۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۶۸۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۳-۰۳-۱۴۰۳
کد ۹۶۸۹۶۹
انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۳-۰۳-۱۴۰۳

دستاورد محققان ژاپنی : ساخت قاشق الکتریکی که باعث کاهش مصرف نمک می‌شود

دستاورد محققان ژاپنی : ساخت قاشق الکتریکی که باعث کاهش مصرف نمک می‌شود
اکثر افراد به دلایل پزشکی باید میزان مصرف نمک خود را کاهش دهند، بااین‌حال غذا‌های کم‌سدیم می‌توانند مزه خوشایندی نداشته باشند، مخصوصاً برای ژاپنی‌ ها که ذائقه آنها بیشتر متمایل به غذا‌ های شور است. اکنون یک شرکت ژاپنی به نام Kirin قاشقی تولید کرده که حاوی الکترود‌هایی است و با قرارگرفتن در دهان، مزه شوری غذا را افزایش می‌دهد.

یک شرکت ژاپنی به نام Kirin قاشقی تولید کرده که حاوی الکترود‌هایی است که با قرارگرفتن در دهان، مزه شوری غذا را افزایش می‌دهد.

به گزارش دیجیاتو؛ اکثر افراد به دلایل پزشکی باید میزان مصرف نمک خود را کاهش دهند، بااین‌حال غذا‌های کم‌سدیم می‌توانند مزه خوشایندی نداشته باشند، مخصوصاً برای ژاپنی‌ها که ذائقه آنها بیشتر متمایل به غذا‌های شور است. اکنون یک شرکت ژاپنی به نام Kirin قاشقی تولید کرده که حاوی الکترود‌هایی است و با قرارگرفتن در دهان، مزه شوری غذا را افزایش می‌دهد.

براساس گزارش رویترز، شرکت Kirin درحال‌حاضر فقط ۲۰۰ قاشق الکتریکی را به صورت آنلاین و به قیمت ۱۲۷ دلار به فروش می‌رساند و در ماه آینده میلادی نیز فروش محدود آن در خرده‌فروشی‌های ژاپن آغاز می‌شود. اما این شرکت امیدوار است تا پنج سال آینده یک میلیون نفر در سراسر جهان این قاشق‌ها را خریداری کنند. به گفته این شرکت فروش این قاشق از سال آینده میلادی در خارج از ژاپن آغاز خواهد شد.

قاشق الکتریکی Kirin برای کاهش مصرف نمک

این قاشق الکتریکی از پلاستیک و فلز ساخته شده و در فرایند ساخت آن پروفسور دانشگاه میجی ژاپن، «هومی میاشیتا»، که قبلاً چاپستیک‌های الکتریکی برای افزایش طعم غذا ساخته بود، همکاری داشته است. نحوه عملکرد این قاشق بدین صورت است که یک میدان الکتریکی ضعیف از قاشق عبور می‌کند و روی مولکول‌های یون سدیم روی زبان متمرکز می‌شود تا شوری غذا را افزایش دهد.

گفتنی است که در سال ۲۰۲۳ مبدع این قاشق برنده جایزه ایگ‌نوبل (Ig Nobel) در بخش تعذیه شد. هرساله این جایزه به دستاورد‌های علمی که در ابتدا باعث خنده و سپس به فکر فرورفتن مردم می‌شود، اعطا می‌گردد.

شرکت Kirin که عمده فعالیت آن در زمینه مراقبت‌های بهداشتی است می‌گوید که این فناوری در ژاپن اهمیت ویژه‌ای دارد. چراکه متوسط بزرگسالان این کشور حدود ۱۰ گرم نمک در روز مصرف می‌کنند که دو برابر مقدار توصیه‌شده توسط سازمان بهداشت جهانی است.

محقق این شرکت می‌گوید که فرهنگ غذایی ژاپن به طعم‌های شور تمایل دارد. مردم ژاپن به‌طورکلی نیاز به کاهش میزان مصرف نمک دارند، اما بدیهی است که دورشدن از چیزی که به خوردن آن عادت داریم دشوار است. به همین دلیل چنین ابتکاری می‌تواند با استقبال خوبی روبه‌رو شود.

برچسب ها: محققان ، ژاپن
ارسال به دوستان
ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه اختلاف نتانیاهو و موساد درباره حمله به ایران و یمن سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم (فیلم) حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا؛ هدف قرار دادن بیماران و مسافران (فیلم) شاخه خراسانی تحریرالشام جولانی به رهبری «مولوی عبدالفتح» خلاصه بازی چادرملو اردکان ۰ - استقلال ۰ (فیلم) طلسم گل نزدن در لیگ برتر شکست؟ نه! چادرملو و استقلال هم صفر-صفر کردند