۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
در حاشیه
کد خبر ۵۱۰۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۲۳-۰۹-۱۳۹۵
کد ۵۱۰۹۴۴
انتشار: ۰۸:۰۵ - ۲۳-۰۹-۱۳۹۵

ناخن جویدن تا چه اندازه می‌تواند بد باشد؟

ناخن جویدن می تواند به دندان و لثه آسیب برساند. پژوهش های صورت گرفته نشان داده اند که ناخن جویدن می تواند ایجاد ترک و تضعیف دندان های جلو را به همراه داشته باشد و همچنین به طور بالقوه ایجاد درد در لثه و آسیب بافت آن را موجب شود.

ناخن جویدن که به نام اونیکوفاژیا شناخته می شود، عادتی بسیار رایج در میان مردم جهان است که بنابر ارزیابی ها 35 درصد از بزرگسالان، 45 درصد از نوجوانان، و 30 درصد از کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد.

ناخن جویدن تا چه اندازه می‌تواند بد باشد؟

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ریدرز دایجست"، اگرچه ناخن جویدن - که می تواند به واسطه استرس، اضطراب، اختلال وسواس فکری، یا تنها از روی بی حوصلگی و بی قراری رخ دهد - ممکن است بی ضرر به نظر برسد، اما این کار می تواند موجب ورود باکتری ها یا قارچ های مضر به بدن و جریان خون شود و از این رو، احتمال ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا افزایش می یابد.

ناخن جویدن چگونه می تواند به عفونت های باکتریایی و قارچی منجر شود

اگر مانیکور انجام داده اید، احتمالا کثیفی و آلودگی که از زیر ناخن ها خارج می شوند، توجه شما را جلب کرده اند. این چیزی است که با چشم غیر مسلح مشاهده می شود و تنها کافی است یک لحظه باکتری هایی که قابل مشاهده نیستند را تصور کنید. شایع‌ترین عوامل بیماری‌زا که در زیر ناخن های ما ساکن هستند، شامل باکتری های استرپتوکوک، استافیلوکوک و کورینفورم می شوند که می توانند از طریق جراحت های پوستی یا از طریق بلع به واسطه جویدن ناخن وارد بدن شوند. اگر این شرایط به عنوان یک عامل بازدارنده برای شما کافی نیست، قارچ درماتوفیت را مد نظر قرار دهید که به نام کرم حلقه ای نیز شناخته می شود و از طریق جویدن ناخن می تواند وارد بدن شود. پس دفعه بعد که دچار استرس و اضطراب شدید، بهتر است چند نفس عمیق بکشید و از جویدن ناخن ها پرهیز کنید.

ناخن جویدن چگونه می تواند به سرماخوردگی و آنفلوآنزا منجر شود

بنابر گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، بیش از 200 ویروس سرماخوردگی در هر لحظه اطراف ما شناور هستند. اگرچه عوامل خطر آفرین برای ابتلا به سرماخوردگی شامل سیستم ایمنی ضعیف و/یا ارتباط با فردی بیمار می شوند، اما با دور نگه داشتن دست ها از دهان می توانید احتمال ورود یک ویروس به بدن را به طور قابل توجهی کاهش دهید. ویروس هایی که موجب آنفلوآنزا می شوند روی پوست نیز حضور دارند و شستشوی مرتب دست ها با آب و صابون یا استفاده از ضدعفونی کننده های الکلی و جویدن آدامس به جای جویدن ناخن ها از ورود آنها به بدن جلوگیری می کنند.

ناخن جویدن چگونه می تواند به دندان ها آسیب برساند

ناخن جویدن می تواند به دندان و لثه آسیب برساند. پژوهش های صورت گرفته نشان داده اند که ناخن جویدن می تواند ایجاد ترک و تضعیف دندان های جلو را به همراه داشته باشد و همچنین به طور بالقوه ایجاد درد در لثه و آسیب بافت آن را موجب شود. با مراجعه به دندانپزشک می توانید استفاده از محافظ دهان برای کمک به توقف ناخن جویدن و یا به حداقل رساندن برخی آسیب های آن را بررسی کنید.

ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد