۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۲۰۱۶۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۰۷-۰۷-۱۳۹۴
کد ۴۲۰۱۶۲
انتشار: ۱۲:۲۲ - ۰۷-۰۷-۱۳۹۴

"سیرابی" چقدر خاصیت دارد؟

صفوی با بیان اینکه کلسترول موجود در سیرابی حتی از کلسترول گوشت قرمز، مرغ و ماهی کمتر است، ادامه داد: روی موجود در 100 گرم سیرابی 11 درصد نیاز بدن به روی را تامین می‌کند و این ماده غذایی به رشد مو، جلوگیری از ریزش مو و رشد قد کمک می‌کند.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: سیرابی باعث جذب بهتر آهن به بدن می‌شود و آنتی اکسیدان‌های مفیدی دارد که از ابتلا به سرطان و سایر بیماری‌های متابولیک جلوگیری می‌کند.

سیدمرتضی صفوی، با اشاره به خواص سیرابی اظهار کرد: سیرابی بخشی از چهار معده‌ نشخوارکنندگان است که پروتئین آن حتی از گوشت قرمز بالاتر است و با مصرف آن بدن یک ماده پروتئینی کامل شامل آمینواسیدهای ضروری دریافت می‌کند.

وی با بیان اینکه پروتئین‌ در محصولات غذایی حیوانی بیشتر از پروتئین‌های گیاهی است و به دلیل آمینو اسیدهای موجود در این مواد، پروتئین کامل محسوب می‌شود، ادامه داد: پروتئین موجود در سیرابی از لحاظ کیفیتی بالاتر از سایر محصولات غذایی حیوانی است و آمینواسیدهای ضروری بدن را تامین می‌کند. بنابراین سیرابی می‌تواند در رشد کودکان و نوجوانان نقش بسزای داشته و کلسیم مورد نیاز آن‌ها را تامین کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه تقریبا پنج میلی‌گرم آهن در 100 گرم سیرابی وجود دارد که مانند گوشت قرمز برای رفع کم خونی مناسب است،‌ گفت: سیرابی باعث جذب بهتر آهن به بدن می‌شود و آنتی اکسیدان‌های مفیدی دارد که از ابتلا به سرطان و سایر بیماری‌های متابولیک جلوگیری می‌کند.

صفوی با بیان اینکه کلسترول موجود در سیرابی حتی از کلسترول گوشت قرمز، مرغ و ماهی کمتر است، ادامه داد: روی موجود در 100 گرم سیرابی 11 درصد نیاز بدن به روی را تامین می‌کند و این ماده غذایی به رشد مو، جلوگیری از ریزش مو و رشد قد کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه 100 گرم سیرابی 130 کالری دارد، اضافه کرد: قند موجود در سیرابی از آجیل و گوشت قرمز هم پایین‌تر است و باعث افزایش اسپرم، حس چشایی، بویایی و تقویت سیستم ایمنی می‌شود و علاوه بر این ویتامین‌های B₁، B₂، B₆،B₁₂ و همچنین ویتامین A نیز در این ماده غذایی وجود دارد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه به دلیل وجود آلودگی در پرزهای سیرابی، این ماده غذایی پیش از مصرف باید به خوبی شسته شود، خاطر نشان کرد: توصیه می‌شود مردم حداقل هفته‌ای یک روز سیرابی مصرف کنند و افرادی که نسبت به بوی آن حساسند نیز می‌توانند این غذا را با طعم دهنده‌هایی مانند آب لیمو، ترشی و سبزیجات میل کنند تا طعم و بوی آن مطبوع‌تر شود.

برچسب ها: سیرابی ، کلسترول ، جذب آهن
ارسال به دوستان
تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد