۱۴ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۱۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۰۷-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۱۲۷۷
انتشار: ۱۷:۲۷ - ۰۷-۰۴-۱۴۰۰

فیروزکوه و دماوند در وضعیت «قرمز»/ آماده‌باش تهران در برابر موج پنجم کرونا

فیروزکوه و دماوند در وضعیت «قرمز»/ آماده‌باش تهران در برابر موج پنجم کرونا
در تلاش هستیم ازدحام در مراکز واکسیناسیون را کاهش دهیم و شهروندان اطمینان داشته باشند که واکسن به قدر کفایت برای گروه های سنی بالای ۷۰ سال وجود خواهد داشت.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به اینکه دو شهر دماوند و فیروزکوه در استان تهران در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: با در اختیار قرار گرفتن واکسن مورد نیاز سرعت واکسیناسیون در استان تهران افزایش پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا زالی عصر امروز در پایان جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: با در اختیار قرار گرفتن واکسن مورد نیاز شاهد سرعت گرفتن واکسیناسیون در استان تهران خواهیم بود. این واکسیناسیون با اولویت تزریق گروه های سنی بالای ۷۰ سال برای دوز دوم و جاماندگان انجام خواهد شد. بی تردید تا اطمینان از تزریق این گروه سنی به قدر کفایت ایجاد نشود به سراغ گروه های سنی دیگر نخواهیم رفت.

وی افزود: در تلاش هستیم ازدحام در مراکز واکسیناسیون را کاهش دهیم و شهروندان اطمینان داشته باشند که واکسن به قدر کفایت برای گروه های سنی بالای ۷۰ سال وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: همچنین تمامی افراد هر واکسنی که در دوز اول دریافت کرده اند از همان برند در دوز دوم به آنها تزریق خواهد شد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد. لازم است که شهروندان از مراجعات غیر ضرور به مراکز واکسیناسیون خودداری کنند و با توجه به بحث نوبت دهی به مراکز مراجعه کنند که بهترین راه مراجعه نوبتی سامانه https://salamat.gov.ir/ است.

وی در تشریح وضعیت رنگ بندی کرونایی استان تهران نیز گفت: در حال حاضر در کشور شهر آبی نداریم که به تبع آن نیز در تهران نیز شهر آبی وجود ندارد. عمده شهرها در تهران در وضعیت نارنجی قرار دارند ولی فیروزکوه و دماوند در شرایط قرمز قرار گرفته اند. استان های جنوبی و مرکزی کشور قرمز شدند که باید قرمز شدن شهرهای تهران در هفته های آتی را جدی بگیریم.

زالی در پاسخ به سوالی در خصوص ازدحام در مراکز واکسیناسیون استان تهران نیز گفت: ۷۷ مرکز واکسیناسیون در تهران فعال است که ۱۱ مرکز خودرویی هستند. هر سه دانشگاه علوم پزشکی در تهران در حال گسترش این مراکز هستند تا ازدحام کاهش پیدا کند. همچنین اکثر مراکز پر ازدحام مقرر شده به صورت دو شیفته کار کنند.

وی تاکید کرد: افزایش نظارت ها، تدوین پروتکل های بهداشتی، ایجاد زیرساخت های بهداشتی و واکسیناسیون از مهمترین فاکتورهای کاهش ابتلا به کروناویروس است که همه این موارد در نظر گرفته شده و با توجه به احتمال خیز پنجم آماده باش برای شبکه درمان اعلام شده است.

وی در خصوص نسبت شیوع و ابتلا کرونا ویروس در مناطق مختلف تهران گفت: اکثر نقاط تهران شکل همگنی دارد. البته در میزان مراجعات سرپایی در این هفته در جنوب تهران تعداد کمتری را شاهد بودیم. در بستری فقط شرق تهران متفاوت بوده و سایر نقاط همگن بوده، در فوتی ها نیز در شمال و جنوب غربی بیشترین میزان را داشته ایم.

وی ادامه داد: در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک نیز در طول هفته گذشته ۷۸ درصد رعایت را شاهد بوده ایم اما در آخرین جمع بندی ۷۶.۸ درصد را شاهد بودیم که مقداری کاهش پیدا کرده است.

ارسال به دوستان