۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۱
فیلم بیشتر »»
کد ۲۰۵۳۸۴

کنترل استرس در دیابت

مطالعات نشان داده اند که اگر شما به دیابت مبتلا باشید استرس می تواند آشکارا در مدیریت بیماری شما مداخله نماید. به نظر می آید وقتی شما تحت استرس باشید ممکن است مصرف یک وعده غذایی یا دریافت دارویتان را فراموش نمایید که در نتیجه می تواند سطوح قند خونتان را متاثر نماید. فرا گرفتن روش های مدیریت استرس به ویژه اگر به دیابت مبتلا باشید بسیار مهم است.
مطالعات نشان داده اند که اگر شما به دیابت مبتلا باشید استرس می تواند آشکارا در مدیریت بیماری شما مداخله نماید. به نظر می آید وقتی شما تحت استرس باشید ممکن است مصرف یک وعده غذایی یا دریافت  دارویتان را فراموش نمایید که در نتیجه می تواند سطوح قند خونتان را متاثر نماید.  فرا گرفتن روش های مدیریت استرس به ویژه اگر به دیابت مبتلا باشید بسیار مهم است. هر چند که نمی توانید به طور کامل استرس را از زندگی روزمره خود حذف نمایید، ولی را ههای بسیاری برای تخفیف استرس وجود دارند و شما با فرا گرفتن راهکار های مدیریت استرس به کنترل بهتر بیماری دیابت خود کمک می نمایید.

وقتی که به نظر می رسد که وقایع زندگیتان نامطلوب پیش می روند، همیشه دیدن جنبه های منفی و نیمه خالی لیوان آسان تر از دیدن جنبه های مثبت است. در حالی که در هر زمینه از زندگی شما نکات مثبتی وجود دارند از جمله در : شغلتان، خانواده، دوستان و سلامت شما.  لذا نگاه کردن به نقاط قوت و نیمه پر لیوان به شما کمک می کند که وقایع ناخوشایند و استرس را پشت سر بگذارید.

پیشرفت شغلی با مدیریت استرس. این که همه ما می خواهیم در کارمان موفق باشیم انکار ناپذیر است. اما اگر این اهمیت کار با استرس روزافزون  برای شما همراه باشد،  شاید ارزش زیادی نداشته باشد. معنای این جمله عدم اهمیت به کار نیست ولی ما باید استعدادهای خود را جدی بگیریم. شما باید بدانید که توانایی ها و استعدادها و اهداف شما کدامند؟ آیا شما بیش از حد از خودتان انتظار دارید؟ سعی کنید بی مورد به خودتان فشار و استرس وارد نکنید و بیشتر از آنچه که دارید و یا می توانید به آن دست پیدا کنید را انتظار نداشته باشید. همیشه در کارتان افاد موفقتر را در نظر بگیرید آیا همه آنها استرس شما را دارند. قطعا این طور نیست پس شما هم می توانید با تمرین توان بهره گیری از استعداد خود را افزایش دهید بدون آن که استرس داشته باشید.

آنچه را که نمی توانید تغییر دهید را بپذیرید:
برای آن دسته وقایع استرس زا که قابل تغییر نیستند یک برنامه ساده عملکردی را تدارک ببینید. به هر حال مسائل زندگی دو دسته اند : یک دسته  قابل اصلاح و بهبود هستند و دسته دیگر را نمی توان تغییر داد  و لذا باید با آنها سازش و مدارا کرد.  از خودتان سوال های زیر را بپرسید:

  • آیا من موقعیت یا موقعیت های  استرس زا  را تحت کنترل دارم ؟ آیا از قبل برای آن برنامه ریزی کرده ام؟
  • آیا می توانم موقعیتم را تغییر دهم؟
  • آیا دغدغه امروز من دو سال بعد هم همین قدر مهم است ؟
  • آیا اگر خودم را مضطراب و ناراحت کنم فایده دارد؟ آیا  ارزش دارد که با استرس سلامت خودم را به خطر بیندازم؟
فقط آن دسته کارهایی را انجام دهید که انجام آنها واجب و ضروری است. از پذیرفتن کارهایی که مسئولیت انجام آنها را ندارید و لازم نیست که حتما آنها را انجام دهید پرهیز نمایید. لازم نیست هر دعوتی که از شما می شود را بپذیرید و یا هر درخواستی را که از شما می شود را  اجابت کنید ،  شما بیش از هرچیز باید مراقب سلامت خود باشید و از استرس دور بمانید. از قبل برای  مواقعی که با  اتفاق های غیر منتظره و استرس زا مواجه می شوید تدابیری را اندیشیده باشید. سعی کنید همیشه  تدابیری جهت کنترل استرس در موقعیت های مختلف  را در ذهن داشته باشید و آماده باشید که با استرس های روزمره مقابله کنید.

استفاده از فعالیت بدنی و ورزش برای مقابله با استرس:
مزایای ورزش در کاهش استرس به خوبی شناخته شده است به ویژه برای افرادی که به دیابت مبتلا می باشند . ورزش به شما احساس خوبی می بخشد و علایم استرستان را تسکین می دهد. یک پیاده روی فرح بخش یا قدری نرمش و ورزش می تواند روحیه شما را بازسازی کند. همچنین شواهدی وجود دارد مبنی بر این که  انجام برخی نرمش ها و تمرینات کششی و تمرینات یوگا و مدیتیشن در تسکین استرس مفید می باشند .

زمانی را برای استراحت خود در نظر بگیرید:
شما باید در شبانه روز زمانی را برای استراحت و تجدید قوای خود در نظر بگیرید. در این زمانها می توانید به فعالیت هایی نظیر:  هر نوع تفریح و استراحت و تنفس عمیقبه عنوان یک برنامه اصلی زندگی بپردازید . می توانید در یک فضای خوشایند پیاده روی کنید. می توانید به موسیقی مورد علاقه خود گوش کنید. و یا از مطالعه یک کتاب آرام بخش لذت ببرید. می توانید به عبادت و مناجات بپردازید و مشکلات خود را به خدا بسپارید و به او توکل نمایید .

شب ها به اندازه کافی بخوابید:
برطرف نمودن خستگی روزانه با خواب کافی شبانه نقش بسیار مهمی را در بهبود خلق و خو و توانایی بدن برای مقابله با استرس های روزمره بازی می نماید. سعی کنید 8 ساعت خواب شبانه را داشته باشید.

منبع: رژیم درمانی نوین
ارسال به دوستان
نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان