۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۱۶۲۷۴
تعداد نظرات: ۴۶ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۱۸-۰۶-۱۳۹۴
کد ۴۱۶۲۷۴
انتشار: ۱۲:۲۱ - ۱۸-۰۶-۱۳۹۴

سازمان استاندارد، پلیس راه و وزارت راه چه می کنند؟

کشتار جاده ای مردم ایران
عصر ایران؛ جعفر محمدی - چند روز پیش، بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در استان همدان، 11 نفر کشته و 25 تن دیگر مجروح شدند. پلیس در این باره گفته است: "با توجه به اینکه اتوبوس از ارتفاع سقوط نکرده و فقط بر روی سقف واژگون شده، سرعت اتوبوس غیرمجاز نبوده و مدل ساخت خودرو سال 90 بوده و جزو خودروهای فرسوده به شمار نمی رفته است، این تعداد تلفات هیچگونه توجیهی ندارد."

پس علت این اتفاق چه بوده است؟ رئیس پلیس راه استان همدان چنین می گوید:
"هم لاستیک های این اتوبوس صاف بود و هم بالا بودن شمار تلفات در این سانحه موید ضعف توجه به استاندارد 4160 مربوط به استحکام اتاق اتوبوس است که مربوط به استحکام اتاق اتوبوس است و مقرر شده بود از ابتدای سال 93 این تست توسط سازندگان اتوبوس انجام شود که متاسفانه تا کنون اجرایی نشده است."

اما چه برخوردی شد؟
بنا به اعلام پلیس راه پلیس راه استان همدان "شرکت مسافربری 'جهان گشت مهر' شهر قم که به اتوبوس دارای نقص فنی و تصادفی صورت وضعیت داده بود به مدت یک سال تعطیل شد" ؛ همین؟!

  مشتی نمونه خروار

به پاییز 1391 بر می گردیم و به عنوان مشتی نمونه خروار از آنچه اتوبوس های اسکانیا بر سر مردم می آورند، ماجرای کشته شدن غم انگیز 26 دانش آموز بروجنی را مرور می کنیم. آن روز دانش آموزان سوار بر یک دستگاه اسکانیا راهی اردوی راهیان نور بودند که ناگهان اتوبوس واژگون شد و فاجعه شکل گرفت.

 فرمانده پلیس راه کشور در تشریح علت این ماجرا ، چنین اعلام کرد: "یکی از علل حادثه، عدم رعایت نظامات دولتی از سوی شرکت سازنده اتوبوس اسکانیا است که به علت ضعف ستون‌های اتصال سقف با بدنه اتوبوس بیشترین علت ضربات وارده به سر و گردن مسافران در این بخش بوده است."
 
آن حادثه، نه اولین حادثه مرگبار اسکانیا بود و نه آخرینش؛ کما این که در اردیبشهت امسال نیز واژگونی یک دستگاه اسکانیا، 12 کشته و 18 مجروح برجای گذاشت. بعد از آن حادثه، در اطلاعیه شماره یک پلیس راه "ضعف استحکام سقف و ستون اتوبوس " علت مشدده حادثه عنوان شد.

اینک نیز دوباره همان حکایت تکرار شده است و اتوبوسی که با سرعت متعارف حرکت می کرده و به دره ای هم سقوط نکرده بوده، صرفاً به علت واژگونی روی سقف ضعیف و کم استحکام آن، 11 انسان را به کام مرگ فرستاد.


و حال چند سوال داریم که امیدواریم مسوولان مربوطه به جای شکایت از رسانه، به این سوالات پاسخ دهند و کاری بکنند:

1 -
خانم نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد، در فروردین سال گذشته و در واکنش به اعتراضات گسترده ای که در سطح رسانه ها نسبت به استاندارد اتوبوس اسکانیا وجود داشت ، در کمال خونسردی منتقدان را به جوسازی متهم کرد و گفت:" اعتقاد دارم در مورد اتوبوس اسکانیا و استاندارد و کیفیت آن از سوی برخی جوسازی رسانه‌ای صورت گرفته و من از اصحاب رسانه می خواهم در این زمینه با دقت عمل کنند. اتوبوس اسکانیا از نظر ما استاندارد بوده و تائیدیه‌های لازم را نیز کسب کرده است." (+)

جالب اینجاست که سفیر سوئد در ایران در همان روز اعلام کرد که با توجه به دستکاری های انجام شده در تولید این اتوبوس در ایران، تولیدات ایرانی اسکانیا، از شمول استاندارد خارج شده است. سوئد کشور اصلی سازنده اسکانیاست. (+)

