۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۳۱۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۲-۱۰-۱۴۰۲
کد ۹۳۱۷۰۹
انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۲-۱۰-۱۴۰۲

یک دسر سنتی ایرانی برای روز‌های سرد زمستان

یک دسر سنتی ایرانی برای روز‌های سرد زمستان
کاچی از جمله دسر‌های سنتی ایرانی است که در بعضی از مناطق جنوبی کشور و همچنین آذربایجان آن را به عنوان نذری می‌پزند.

این دسر گرم و پرانرژی در روز‌های سرد زمستانی که عزیزانتان به خوردن مواد مقوی و شیرین نیاز بیشتری دارند، بسیار مناسب است.

مواد لازم

۱ ق‌س آرد برنج
۱ پیمانه آرد گندم
۱۰۰ گرم کره
۲ پیمانه شکر
۱ پیمانه کوچک گلاب
۱ ق‌م زعفران ساییده‌شده
۳ پیمانه آب

۱. ابتدا در یک قابلمه استیل آب و شکر را ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود، سپس زعفران را اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه، گلاب را بیفزایید. بعد از اینکه شیره حالت قوام‌یافته پیدا کرد، شعله اجاق‌گاز را خاموش کنید.

۲. کره را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییررنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.

حالا نوبت به اضافه‌کردن آرد برنج است. پس از اینکه آرد برنج را اضافه کردید، مخلوط آردی را روی حرارت ملایم اجاق‌گاز آن‌قدر هم بزنید تا مخلوط سرخ شود.

۳. پس از آماده‌شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌گاز هم بزنید. این مدت زمان حداقل یک‌ربع به طول می‌انجامد.

۴. در این مرحله باید کاچی را دم کنید، بنابراین قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن قرار داده و روی در آن دم‌کنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.

فوت‌وفن

به گزارش همشهری آنلاین، شیره قوام‌یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود.

گلاب را در مرحله پایانی قوام‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

برای اینکه از کافی‌بودن میزان سرخ‌شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یک قاشق چای‌خوری کمی از آرد سرخ‌شده را داخل آب بریزید؛ اگر حباب از آن خارج شد، به معنای سرخ‌شدن آرد است.

برچسب ها: زمستان ، کاچی
ارسال به دوستان
«خودشیفته‌های مخفی» چه کسانی هستند و چگونه باید آن‌ها را بشناسیم معماری استثنایی یک «خانۀ جنگلی» در شیلی (+عکس) اسطوره‌هایی که الهام‌بخش «ارباب حلقه‌ها» بودند؛ از «آخرالزمان راگناروک» تا «حلقۀ عزیز» (+عکس) با ماشین شخصی سوار هواپیما شوید / قیمت بلیت، حداقل ۳ میلیارد تومان (+عکس) چرا در تابستان سطح جاده‌ها از فاصله دور خیس به نظر می‌رسد؟ فرقۀ مرموز «ساینتولوژی» چگونه به وجود آمد؟(+عکس) ۷ موضوع ساده برای افراد درونگرا که به‌راحتی سر صحبت را با دیگران باز کنند کشف قدیمی‌ترین «خط چشم» جهان در کاوش‌های یک تپۀ 8 هزارساله (+عکس) ترکیب شگفت‌انگیز معماری خشن «بروتالیستی» با لطافت «گیاه»(+عکس) بهترین آثار معماری «زاها حدید» در سراسر جهان؛ رویاهایی از جنس شیشه و بتن (+عکس) بز طاووسی؛ بز مشهور رشته کوه آلپ که چکمه سیاه به پا دارد! (+عکس) چرا هوای گرم می‌تواند پرواز شما را به تأخیر بیندازد؟ فرزندپروری تنبل جدیدترین روش تربیتی این روز‌های جهان است! ایتالیا محروم از صدرنشینی؛ بهترین پیتزای جهان در سال ۲۰۲۴ در این شهر ۵ روش ژاپنی برای آرامش ذهن