۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۹۴۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۱۵-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۴۹۵۳
انتشار: ۰۱:۳۰ - ۱۵-۰۶-۱۴۰۳

برای سلامتی و فرار از سکته، قهوه بهتر است یا چای ماچا؟

برای سلامتی و فرار از سکته، قهوه بهتر است یا چای ماچا؟
نوشیدن قهوه یا چای ماچا یا هر دو به صورت ترکیبی با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط است.

ماچا و قهوه هر دو منابع غنی از نوعی آنتی اکسیدان به نام پلی فنول هستند، اما هر کدام در انواع مختلف این آنتی اکسیدان ها بالاتر هستند. نوع اصلی پلی فنل موجود در ماچا کاتچین است، در حالی که نوع اصلی در قهوه اسید کلروژنیک است.

به لطف این آنتی اکسیدان‌ها، هر دو نوشیدنی ممکن است به پیشگیری از سرطان، دیابت و التهاب کمک کنند. آنها به خنثی کردن رادیکال های آزاد مضری که باعث استرس اکسیداتیو می شوند کمک می‌کنند که با چندین بیماری مزمن مرتبط است.

اثرات کافئین

به گزارش اطلاعات آنلاین، هم قهوه و هم ماچا حاوی کافئین هستند که می‌تواند با خستگی مبارزه کند و عملکرد ورزشی را بهبود بخشد. تحقیقات نشان می‌دهد که کافئین می‌تواند عملکرد ورزش را در دوزهای ۳ تا ۶ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم (کیلوگرم) وزن بدن، زمانی که حدود ۶۰ دقیقه قبل از ورزش مصرف شود، افزایش دهد. مطالعات بر روی ماچا و قهوه نشان داده است که این نوشیدنی‌ها خستگی را در حین فعالیت بدنی کاهش می‌دهند.

ماچا در هر وعده نسبت به قهوه کافئین کمتری دارد، بنابراین می توانید قبل از رسیدن به حداکثر کافئین روزانه توصیه شده ۴۰۰ میلی گرم، از فنجان های بیشتری در روز لذت ببرید. به علاوه، تیانین ماچا و محتوای کافئین کمتر ممکن است به جلوگیری از اضطراب ناخوشایند یا عصبانیت هایی که ممکن است از قهوه تجربه کنید کمک کند.

اثرات سلامت روان

نوشیدن قهوه یا چای ماچا یا هر دو به صورت ترکیبی با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط است.

مطالعات بر روی ماچا و قهوه فوایدی را برای عملکرد شناختی نشان می‌دهد، اما به روش‌های کمی متفاوت. کافئین به تنهایی، مانند قهوه، برای زمان پاسخگویی مفید است، اما ماچا بهره‌وری و توجه را بهبود می‌بخشد، احتمالاً به دلیل محتوای تیانین آن، که اثرات ضد استرس دارد.

اگرچه نوشیدن قهوه و چای ماچا هر دو با میزان کمتر افسردگی مرتبط هستند، اما این رابطه برای قهوه قوی تر است.

کدام بهتر است؟

از آنجایی که ماچا حاوی تیانین و کافئین است، می‌تواند بهره وری را بیشتر از کافئین قهوه به تنهایی بهبود بخشد. بعلاوه، تیانین موجود در ماچا دارای فعالیت ضد استرس است که ممکن است از عصبانیت یا احساس اضطراب برخی افراد از قهوه جلوگیری کند.

با این حال، ثابت شده است که قهوه در کاهش علائم افسردگی موثرتر است و محتوای کافئین بالای آن ممکن است بیش از ماچا به تنهایی از خستگی جلوگیری کند.

هم قهوه و هم ماچا به دلیل محتوای کافئین و PH اسیدی ممکن است علائم رفلاکس اسید را تحریک کنند. با این حال، ماچا کمی کمتر اسیدی است و کافئین کمتری نسبت به قهوه دارد، به این معنی که ممکن است برای معده شما راحت تر از قهوه باشد.

ماچا و قهوه هر دو نوشیدنی‌های تقویت‌کننده سلامتی هستند که در حد اعتدال از آن لذت ببرید. با این حال، اگر تحمل کافئین کم یا رفلاکس اسید دارید، ماچا ممکن است برای شما مناسب‌تر باشد.

قهوه و ماچا هر دو نوشیدنی‌های ضد خستگی سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می‌توانند به پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک کنند.

با این حال، اگر رفلاکس اسید معده دارید یا از قهوه عصبانی می‌شوید یا مضطرب می‌شوید، ماچا را امتحان کنید. کمتر اسیدی است، کافئین کمتری دارد و حاوی تیانین است که اثرات کاهش استرس دارد و می‌تواند از تحریک پذیری قهوه جلوگیری کند. همچنین ممکن است منجر به علائم کمتر رفلاکس شود.

برچسب ها: قهوه ، چای ماچا
ارسال به دوستان
اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب» نتا S چینی و تحمل 7.7 تن فشار؛ آلمانی ها و آمریکایی ها کجایید؟! (+فیلم) عملیات استشهادی در غزه / حماس : یکی از نیرو‌های مقاومت خود را در میان نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد ثبت لحظه حضور پلنگ ایرانی با توله‌اش در جنگل‌های گیلان (فیلم) مدودف : جنگ بین روسیه و آمریکا، اتمی خواهد بود عراقچی وارد پکن شد شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به ۵۰ تن رسید جذاب و قدرتمند؛ رولزرویس کولینان منصوری با قیمت ۴۰ میلیارد تومان معرفی شد(+عکس) یک روز پس از مشاهده در آسمان، پوستر سیاسی جنگنده نسل ششم چینی ها آمد(عکس) داستان آشنایی پیمان قاسم‌خانی با همسرش و آرزوی بزرگ او (فیلم) روش‌های هک Wi-Fi و تقویت امنیت شبکه بحران سیاسی کره جنوبی ؛ کار رئیس‌جمهور موقت هم به استیضاح کشید حضور صدها بابانوئل در مترو مسکو (فیلم) فرمانده سپاه بوشهر : دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی، زنان را هدف قرار داده است