۰۹-۱۴۰۲
کد ۹۲۶۰۲۲
انتشار: ۰۳:۰۰ - ۲۳-۰۹-۱۴۰۲

استاد دانشگاه شریف عضو آکادمی علوم جهان شد

استاد دانشگاه شریف عضو آکادمی علوم جهان شد
دکتر عبدالرضا سیم‌چی، استاد دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشگر برجسته کشور به‌عنوان عضو آکادمی علوم جهان تواس(TWAS) انتخاب شد.

در نشست اخیر «آکادمی جهانی علوم برای توسعه علم در کشورهای در حال توسعه (TWAS)، دکترعبدالرضا سیم‌چی، استاد دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف به جمع اعضای این آکادمی پیوست و به عنوان یکی از ۴۷ عضو جدید آکادمی علوم جهان (TWAS) انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالرضا سیم‌چی که تحصیلات کارشناسی تا دکتری خود را در رشته مهندسی مواد در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده، جزء فهرست یک درصد برتر محققان در رشته تخصصی خود و برنده جوایز معتبر ملی و بین‌المللی از جمله جایزه جشنواره بین‌المللی خوارزمی در سال ۱۳۸۲، جایزه پژوهشگر برتر کشوری در سال ۱۳۹۳، جایزه علامه طباطبائی بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۳۹۳، جایزه استاد نمونه کشوری در سال ۱۴۰۰، مدال طلا و جایزه مخترع جوان برتر سازمان جهانی مالکیت فکری در سال ۲۰۰۳، جایزه انجمن متالورژی پودر اروپا (EPMA) در سال ۲۰۰۳ برای توسعه و ثبت اختراع یک ماده جدید به نام LaserTool برای پخت مستقیم لیزری فلزات، فلوشیپ پژوهشی مؤسسه فراونهوفر آلمان در ۲۰۰۰ - ۱۹۹۹، جایزه پژوهشی جورج فاستر برای دستاوردهای آموزشی و پژوهشی مادام العمر از بنیاد الکساندر فون هومبولت آلمان در سال ۲۰۲۰ شده است.

این دانشگر برجسته حوزه نانومواد دارای بیش از ۱۰ اختراع ثبت شده، چهار کتاب و ۳۰۰ مقاله است. شاخص h-index وی با ۱۴ هزار مورد استناد به مقالات، ۶۳ است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، در فهرست اعضای جدید فرهنگستان که حدود ۴۰ درصد آنها را زنان تشخیص می‌دهند، نام جورجیو پاریسی، فیزیکدان ایتالیایی برنده جایزه نوبل ۲۰۲۱ هم دیده می‌شود و بدین ترتیب تعداد نوبلیست‌های عضو فرهنگستان به ۱۳ نفر بالغ شده است. در حال حاضر حدود هزار و ۴۰۰ دانشمند از سراسر دنیا در فرهنگستان علوم جهان عضویت دارند.

آکادمی جهانی علوم (TWAS) یک نهاد معتبر بین‌المللی است که ماموریت آن گسترش و کمک به پیشرفت علم در کشورهای در حال توسعه است. این فرهنگستان در سال ۱۹۸۳ به ابتکار پروفسور عبدالاسلام، برنده پاکستانی جایزه نوبل فیزیک با عنوان فرهنگستان علوم کشورهای جهان سوم پایه‌گذاری شد. مقر این آکادمی در شهر ترییست ایتالیا است.

برچسب ها: دانشگاه شریف ، جهان
ارسال به دوستان
ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه اختلاف نتانیاهو و موساد درباره حمله به ایران و یمن سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم (فیلم) حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا؛ هدف قرار دادن بیماران و مسافران (فیلم) شاخه خراسانی تحریرالشام جولانی به رهبری «مولوی عبدالفتح» خلاصه بازی چادرملو اردکان ۰ - استقلال ۰ (فیلم) طلسم گل نزدن در لیگ برتر شکست؟ نه! چادرملو و استقلال هم صفر-صفر کردند