۲۰ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۳۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۲۷-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۳۴۰۴
انتشار: ۱۹:۲۳ - ۲۷-۰۸-۱۴۰۰

کشف سرنخ‌های جدید درباره انتشار ویروس کرونا در ریه

کشف سرنخ‌های جدید درباره انتشار ویروس کرونا در ریه
پژوهشگران با بررسی ریه افرادی که در اثر ابتلا به ویروس کرونا از بین رفته اند به سرنخ‌هایی درباره نحوه انتشار ویروس کرونا در ریه و آسیب‌های ناشی از آن دست یافته‌اند.

پژوهشگران با بررسی ریه افرادی که در اثر ابتلا به ویروس کرونا از بین رفته اند به سرنخ‌هایی درباره نحوه انتشار ویروس کرونا در ریه و آسیب‌های ناشی از آن دست یافته‌اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مدیکال اکسپرس، کالبد شکافی ریه و نمونه‌های پلاسمای به دست آمده از افرادی که بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته‌اند، تصویر واضح‌تری را از نحوه انتشار کروناویروس در ریه و آسیب‌هایی که به بافت ریه می‌رساند، ارائه کرده است. دانشمندان "مؤسسه ملی سلامت آمریکا" (NIH) و همکارانشان باور دارند که این اطلاعات می‌توانند به پیش‌بینی کردن موارد شدید و بلندمدت کووید-۱۹ به ویژه در میان گروه‌های حساس کمک کنند و به آگاهی در مورد درمان‌های موثر بی انجامند.

اگرچه این پژوهش در مقیاس کوچک انجام شده است، اما دانشمندان می‌گویند که داده‌های به دست آمده، روند‌هایی را نشان می‌دهد که می‌توانند به توسعه درمان‌های جدید کووید-۱۹ و تنظیم زمان دقیق استفاده از درمان‌های موجود در مراحل گوناگون بیماری کمک کنند.

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که کروناویروس چگونه در ریه‌ها گسترش می‌یابد، سیستم ایمنی بدن را دستکاری می‌کند، به بروز نوعی ترومبوز (Thrombosis) گسترده می‌انجامد که برطرف نمی‌شود و مسیر‌های سیگنال‌دهی را هدف قرار می‌دهد که نارسایی و اختلال در ترمیم ریه را به همراه دارد.

به گفته دانشمندان، این داده‌ها به ویژه به مراقبت از بیماران کرونا مربوط می‌شود که مسن، چاق یا مبتلا به دیابت هستند و از جمعیت در معرض خطر به شمار می‌روند. نمونه‌های مورد بررسی در این پژوهش، از افرادی بودند که حداقل یک بیماری پرخطر داشتند.

این پژوهش، بیمارانی را در بر داشت که بین مارس و ژوئیه ۲۰۲۰ از دنیا رفته‌اند و زمان مرگ آن‌ها بین سه تا ۴۷ روز پس از شروع نشانه‌ها بود. این بازه زمانی متنوع، به دانشمندان امکان داد تا موارد مرگ و میر رخ داده در کوتاه‌مدت و بلندمدت را با هم مقایسه کنند.

پژوهشگران دریافتند که کروناویروس مستقیما سلول‌های اپیتلیال پایه در ریه‌ها را آلوده می‌کند و مانع عملکرد اساسی آن‌ها در ترمیم راه‌های هوایی و ریه‌های آسیب‌دیده و همچنین تولید بافت سالم می‌شود. این فرآیند با نحوه حمله ویروس‌های آنفلوانزا به سلول‌های ریه متفاوت است. این پژوهش، اطلاعات بیشتری را در اختیار دانشمندان قرار می‌دهد تا هنگام ارزیابی یا توسعه دارو‌های ضد ویروسی از آن‌ها استفاده کنند.

این پژوهش، در مجله Science Translational Medicine به چاپ رسید.

ارسال به دوستان
معماری جذاب و منحصر به فرد «جزیرۀ کلبه‌ها» در چین (+عکس) آمریکا: گفتگوهای سازنده‌ای با دولت موقت سوریه داشتیم سخنگوی دولت:‌ موضوع انتقال پایتخت در دست مطالعه است/ رفع فیلتر سکوهای ارتباطی ادامه دارد جزئیاتی از واژگونی اتوبوس در خیابان بعثت (فیلم) این سرود برای اولین بار در مهر ۱۳۲۳ خوانده شد (عکس) لس آنجلس همچنان در آتش می‌سوزد (فیلم) ستاد امر به معروف استان تهران: اکثر مردم در ایتا فعالیت دارند/ ما نیازی به سکوی اطلاعاتی دشمن نداریم ارزش حداقل حقوق کارگر بر مبنای دلار و طلا از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۳ قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان (فیلم) همایون شجریان مقابل بهروز وثوقی زانو زد (عکس) چالش تمدید قرارداد صادرات گاز به ترکیه؛ ایران نه گاز دارد، نه توان رقابت با رقبا نایب قهرمان پارالمپیک به پدرش تریلی هدیه داد (فیلم) سردار کوثری: عملیات موفق کربلای ۵ محصول تاکید و اقتدار هاشمی رفسنجانی بود/ او پذیرای عصبانیت ها و گله های فرماندهان دفاع مقدس بود تصاویری آخرالزمانی از طلوع خورشید در لس آنجلس (فیلم) محسن رضایی: اگر اتکا به تجهیزات و توپ و تانک بر نیروی انسانی باایمان اولویت داده شود، اتفاقاتی مانند سوریه رخ می‌دهد