۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۲۶۹۲۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۲۶-۰۹-۱۴۰۲
کد ۹۲۶۹۲۹
انتشار: ۰۸:۱۴ - ۲۶-۰۹-۱۴۰۲
اعظمی مطرح کرد

عزم وزارت جهاد کشاورزی برای ایجاد تعادل در بازار گوشت، مرغ و تخم‌مرغ

عزم وزارت جهاد کشاورزی برای ایجاد تعادل در بازار گوشت، مرغ و تخم‌مرغ
در چند ماه اخیر شاهد تعادلی بین صادرات و واردات در بازار گوشت و مرغ و تخم مرغ و حتی کود شیمیایی هستیم به طوری که مدیریت این بازار باعث صادرات ۱۳۰ هزار تن تخم مرغ شده حال اینکه قبلا کمبود داشتیم و سال گذشته مجبور به واردات گوشت ترکیه و گرم بودیم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: عملکرد چند ماه اخیر وزارت جهاد کشاورزی باعث ایجاد تعادل بین صادرات و واردات در بازار گوشت، مرغ و تخم‌مرغ شده است.
 
ذبیح الله اعظمی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون کشاورزی با وزیر کشاورزی و معاونانش گفت: در این جلسه، اعضای کمیسیون مسائل مهمی همچون نحوه اعطای تسهیلات بانکی به کشاورزان را مطرح کردند و اینکه چرا در زمان برداشت برنج، واردات صورت می گیرد. همچنین علت نبود صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی چیست.
 
وی توضیح داد: تاکنون وزارت کشاورزی توانسته در دوران وزرات نیکبخت عملکرد خوبی داشته باشد البته که مشکلات این وزارت خانه زیاد است. انگار تمام دولت ها به وزارت کشاورزی به چشم آخرین وزارت خانه دارای اهمیت نگاه می کنند حال اینکه باید این وزارت خانه پاسخگوی مشکلات مردم باشد.
 
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، شیلات، صنایع تبدیلی، کشاورزی، گلخانه و دامپروی را از حمله اولویت های وزارت کشاورزی عنوان و اظهار کرد: در چند ماه اخیر شاهد تعادلی بین صادرات و واردات در بازار گوشت و مرغ و تخم مرغ و حتی کود شیمیایی هستیم به طوری که مدیریت این بازار باعث صادرات ۱۳۰ هزار تن تخم مرغ شده حال اینکه قبلا کمبود داشتیم و سال گذشته مجبور به واردات گوشت ترکیه و گرم بودیم.
 
اعظمی اضافه کرد: در وضعیت فعلی نه تنها تعادلی در بازار داخلی برقرار شده که جلوی صادرات هم گرفته  نمی شود یعنی بعد از اشباع بازار داخلی اقدام به صادرات مازاد آن می شود.
 
وی ادامه داد: بر اساس همین سیاست، وزیر کشاورزی  بیان کرد که تحت هیچ شرایطی مانع صادرات محصولات کشاورزی نمی شود؛ اکنون سیب زمینی در انبارها و حتی زمین کشاورزی روی دست کشاورز مانده و قیمت ۵۰۰۰ تومان به ازای هر کیلو  سیب زمینی حتی کفاف هزینه برداشت را هم نمی دهد؛ ‌وضعیتی که به زودی با آن در بازار پیاز و مرکبات مواجه می شویم.
 
اعظمی در عین حال با تاکید بر لزوم کاهش فاصله قیمت محصول در زمین کشاورزی تا زمان توزیع آن و رسیدن به دست مردم گفت: باید دو معاونت بازرگانی و اقتصادی وزارت کشاورزی این فاصله قیمت را کم کنند چون سود آن تنها به جیب دلالان می رود.
ارسال به دوستان