۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۰۷۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۱-۰۸-۱۴۰۳
کد ۱۰۰۷۱۰۶
انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۱-۰۸-۱۴۰۳

سامانه رادار جدید چین؛ شکارچی هواپیماهای رادارگریز اف-22

سامانه رادار جدید چین؛ شکارچی هواپیماهای رادارگریز اف-22
این مکانیزم استفاده از یک الگوریتم پیشرفته - برای اولین بار توسط یک دانشمند یوگسلاوی در سال 1991 ابداع شد – به منظور یافتن فرکانس های دوره ای پنهان در سیگنال های الکترومغناطیسی را شامل می شود.

عصر ایران؛ مجله تصویری سلاح - چین در حال توسعه راداری است که می تواند به طور مؤثر جنگنده های رادارگریز اف-22 رپتور آمریکایی را تشخیص داده و ردیابی کند.

راداری مقرون به صرفی برای شکار هواپیماهای رادارگریز

سامانه رادار جدید چین؛ شکارچی هواپیماهای رادارگریز

بنابر گزارش ساوث چاینا مورنینگ پست، پژوهشگران درگیر در روند توسعه این رادار، از سامانه ماهواره ای ناوبری بیدو چین برای ردیابی جنگنده های رادارگریز استفاده می کنند.

پژوهشگران چینی همچنین ادعا می کنند که این رادار مقرون به صرفه و به یک آنتن گیرنده ساده متکی است.

آنها می گویند که می توان تقریباً در هر نقطه ای از زمین از این رادار استفاده کرد و به دلیل عدم انتشار سیگنال که امکان لو رفتن مکان آن را از بین می برد می تواند غیرقابل شناسایی باقی بماند.

برای اطمینان بیشتر از عملیات بی وقفه، این رادار امکان تغییر باندهای فرکانسی به سامانه موقعیت یابی جهانی (جی پی اس)، گلوناس روسیه یا گالیله اروپا را دارد. در مکان ها یا شرایطی که ماهواره بیدو دچار اختلال شود، رادار می تواند از این باندها استفاده کند.

سامانه ماهواره ای ناوبری بیدو به طور مستقل توسط چین با تمرکز بر نیازهای امنیتی، اقتصادی و اجتماعی ملی خود توسعه یافته و ساخته شده است. این سامانه موقعیت یابی شبانه روزی و در تمام شرایط آب و هوایی را برای کاربران جهانی فراهم می کند.

دوران پنهان کاری رادارگریز اف-22 به پایان می رسد؟

سامانه رادار جدید چین؛ شکارچی هواپیماهای رادارگریز

 پوشش نامرئی در رپتور از طریق یک رویکرد چند وجهی شامل شکل، مواد و طراحی دقیق حاصل می شود. این جنگنده ای را شکل می دهد که تقریباً برای سامانه های راداری غیرقابل شناسایی است.

شکل زاویه دار و چند وجهی رپتور، به طور خاص برای پراکندگی امواج رادار مهندسی شده است و سیگنال بازتابی که می تواند حضور هواپیما را آشکار کند، به حداقل می رساند.

با این وجود، اگر ادعاهای پژوهشگران چینی درست باشد، این پوشش نامرئی که رپتور از آن سود می برد، ممکن است دیگر وجود نداشته باشد.

توسعه رادار بیدو توسط چین

سامانه رادار جدید چین؛ شکارچی هواپیماهای رادارگریز

بنابر گزارش ساوث چاینا مورنینگ پست، پژوهشگران چینی مقاله بررسی شده خود را در مجله دانشگاه ملی فناوری دفاعی منتشر کرده اند. تیم پژوهشی به طور خاص از عکس اف-22 رپتور برای اشاره به آنچه رادار تلاش خواهد کرد تشخیص دهد، استفاده کرده است.

افزون بر این، داده ها نشان می دهد که چین می تواند از همین فناوری برای تشخیص دیگر هواپیماهای رادارگریز مانند اف-35 لایتنینگ 2 نیز استفاده کند.

اگر ادعاها درست باشد، این رادار کم هزینه می تواند توسط دیگر کشورهای جهان نیز برای تشخیص اف-22 رپتور، اف-35 و دیگر جنگنده های رادارگریز مورد استفاده غرب استفاده شود.

گزارش ساوث چاینا مورنینگ پست همچنین بیان می کند که هدف پژوهشگران این است که سامانه رادار ضد رادارگریزی را به راحتی در دسترس قرار دهند، ایده ای که می تواند نگرانی های آمریکا و متحدانش را افزایش دهد.

سامانه رادار بیدو از تعداد بسیار زیادی ماهواره که در مدار دارد استفاده می کند. هر زمان که یک هواپیمای رادارگریز توسط آن شناسایی شود، پژواکی منحصر به فرد ایجاد می شود که می توان آن را برای پیش بینی مکان و حرکت جنگنده رادارگریز تجزیه و تحلیل کرد.

تیم از یک روش «تشخیص کور» با استفاده از یک کانال واحد برای تشخیص هواپیمای رادارگریز استفاده می کند که ساخت رادارها را ارزان و کارکرد آن را ساده می کند.

این مکانیزم استفاده از یک الگوریتم پیشرفته - برای اولین بار توسط یک دانشمند یوگسلاوی در سال 1991 ابداع شد – به منظور یافتن فرکانس های دوره ای پنهان در سیگنال های الکترومغناطیسی را شامل می شود.

پژوهشگران چینی این فرمول را برای استفاده خود تغییر دادند و امکان تشخیص سیگنال های هدف رادارگریز را فراهم کردند.

 
ارسال به دوستان
روش تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار ؛ از چه پیازی برای عدسی استفاده کنیم ؟ انگور قدرت کوانتومی دارد! جزئیات شگفت انگیز آفرینش؛ شاید یک حشره معمولی می بینید... (تصاویر) محافظ پلاستیکی جدید خودرو که هر راننده‌ای باید داشته باشد (فیلم) کمبود این ویتامین‌ها باعث خواب رفتن دست و پا می‌شود شورولت بلیزر بسیار دیدنی با رینگ های کی ام سی! (عکس) سخنگوی شورای شهر تهران: نام خیابان بیستون تغییر نمی‌کند آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟ کنایه هاشمی طبا به مدیران کشور: تصمیم گرفته‌اند، هیچ تصمیمی نگیرند! این‌جا اوپرت مرز بین سمنان و‌ مازندران (فیلم) دو عکس از خیابان ولی عصر (عج) تهران: سال 1329 و اکنون روایتی درباره بزرگ‌ترین مخفی‌کاری‌های دولت‌ آمریکا که پس از سال‌ها افشا شدند کیهان : بشار اسد و پدرش بخاطر ایران از سود خودشان گذشتند تصاویری بسیار خاطره انگیز از جادوگر تکرارنشدنی دنیای بسکتبال باور می کنید این حشره بدن فلزی دارد! (عکس)