۱۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۵۴۲۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۱۳-۰۸-۱۳۹۹
کد ۷۵۴۲۶۶
انتشار: ۰۹:۳۳ - ۱۳-۰۸-۱۳۹۹

توصیه‌هایی برای کنار آمدن با استرس کرونا

در شرایط بحرانی افراد واکنش‌های متفاوتی از خود نشان می دهند که از آن جمله می توان به اضطراب، استرس، اشتغال ذهنی مکرر با اتفاق، سردرگمی‌ و دوگانگی یا احساس کرختی اشاره کرد.

با افزایش شمار تلفات کرونا در کشور، نگرانی از ابتلا به این ویروس نیز تشدید شده و استرس و هراس حاصل از این موضوع در جامعه عیان‌تر شده است.

به گزارش ایرنا، با توجه به اینکه اکثریت مردم حضور کرونا را در سطح جامعه پذیرفته و سبک زندگی خود را با این ویروس تغییر داده اند، ‌هستند افرادی که همچنان در مواجهه با آن دچار اختلالات روانی شده و از این رو برای کاهش ترس و وحشت و پیشگیری از ابتلا به کرونا و همچنین مدیریت استرس نیاز است که در شرایط کرونایی هر یک از افراد جامعه به اشکال متفاوتی به استرس و حوادث‌ ناگوار واکنش نشان ‌دهند.

متخصص روان درمانگر و روانشناس بالینی گفت: در شرایط بحرانی به ویژه شیوع ویروس کرونا، ‌حتما پس از آگاهی مردم به نشانه‌های جسمی‌ و ذهنی اضطراب، اولین قدم مدیریت اشاعه کرونا یا هر نوع دیگری از بیماری است.

مهدی قاسمی اظهار داشت: در شرایط بحرانی افراد واکنش‌های متفاوتی از خود نشان می دهند که از آن جمله می توان به اضطراب، استرس، اشتغال ذهنی مکرر با اتفاق، سردرگمی‌ و دوگانگی یا احساس کرختی اشاره کرد.

وی افزود: کرونا طی مدتی که از حضور آن در سطح جامعه می گذرد به گفته کادر پزشکی و متخصصان بیماری های ویروسی تاکنون به اشکال مختلف خودنمایی کرده که از این رو اختلالات روحی و روانی برای افراد از جمله تحریک‌پذیری یا وسواس، عصبانیت و از کوره در رفتن، بی‌خوابی و کابوس، ترس، خستگی، سردرد، عدم تمرکز، اسپاسم عضلانی، تپش قلب، حالت تهوع و سایر مشکلات گوارشی از طریق علایم اضطراب را به همراه داشته است.

این روان درمانگر تصریح کرد: مردم در شرایط پراسترس و بحرانی که در بیشتر مواقع غیرمنتظره است باید تلاش کنند تا حد امکان به خود یا دیگران برچسب ضعیف، ترسو یا غیرطبیعی بودن نزنند و در عین حال از موقعیت هایی که استرس را زیاد می کند دوری کنند.

وی گفت: در مواقع بحرانی برای کنترل اضطراب و استرس نیاز است که یک فرایند جامع برای مقابله با این اختلالات بخصوص برای مدیریت افراد حادثه دیده و پرسنل سرویس های امدادی و درمانی تعریف شود و تا حد امکان، آموزش برخورد با استرس پیش از وقوع حادثه، حمایت در صحنه حادثه، خدمات حمایت در فجایع، سرویس های پیگیری، حمایت از خانواده، برنامه های بیرون از اجتماع و برنامه های مفرح و سالم جهت مدیریت استرس در بحران در نظر گرفت.

قاسمی با بیان اینکه در مواقع بحرانی از وجود کودکان و سالخوردگان نباید غافل شد و در حضور آنان اخبار ناگوار مطرح نشود،‌ اظهار داشت: در مواقعی که وضعیت بحرانی است خانواده ها باید تلاش کنند از مصرف دارو بدون تجویز پزشک خودداری کنند، مواد مخدر یا الکل برای سرکوب یا کاهش فشارهای روانی مصرف نکنند، برای کاهش اضطراب و استرس نفس عمیق بکشند و در صورت عدم تحرک کافی برای کارهای روزانه به پزشک یا روانپزشک مراجعه شود.

برچسب ها: کرونا ، استرس
ارسال به دوستان
خواص باقلا سبز، زرد و خشک برای پوست و سلامتی بدن ضربه کاری چین به آمریکا با جنگنده نسل شش J-۳۶ (+عکس) شهرداری تهران: مالک پاساژ علاءالدین پرده‌های نمای ساختمان را برداشت، اما اقدامی برای ایمنی انجام نشده / این اقدام، برای بازی با افکار عمومی است این زن بزرگترین کلاهبرداری ملک در تهران را انجام داد ! (+عکس) معاون سازمان بسیج: دشمن با جنگ نرم اقتصادی می خواهد وضع فعلی جامعه را مشوش جلوه دهد / حماس فقط یکی از تشعشعات الهی انقلاب اسلامی است تیتراژ قدیمی برنامه تلویزیونی سیمای خانواده در دهه 70 (فیلم) خودروی مشهور آمریکایی با موتور ژاپنی (+عکس) بزرگترین بیماری ۲۰۲۵ چه خواهد بود؟ (فیلم) «غذای مغز» چیست؟ تداوم هوای ناسالم تهران برای گروه‌های حساس رویدادهای آسمانی خیره‌کننده پیش رو / آسمان شگفت‌انگیز در سال جدید میلادی (فیلم) نماینده مجلس : ۷ میلیون تبعه خارجی در ایران هستند؛ لااقل نیمی از این‌ها به دلیل نداشتن ظرفیت، مازاد هستند/ اگر همه اتباع بروند، بسیاری از تولیدی‌ها تعطیل می‌شوند کودکی در دنیای بحران فقر و تبعیض؛ آینده چگونه است؟ روش تشخیص آنفلوآنزا و منع استفاده از آنتی بیوتیک‌ها (فیلم) پسر جوانی، دوست صمیمی خود را کشت و مثله کرد