۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۳۴۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۸-۰۹-۱۳۹۴
کد ۴۳۴۸۴۵
انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۸-۰۹-۱۳۹۴

کاهش خطر سرطان معده با "سبزیجات سفید"

پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.

متخصصان چینی دریافتند که مصرف سبزیجات سفید همچون سیب زمینی، پیاز و گل کلم، احتمال ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد در حالی که مصرف مواد الکلی، نمک و غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می‌شود.

سرطان معده عامل مرگ روزانه حدود 13 نفر در انگلیس است و شانس ادامه حیات این بیماران 10 سال پس از ابتلا به آن 15 درصد است.

تمام سبزیجات حاوی ویتامین C هستند. این ویتامین که در سیب زمینی نیز وجود دارد به عنوان آنتی اکسیدانی برای مقابله با استرس سلولی در معده عمل می‌کند. مصرف روزانه حدود 50 گرم از این ویتامین خطر ابتلا به این بیماری را تا هشت درصد کاهش می‌دهد.

به نوشته ایندیپندنت،‌ پزشکان برآورد کرده‌اند که به ازای هر 100 گرم میوه‌ای که به طور روزانه مصرف می‌شود خطر ابتلا به سرطان به طور میانگین 5 درصد کاهش می‌یابد.

ارسال به دوستان
عزت نفس به چه معناست؟ عذرخواهی، چند ساعت بعد از سقوط هواپیما در کره جنوبی (+عکس)/ مدیرعامل : دلیل سقوط هر چه باشد مسوولیت برعهده من است افزایش عملکرد مغز تا ۲۴ ساعت پس از ورزش چرا ایران و روسیه در سوریه موفق نشدند؟/ روسیه جنگ اوکراین را به نجات اسد ترجیح داد ۷۰ روز ؛ روایت جدید محسن خان‌جهانی از انتخابات اخیر ریاست جمهوری استقلال محکوم شد به پرداخت مبالغ هنگفت به شاکیان وضعیت سلامتی امیرحسین صدیق بازیگر در بیمارستان هوای بارانی و سرد ترافیک تهران را قفل نکرد حقیقت مهم درباره مصرف سیر و پیاز جوانه زده دیدنی های امروز؛ از سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی تا تشییع جنازه نخست وزیر سابق هند حزب اللهی واقعی سوز دارد نه دود؛ سکانسی از آژانس شیشه‌ای به بهانه موتورسواری علیه رفع فیلترینگ (فیلم) تنها شرط کریم باقری برای قبول سرمربی‌گری پرسپولیس اگر ستاره‌ای در نزدیکی زمین منفجر شود، چه اتفاقی می افتد؟ طراح کارزار تغییر ریاست دانشگاه بهشتی: حراست دانشگاه به‌جای نظارت، به ابزار فشار بر دانشجویان تبدیل شده است/ کارزار را با ۲۲۵۳ امضا تعطیل کردند/ مشکلات: از تفکیک جنسیتی تا خوابگاه و غذا شیر را سرد بخوریم یا گرم؟