از سرکار خانم پرسش می شود این چه استانداردی است که مدام کشته می دهد؟ این چه استانداردی است که در گزارش های رسمی پلیس مکرراً "ضعف سقف و ستون های متصل به آن" مورد اشاره و انتقاد قرار می گیرد؟
گیریم انتقادات دلسوزانه رسانه ها ، جوسازی است، آیا خون های بناحق ریخته شده مسافران این اتوبوس استاندارد هم جوسازی است؟ اصلاً از نزدیک، مغزهای متلاشی شده و گردن های شکسته مسافران که از زیر سقف های استاندارد شده شما بیرون کشیده می شوند را دیده اید؟
کی می خواهید استانداردهایتان را استاندارد کنید تا مردم کمتر تاوان این استانداردهای ناکارآمد را بپردازند؟

2 -
آن دسته از نمایندگان مجلس که انشاءالله برای رضای خدا و منافع ملی، مدام سنگ اسکانیا را به سینه می زدند و آن دسته از مسؤولانی که در تلاش بودند پلیس را به خاطر ممنوعیت شماره گذاری محکوم کنند، چه پاسخی دارند در برابر این اتفاقات مرگبار و آیا اگر یکی از اعضای خانواده هایشان هم در اسکانیاها کشته می شدند آیا باز هم دم از تولیدات استاندارد داخلی می زدند؟ ای کاش پلیس، تصاویر قربانیان را به طور محرمانه به این افراد ارسال می کرد و زیرش می نوشت: فقط برای خلوت کردن با وجدان تان!

3 - از پلیس هم انتقاد جدی داریم. مگر نه این است که پلیس در همه جاده های کشور حضور دارد؟ و مگر نه این است که اتوبوس ها مدام در ایستگاه های پلیس راه متوقف می شوند و مدارک شان را جهت ثبت و بررسی ارائه می کنند؟ چرا پلیس اتوبوس های دارای نقص فنی را متوقف نمی کند؟ چرا وقتی پلیس می بیند اتوبوسی، اعم از اسکانیا و غیر اسکانیا، دارای لاستیک های صاف است، آن را متوقف نمی کند؟
یا وقتی می بیند اتوبوسی باک اضافه وصل کرده یا دستکاری های مشهود دیگری انجام داده ، یا چکش های شیشه شکن را که برای مواقع اضطراری تعبیه شده اند را برداشته است و ... ، چرا از ادامه حرکت آن ممانعت نمی کند؟

شاید گفته شود که با مسافرانش چه کند؟ سؤال اینجاست که آیا کمی معطلی تا رسیدن اتوبوس های دیگر و راهی کردن مسافران با هزینه شرکت متخلف بهتر است یا این که آن مسافران چند کیلومتر آن طرف تر کشته و مجروح شوند؟
وانگهی، اگر پلیس چند بار این کار را بکند، دیگر شرکت های اتوبوسرانی بین شهری و رانندگان اتوبوس ها جرأت نخواهند کرد با هر اتوبوس دستکاری شده و دارای نقص فنی، جان مردم را به بازی بگیرند. مشکل، همان چند روز اول است ولی قطعاً به خاطر جان هایی که در آینده نجات می یابند، ارزشش را دارد.

4 - وزارت راه و شهرسازی در این میان چه می کند؟ چرا در پایانه های مسافری، نظارت جدی تری بر اتوبوس ها و مسوولان فنی شرکت های اتوبوسرانی ندارد؟ آیا فقط شمردن تعداد مسافران و تطبیق آن با بلیت ها مهم است و نظارت جدی بر کیفیت و سلامت اتوبوس ها، کار پیش پا افتاده ای است که نیاز چندانی بدان احساس نمی شود؟ همه چیز که فروش بلیت نیست!
چرا شرکت سازنده را ملزم نمی کنند اتوبوس های تولیدی اش را فراخوان و مقاوم سازی کند؟ آیا قرار است هزاران اتوبوس مشابه، سالیان سال در جاده ها تردد کنند و به خاطر سوانحی که در همه جای دنیا تلفات ندارد یا خیلی کم دارد، ملت کرور کرور کشته و زخمی شوند؟!

نمی شود که یک کارخانه اتوبوس هایی با بدنه ضعیف بسازد، یک عده هم در آن دستکاری و کار راخراب تر کنند ، ملت را سوار نمایند و وزارت راه و پلیس هم بی توجهی کنند و بعد از هر تصادف، بروند تعداد کشته ها و مجروحان را بشمارند و گزارش دهند که چون سقف ضعیف بود یا چون در اتوبوس دستکاری کرده اند، مردم کشته شدند؛ تا تصادف و مرگ بعدی خداحافظ!



ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۱۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
4
275
واقعا کی باید پاسخ این همه خون رو بده؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
هر کی پاسخ اون همه خون رو داد!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
مهم نیست !!! سر خودرو ساز سلامت باشد!!؟!؟!؟؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
متاسفانه جان در ایران ارزشی نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
150
درود بر شرف نويسنده و با اميد به بيدار شدن وجدان سازمانها و متوليان نامبرده شده در مقاله فوق تا ديگر شاهد مرگ مردم به واسطه عدم رعايت استاندارد خودروها و ضعف تظارتي نباشيم!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
6
76
ببنيد اين اتوبوسها 44 نفره هستن اتوبوسهاي استاندارد 25 نفره هستن ولي اونقدر گرون هستن ك قدرت خريد بليط مردم كمه و خيلي با هيمن اتوبوسها يا اتوبوسهاي قديمي تر مسافرت ميكنن مشكل ما بي پوليه و البته عده اي ك ب راحتي پول ميبرن و 80 ميليارد تومان فساد ب علت رقمي كمي ك داره مورد بررسي قرار نميگيره ولي كل فيفا بخاطر 3 ميليون دلار رشوه يني 9 مليارد تومان زير و رو شد و كلي رو گرفتن
سید سهراب
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
83
ماشینا غیر استاندارد جاده ها غیر استاندارد جان آدما بی مقدار اعتراض و انتقاد ناگوار ما که از این بی تفاوتیها و بی مسئولیتی ها خسته شدیم
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
3
63
با توجه به اینکه در طی این چند سال بارها این اتوبوس های بی کیفیت وفاقد استاندارد لازم و نظارت کافی بارها حوادث ناگواری به بار اورده بهتر است مردم برای حفظ جان خود هنگام سفر درزمان تهیه بلیط به نوع اتوبوس دقت نمایند
ناشناس
Australia
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
74
دروووووود بر تو عصرررر ایران که همیشه حامی مردمی.....واقعن به احترام این تیم کاری محترم و با وجدان می ایستم و بلنددد بلنددد کف میزنم....دروووود بر تو عصر ایرانننن دروووووودد....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
45
امیدواریم این افرادی که دستشان به خون مردم آلوده هست پشت میز محاکمه تشریف فرما شوند.
قاسمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
1
76
پژو 405 سیستم سوختش اشکال داشت و یمدت آتیش میگرفت و ایران خودرو میگفت عیب از ما نیست.بعد که حسابی صداش در اومد فراخوان دادند.میدونی طوری شده که همه جارو گند برداشته.نعمت زاده ها ول کن پستها نیستند
محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
3
44
با سلام
اینکه همواره بیشترین عامل تصادفات را راننده، جاده و ... بدانیم و دنبال راه حل بگردیم خوبه ولی مهمتر از آن کیفیت و ایمنی خودروهاست که متاسفانه هیچ نهادی پاسخگو نیست. اصولا اگر خودرو ایمن باشد مقصر تصادف راننده و یا جاده باشد در هر حال جان سرنشین حفظ می شود. داد و امان از بی کیفیتی خودروهای تولید داخل به عنوان قاتلین بالقوه مردم
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
1
41
شرکت عقاب افشان باید پاسخگوی این اتفاقات باشد . غیر استاندارد بودن اتاق و سیم کشی و هزاران دست کاری غیر علمی نتیجش میشه آتش گرفتن یا پرس شدن اتوبوس .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
35
تا حالا هرچی پاسخ خونهای به نا حق ریخته شده ی قبلی رو گرفتیم ... اینا رو هم میگیریم
امیر ریحانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
1
37
چند سوال و صد البته جوابهایی واضح :
1- چرا ما هنوز توانایی تولید خودروی داخلی - اعم از شخصی و عمومی- نداریم؟
2- چرا موازی کاری و چند مسئولیتی (بهتر بگوییم بی مسئولیتی) در ایران اینقدر ریشه دوانده و چند نهاد متولی یک امر می شوند؟ یا پلیس باید قدرت بالاتری باشد و جلوی تردد را بگیرد و یا نهادی مانند سازمان استاندارد کشور بتواند از تولید اینگونه محصولات جلوگیری نماید و به مسئولان ذیربط گله و شکوایه ببرد.
3- آیا نبایستی پس از اولین حادثه اقدامات امنیتی و قانونی صورت پذیرد و متخلفان شناسانده شوند و جلوی اقدامات بعدیشان گرفته شود و خلافهای صورت گرفته تا آن زمان نیز اصلاح شوند؟ نه تنها جلوی تولید اینگونه محصولات گرفته نمی شود بلکه تولید آن نیز با رنگ و لعابی دیگر افزایش نیز می یابد.
وقتی سازنده منکر استاندارد می شود، مسئولان چرا کاسه داغ تر از آش می شوند و از یک تولید کننده ارابه مرگ حمایت می کنند؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
34
پليس فقط جريمه مي كند آنهم در جا هايي كه بدليل جاده و ديد و وضعيت عبور و مرور امكان عدول از قوانين ( مصوب خدا سال پيش)وجود دارد و لزوما حادثه خيز نيستند.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
1
36
به کدامین گناه کشته شدند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
44
جان مردم مهم نیست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
100% خیر مهم نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
جوک میگیا !!!
محمد
Germany
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
23
تا تصادف و مرگ بعدی خداحافظ!

همینه
مگر اینه باز کمپین بزاریم سوار اتوبوس نشیم!
ینی واقعا بخابیم همه چیزو درست کنیم کمپین بزاریم باید خودمونو بکشیم
ی چیز درستی نیس....
علیمردان
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
25
درود فراوان به شرف و وجدان بیدار نویسنده این مقاله. امیدواریم که در مسایلی که مربوط به جامعه و مردم است مردم تشویق شوند و صدا های بیشتری شنیده شود تا بلکه مسئولین هم کمی بیشتر احساس مسئولیت کنند و رضای خداوند متعال و مردم را به دست آورند. اگر روزی روزگاری در هرزمینه ای قانون حاکم شود و چشم پوشی نشود اینطور اتفاق ها رخ نمی دهد. انشاا... خداوند متعال به تمام بازماندگان جان باختگان صبر عنایت کند. موفق باشید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
1
31
آنچه که در ایران مهم است حمایت از تولید داخل است ! حمایت از بیکار نشدن جوانان است ! جان مردم که مهم نیست ! مردند که مردند ! چند نفر یارانه بگیر کمتر می شود . آقای روحانی تو را به خدا قسم می دهیم خودت یک کاری بکن . سالی چند مظلوم باید به خاطر خودروهای آشغال شما بمیرند .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
19
درود بر نويسنده اين متن
مقداد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
25
درود بر شرف عصر ایران که پیگیر مطالبات مردم است.اتفاقا اهمیت کیفیت و ایمنی و ساخت وسایل نقلیه عمومی به مراتب و هزاران بار مهمتر از تولیدات سواری است که این روزها موجبات ناخرسندی مردم را فراهم اورده اند.
ضعف دستگاههای نظارتی نابخشودنی است. چطور است که در مسایلی مثل حجاب و ماهواره و تفکیک جنسیتی صد تا صاحب و ناظر و متولی پیدا می شود؟؟؟
چون جان مردم اهمیتی ندارد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
4
13
سلام
چرا در مورد وضعیت نابسامان و نا مناسب و غیر استاندارد جادهها هیچ اشاره ای نگرده اید ؟ گزارشی مثبت و سازنده است که همه زمینه ها در آن دیده شود نه تنها یک مشکل و ضعف !
برادر عزیزم ..
حکمت
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
3
28
خودرو سازان باید به عنوان موثر در قتل وخسارت محاکمه شوند. در چند سال گذشته بیش از هشتصد هزار نفردر اثر تصادفات و ایمن نبودن خودرو که ارابه مرگ و آلت قتاله است کشته شده اند و دو میلیون و پانصد هزار نفر به خاطر دیه زندانی شده اند و نه میلیون نفر خسارت جسمی و جراحت دیده اند.خانواده بازماندگان آن هشتصد هزار نفر هزاران خسارت عاطفی و روحی و مالی دیده اند و آنان جمعیت مولد و جوان ملت بودند. . و خسارت مالی تعمیرات خودرو ها که سر به فلک میگذارد.
سوال این است آیا به بهانه حمایت از تولید داخل سالانه بیش از بیست وپنج هزارنفر کشته شوند و از نفوس مسلمان کم شود. آیا از نظر شرعی مجازیم.
دکتر احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
25
از توجه شما به این موضوع مهم متشکرم.
مسئولین ذی ربط بدانند که مردم می فهمند. و به برکت رسانه ایی همچون عصر ایران دقیق تر و بیشتر می فهمند.
می فهمند که نفع عده ای در عدم رسیدگی است چون باز گندش در می آید.
همین!
هاشمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
1
4
درود بر شرف نویسنده و عصر ایران
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
1
3
بخدا میترسم با اتوبوس مسافرت کنم
مورجه
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
1
5
تا تصادف و مرگ بعدی خداحافظ!
هادی ک
United States of America
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
0
6
از قانون فقط شعارش رو خوب بلدیم....
Mahdi
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
2
5
هم خسارت جاني و هم خسارت مالي بايستي ازشون مطالبه شه
البته اگر صداي كسي بجايي رسيد
عص ايران به همه خبر بده همه پيگيري كنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
1
9
فقطتصور کنید یکبار یه همچین اتفاقی برای یکی از شرکت های اتوبوسرانی ژاپنی یا اروپایی می افتاد، اونوقت خود مسئولان اون شرکت ها چه کار می کردند، و محکوم به چه مجازات هایی می شدند...
این جا ایران است...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
2
5
واقعا رييس جمهور مرگ سالانه ٣٠،٠٠٠ نفر ايراني رو نميبينه اين رقم يك سوم شهدا هشت سال جنگه ،...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
1
9
سلام
به نظرم باید یه کمپین هم با عنوان اتوبوس اسکانیا سوار نشیم راه یبفته،باید قبل از خرید بلیط از نوع اتوبوس مطلع بشیم و اگر اسکانیا بود از خرید خودداری کنیم.به امید روزی که با اتحاد بتونیم جلوی سواستفاده ها بایستیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
2
7
تا حالا دیدید یک گروه خودجوش درمورد تصادفات تشکیل بشه!!! اما در مورد حجاب و ماهواره و ....
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
1
5
این از اون مقولاتی که باید دلواپس باشیم
ولی اگه دلواپسی دیدید سلام دردناک مرا هم بهش برسان بگو خدایم هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
1
4
آنچه در این مملکت به جایی نرسد فریاد است فریاد فریاد ..................
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
1
6
درود بر شرف نویسنده
سینا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
10
7
من می دونم ممکنه منفی زیاد بخورم،
ولی خداییش آمار بالای تصادف و کشته ها، نه تقصیر جاده هاست، نه تقصیر کیفیت خودروست.
البته بی تاثیر هم نیستن این موارد ولی نهایتا 10 درصد.
90 درصدش فرهنگ مردم توی رانندگی که باید اصلاح بشه. یعنی 90 درصد تصادفات تقصیر راننده هاست، نه مسائل دیگه.
باید روی این کار بشه.
خبرگزاری ها رو این موضوع زوم کنن نتیجه بیشتری به نفع جامعه می گیرن تا حاشیه سازی های دیگه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
0
8
در رابطه با اتوبوس ها لازم است یادآوری شود که خودرو ها و اتوبوس ها قرار هست روی چرخ راه بروند نه روی سقف!!! که سقف آنها را با فولاد بسازند!! ماشنهای به اصطلاح کروکی که سقفشان برزنت و مواد مشابه هست نباید در خیابانها رفت و آمد کنند؟!! این چه استدلالی هست که ذهن ها را منحرف می کنید باید ایراد اساسی بررسی شود که چرا باید در یک مسیر طولانی فقط یک راننده خسته با اتوبوس رانندگی کند یا لاستیک های غیر استاندارد و چینی در کشور فراوان است چطور وارد کشور شده اند.
آرمان
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
2
6
باید واسه اینم کمپین راه بندازیم:
ما سوار اتوبوس اسکانیا نمیشیم...
صاعقه
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
1
8
راننده های ما هم رعایت کنن بد نیست
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
2
6
سلام مسئولان که به فکر جان مردم نیسند مردم خودشان باید فکری کنند و در عدم استفاده از اتوبوس های اسکانیا کمپین تشکیل دهند>
حجت
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
2
11
من از همه مردم میخواهم خودشان مواظب خودشان باشند چرا ؟ چون هیچکس در این کشور نسبت به هیچ برنامه و کاری پاسخگو نیست.وهمه ازدادن پاسخ منطقی ودرست فرار می کنند. لطفا مطلبم را پخش کنید.
گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب! یمن : فرودگاه تل آویو را با موشک مافوق صوت هدف گرفتیم اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب»