۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۱۶۳۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۱۸-۰۶-۱۳۹۴
کد ۴۱۶۳۰۴
انتشار: ۱۷:۰۷ - ۱۸-۰۶-۱۳۹۴

ارث مهم‌ترین عامل "موخوره"

این متخصص پوست و مو گفت: بهتر است افرادی که دچار موخوره شده‌اند پس از استحمام یک میلیمتر از انتهای موهای خود را با روغن زیتون چرب کنند
یک متخصص بیماری‌های پوست و مو گفت: مهم‌ترین عامل و علت موخوره در افراد ارث است.

دکتر غلامرضا عشقی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: افرادی که یکی از اعضای خانواده‌شان مبتلا به موخوره است، امکان ابتلا به موخوره نیز در او افزایش می‌یابد.

وی افزود: علاوه بر ارث که مهم‌ترین علت ابتلا به موخوره است، عوامل دیگری نظیر استفاده بیش از اندازه از سشوار، قرار گرفتن در معرض آفتاب، رنگ مو، دکلره، فر کردن موها، استفاده از ژل و اتو مو در ایجاد و تشدید موخوره نقش بسزایی دارد.

عشقی با بیان اینکه موخوره به وضعیتی گفته می‌شود که در آن موها حالتی دوشاخه پیدا می‌کند و تا زمانی که کوتاه نشود موخوره نیز تا انتهای ریشه مو ادامه پیدا خواهد کرد، افزود: به علت بلندی موها شیوع موخوره در خانم‌ها بیشتر از آقایان است.

این متخصص پوست و مو گفت: بهتر است افرادی که دچار موخوره شده‌اند پس از استحمام یک میلیمتر از انتهای موهای خود را با روغن زیتون چرب کنند، این امر به بهبود و عدم تشدید موخوره کمک می‌کند. همچنین تغذیه مطلوب و مصرف پروتئین، ویتامین‌ها، املاح و نوشیدن آب کافی در پیشگیری و درمان موخوره بسیار تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه کراتینه کردن موها هیچ تاثیری در روند بهبود موخوره ندارد، تاکید کرد: کوتاه کردن موها یکی از بهترین روش‌های درمان موخوره است. افراد از جدا کردن موهای دوشاخه شده خود به شدت خودداری کنند؛ چراکه این امر موجب تشدید موخوره در افراد می‌شود.
برچسب ها: ارث ، موخوره
ارسال به دوستان
بیت کوین ارز رسمی روسیه شد تلگرام در مالزی دنبال دریافت مجوز رفت نتانیاهو : دنبال عادی سازی روابط با عربستان هستیم انتقاد تند قدیری ابیانه از رفع فیلترینگ : می خواهند ایران را شبیه تایلند کنند/ انتخاب پزشکیان یک فاجعه بود و دیر یا زود استعفا می‌دهد/ کیش را ساختند تا عشرتکده اعراب شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو / فرودگاه بن گوریون تعطیل شد آملی لاریجانی : باید راه شهدا را که وحدت و انسجام است ادامه دهیم ؛ محور انسجام و اقتدار رهبر انقلاب است تبدیل سلول‌های سرطانی به سلول عادی با یک فناوری جدید مهاجرپذیرترین مقاصد جهان (+ اینفوگرافی) چرا این دروازه‌های جهنم بعد از ۵۰ سال همچنان شعله‌ور هستند؟ انژکتور خودرو چیست و چه می‌کند؟ کمبود یُد چه علائمی دارد؟/ ۵ نشانه که باید جدی بگیرید سفر به ایران قدیم؛ خرمشهر در سال های قبل و بعد از جنگ(عکس) هنر تیونر ایرانی در طراحی سوپراسپرت لامبورگینی(عکس) چرا روی بالش صدای ضربان قلبتان را می‌شنوید؟ کشف یک «کفش» استثنایی 500 ساله در «چاه توالت»(+عکس)