پروفسورحسابی، با پرداختی مشخص، و نموداری از اقساطی معین، برای خرید قطعه زمینی در مریخ، این اقدام آرنگ گونه (سمبلیک) از سوی مردم ایران و سایر کشورها، در روند اقداماتی پژوهشی وماندگار درامور نوین فضایی، به جای هزینه برای جنگهای بینالمللی و خون و خونریزی، حتی جنگ سرد، به منظور پرهیز از تلفکردن دستاوردهای ارزشمند ملی و مردمی، و جایگزینی آن، با امور مهم علمی، و در این ارتباط، حضور در فضای لایتناهی! نقشی مانا را به یادگار گذاشتهاند.
ایرج حسابی پسر پروفسور حسابی در برنامه تلویزیونی «برمودا» گفته است که پدرش در مریخ هزار متر زمین را به قیمت هزار دلار برای ایران خریداری کرده بود. اما آیا این ادعا واقعیت دارد؟
به گزارش انصاف نیوز، پیشتر در سایت بنیاد پروفسور حسابی چیزی به عنوان سند خرید زمین در کره مریخ توسط پروفسور حسابی منتشر شده بود که به همراه متن پیوست آن در پی میآید:
سند خریـــد زمین در کــــره مریخ – ۱۳۴۶ شمسی
پروفسورحسابی: آینده جهان در فضاست
«خوشبختانه: نامهها، مدارک، تفاهمنامهها و پیشنهادات بسیار جالبی، در بـیش از دودهه، نمایندگی دایمی استاد دکترسیدمحمود حسابی، در کنفرانسهای بینالمللی اتمی، فضا و… . حفظ لایه اوزون، به یادگار مانده است، که نشان میدهد، استاد، علاوه بر انجام مسئولیتهای ملی و بینالمللی، علیرغم مشکلات و مضیقههای شدید مالی، حتی از بودجه شخصی خود، همهگونه تلاش بایسته یک ایرانی متعهد را، برای برقراری نقش موثری از کشور و مردم عزیزشان، در امور نوین علمی و دانشی جهانی، برقرار نمودهاند.
اقدامات ماندگاری، که فهرست آن، به ضمیمه آمده است؛ در یک نمونه: یادآوری نقش آینده کشورها در امر نوین فضا میباشد؛
پروفسورحسابی، با پرداختی مشخص، و نموداری از اقساطی معین، برای خرید قطعه زمینی در کره مریخ، این اقدام آرنگ گونه (سمبلیک) از سوی مردم ایران و سایر کشورها، در روند اقداماتی پژوهشی وماندگار درامور نوین فضایی، به جای هزینه برای جنگهای بینالمللی و خون و خونریزی، حتی جنگ سرد، به منظور پرهیز از تلفکردن دستاوردهای ارزشمند ملی و مردمی، و جایگزینی آن، با امور مهم علمی، و در این ارتباط، حضور در فضای لایتناهی! نقشی مانا را به یادگار گذاشتهاند.
که بدین وسیله، در راستای مژدگانی فرهنگی و دلنشین از سوی بنیاد پروفسور حسابی، برای همه فرهنگخواهان و عاشقان امر پژوهش و نوآوران، به دلیل ضرورتی اجتماعی، به منظور جلوگیری از گزند برخی متجاوزین، که آرزوی انحراف این بنیاد را، از تمرکز تخصصی آن دارند؛
اما به خواست خداوند، علیرغم تمام این فشارها از یک سو، و دشواریهای مالی از سوی دیگر، بنیاد علمی، فرهنگی و پژوهشی پروفسور حسابی، حداکثر توان خود را، از طریق طبقهبندی، ترجمه، عکس برداری، مراجعات مکرر به سازمانهای ذیربط، چه در کشور عزیزمان و در سایر کشورها، برای تهیه و آماده سازی مستـنـدات جالب و ارائه ماندگاری از خدمات بیمانند استاد حسابی را، به کار میبرد، تا انشاءا… اقدامات زیربنایی ایشان؛ در قدم اول، در دو ارتباط خدمات اتمی و فضایی استاد، به سرزمین مادری، و سپس سایر امور، مراتب شایسته توجهی را، از طریق این تارنما، در حد بضاعت، در دسترس آرزومندان سرافرازیهای ایران عزیزمان قرار دهد.»