۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۴۶۸۶۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۸-۱۲-۱۴۰۲
کد ۹۴۶۸۶۷
انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۸-۱۲-۱۴۰۲

انتقاد پناهیان از ائمه جمعه و افراد مردد برای رأی دادن

انتقاد پناهیان از ائمه جمعه و افراد مردد برای رأی دادن
پناهیان با اشاره به نقش ائمه جمعه در مشارکت تصریح کرد: وقتی ائمه جمعه در طول سال صحبتی درباره انتخابات و مشارکت نمی‌کنند اما زمان انتخابات می‌گویند به عنوان تکلیف بیایید رای بدهید این موضوع در ذوق مردم می‌خورد.
پناهیان می گوید: وقتی ائمه جمعه در طول سال صحبتی درباره انتخابات و مشارکت نمی‌کنند اما زمان انتخابات می‌گویند به عنوان تکلیف بیایید رای بدهید این موضوع در ذوق مردم می‌خورد.
 
به گزارش ایسنا، علیرضا پناهیان شامگاه دوشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۲ در یک برنامه تلویزیونی درباره انتخابات ۱۱ اسفند اظهار کرد: کسانی که در انتخابات مشارکت می‌کنند روحیه مستقل دارند. این اشخاص در صف اول هستند و برای تصمیم‌گیری به دیگران نگاه نمی‌کنند. آنهایی که رای می‌دهند همیشه جور کسانی که رای نمی‌دهند را می‌کشند.
 
وی با بیان اینکه برخی افراد هم جزو مرددین هستند، یادآور شد: این اشخاص می‌خواهند همه چیز ۲۰ باشد. مرددین سخت‌گیری زیادی دارند و تا برآوردی که کرده‌اند کم می‌شود، با دیدن کوچک‌ترین ضعفی قهر می‌کنند. در حالی که کمال‌گرایی در انتخابات لطمه می‌زند.
 
پناهیان در ادامه خاطرنشان کرد: گروه دیگر با عنوان شخصیت‌های قربانی شناخته می‌شوند. این افراد وقتی می‌بینند در جایی حقی از آنها ضایع شده در همانجا متوقف می‌شوند در حالی که خیلی مواقع باید گذشت داشت. چنین افرادی با آوردن چند مثال از خودشان که ضربه خورده‌اند در کل می‌گویند که نمی‌خواهیم در انتخابات شرکت کنیم.
 
وی با اشاره به نقش ائمه جمعه در مشارکت تصریح کرد: وقتی ائمه جمعه در طول سال صحبتی درباره انتخابات و مشارکت نمی‌کنند اما زمان انتخابات می‌گویند به عنوان تکلیف بیایید رای بدهید این موضوع در ذوق مردم می‌خورد.
 
پناهیان همچنین تاکید کرد: یکی از دلایل کاهش مشارکت این است که از منظر دین، انتخابات را بررسی نکرده‌ایم. در طول این سال‌ها هجمه وحشیانه‌ای شده که نگویید مشارکت در انتخابات یک تکلیف شرعی است و همه فقط می‌گویند حق مردم است. چون تلقی از شرع و تبلیغات دینی ما غلط است در حالی که اتفاقا تکالیف دینی درباره حق‌های مهم هستند. شرع به قدرت تشخیص تک تک مردم بها می‌دهد یعنی رای تک تک مردم از پایین‌ترین فرد تا بالاترین، از نظر شرع مهم است.
ارسال به دوستان
مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه اختلاف نتانیاهو و موساد درباره حمله به ایران سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو