۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۹۴۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۱۲-۰۷-۱۳۹۹
کد ۷۴۹۴۸۱
انتشار: ۰۸:۵۲ - ۱۲-۰۷-۱۳۹۹

مینی ربات‌ها به جنگ سلول‌های سرطانی می‌روند

این ربات ها به اندازه ای کوچک هستند که یک میلیون از آنها روی یک ویفر سیلیکونی 10 سانتیمتری جای می گیرند.

پژوهشگران از مینی رباتی که می توان آن را با هدف نابودی سلول های سرطانی به درون بدن تزریق کرد، رونمایی کردند.

معرفی ربات چهارپا با هدف نابودی سلول‌های سرطانی

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "دیلی استار"، این ربات های کوچک که با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیستند، دارای چهار پا بوده که امکان حرکت به اطراف را برای آنها فراهم می کند.

این ربات ها به اندازه ای کوچک هستند که یک میلیون از آنها روی یک ویفر سیلیکونی 10 سانتیمتری جای می گیرند.

این در شرایطی است که به گفته دانشمندان دانشگاه کرنل در آمریکا، تولید یک میلیون از این ربات ها کمتر از یک هفته زمان خواهد برد.

به گفته پروفسور ایتای کوهن، از دانشگاه کورنل، این ربات ها به واقع کوچک هستند و اندازه آنها حتی از سطح مقطع یک تار موی انسان کوچک‌تر است.

تا پیش از این، در کوچک کردن تراشه های رایانه ای به ابعاد میکروسکوپی بسیار خوب عمل کرده بودیم اما مشکل این بود که هیچ پایی که در این مقیاس کار کند و بتوان آن را به این ریزتراشه ها متصل کرد، وجود نداشت.

ما فناوری جدیدی را معرفی کرده ایم که اساسا پاهایی برای این مغزهای رباتیک هستند. این پاها با الهام از اُریگامی، هنر تا کردن کاغذ که توسط ژاپنی ها معرفی شده است، شکل گرفته اند.

به گفته کارشناسان، پاهای این ربات به طور مستقل و با استفاده از نور لیزر خم می شوند. امکان راه رفتن ربات با حرکت دادن لیزر به عقب و جلو بین پاهای جلو و عقب آن فراهم می شود.

پژوهشگران امیدوارند از این ربات ها به عنوان یک ابزار پزشکی میکروسکوپی استفاده شود.  

این ربات ها به اندازه ای کوچک هستند که می توان آنها را به درون بدن تزریق کرده، باکتری ها یا شاید سلول های تومور را ردیابی کرده و در نهایت به آن حمله کرده و آن را از بین ببرند.

-------------------------------------------------------------

بیشتر بخوانید: 

*10 گام برای کاهش خطر سرطان

*4 مولکول طلایی برای درمان سرطان

برچسب ها: ربات ، سرطان ، سلامت
ارسال به دوستان
ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی