۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۸۹۷۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۱۵-۰۱-۱۳۹۴
کد ۳۸۹۷۵۰
انتشار: ۰۸:۱۸ - ۱۵-۰۱-۱۳۹۴

چند نکته درباره منجمد کردن غذای پخته

اگر برای یک وعده، حجم زیادی غذا تهیه کرده‌اید که مقداری از آن باقیمانده می‌توانید آن را منجمد و مدت بیشتری در یخچال نگهداری کنید.

فرآیند منجمد کردن در واقع هیچ یک از باکتری‌های موجود در غذا را از بین نمی‌برد بلکه فقط راهی برای ذخیره کردن موادغذایی برای مدت طولانی‌تر است.

سایت هلث‌دی نیوز به نقل از مرکز تخصصی «سلامت‌غذا» برای منجمد کردن موادغذایی پخته نکات زیر را توصیه می‌کند:

- از یک دماسنج استفاده کنید تا مطمئن شوید که دمای فریزر، منهای 17.7 درجه سانتیگراد یا سردتر است.

- باقیمانده غذاهای پخته شده را که قصد دارید در فریزر نگهداری کنید حداکثر ظرف دو ساعت منجمد نمایید تا از رشد باکتری‌ها جلوگیری شود.

- برای شل کردن یخِ غذای منجمد هرگز آن را مستقیم روی کانتر آشپزخانه قرار ندهید چون این روش سرعت رشد باکتری‌ها را تشدید می‌کند و بنابراین بهتر است که برای باز کردن یخ از کمی قبل اقدام کنید.

برچسب ها: انجماد ، غذای پخته
ارسال به دوستان
کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی