۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۴۷۵۹۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۴-۰۴-۱۴۰۱
کد ۸۴۷۵۹۶
انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۴-۰۴-۱۴۰۱

چرا سوئیس یک باتری آبی بزرگ ساخته است؟! (+فیلم و عکس)

چرا سوئیس یک باتری آبی بزرگ ساخته است؟! (+فیلم و عکس)
باتری آبی به ویژه برای ذخیره انرژی مازاد تولید شده توسط منابع متناوب مانند باد، خورشید و هسته ای مفید هستند...

عصر ایران - یک باتری آبی با قابلیت ذخیره برق معادل 400 هزار باتری خودرو الکتریکی، در کشور سوئیس آغاز به کار کرده است. این تاسیسات در یک غار زیرزمینی در کانتون وله سوئیس ساخته شده است.

با قابلیت ذخیره و تولید مقادیر زیاد انرژی برق‌آبی، این باتری نقش مهمی برای تثبیت تامین نیرو در سوئیس و اروپا ایفا خواهد کرد.

باتری آبی چیست؟

یک باتری آبی یا نیروگاه تلمبه ذخیره ای نوعی تاسیسات ذخیره انرژی برق‌آبی است. باتری از دو مخزن بزرگ آب که در ارتفاعات مختلف قرار دارند، ساخته شده است.

این باتری می تواند ذخیره برق مازاد را با پمپاژ آب از مخزن پایین‌تر به مخزن بالاتر انجام دهد و شارژ باتری به طور موثر صورت بگیرد. زمانی که برق نیاز است، جهت آب برعکس می شود. جریان آب توربینی را می چرخاند که نیروی برق‌آبی تولید می کند.

باتری های آبی به ویژه برای ذخیره انرژی مازاد تولید شده توسط منابع متناوب مانند باد، خورشید و هسته ای مفید هستند. انرژی در زمان تولید بیش از حد به مخزن بالایی پمپ می شود و در زمان تقاضای بالا می تواند برای تولید انرژی آزاد شود.

باتری های آبی بزرگ‌ترین نوع تاسیسات ذخیره سازی انرژی شبکه برق هستند که در حال حاضر وجود دارند.

چرا سوئیس یک باتری آبی بزرگ ساخته است؟

باتری آبی ساخته شده در سوئیس دارای شش پمپ توربینی و مجموع توان خروجی 900 مگاوات است که برای تامین برق 900 هزار خانه کفایت می کند.

با ظرفیت ذخیره سازی 20 میلیون کیلووات ساعت برق، امید است که این باتری نقش چشمگیری در تثبیت شبکه های انرژی سوئیس و اروپا ایفا کند.

در زمان تقاضای بالا برای نیرو، مانند فصل امواج گرما، باتری می تواند احتمال اضافه بار شبکه را کاهش دهد.

عملیاتی شدن باتری آبی 900 مگاواتی در سوئیس

چالش های مهندسی ساخت یک باتری آبی

باتری آبی ساخته شده در سوئیس در عمق 600 متری زیر زمین بین دو مخزن سد اموسون و ویو اموسون در کانتون وله قرار دارد. ساخت این تاسیسات 14 سال طول کشیده زیرا چالش های لجستیکی و مهندسی قابل توجهی پیش روی تکمیل پروژه وجود داشته است.

برای ایجاد این نیروگاه باید 18 کیلومتر تونل در میان کوه آلپ حفر می شد. این تونل ها امکان انتقال مصالح ساختمانی و سازه های پیش ساخته به درون کوه را فراهم می کردند.

در قلب این تاسیسات نیز موتورخانه وسیعی با درازای نزدیک به 200 متر و پهنای 32 متر قرار دارد.

بین سال های 2012 و 2016، ارتفاع سد ویوو اموسون به میزان 20 متر افزایش یافت تا امکان ذخیره آب بیشتر و تولید انرژی بیشتر فراهم شود.

 

مطالعه دو مطلب زیر را نیز از دست ندهید: 

*کوچک‌ترین باتری جهان با الهام از شیرینی سوئیسی معرفی شد! (+عکس)

*نخستین مزرعه خورشیدی کوهستانی جهان/ برنده جایزه «وات دور» (Watt d'Or)سوئیس برای بهترین نوآوری در زمینه انرژی(+عکس)

ارسال به دوستان
روش تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار ؛ از چه پیازی برای عدسی استفاده کنیم ؟ انگور قدرت کوانتومی دارد! جزئیات شگفت انگیز آفرینش؛ شاید یک حشره معمولی می بینید... (تصاویر) محافظ پلاستیکی جدید خودرو که هر راننده‌ای باید داشته باشد (فیلم) کمبود این ویتامین‌ها باعث خواب رفتن دست و پا می‌شود شورولت بلیزر بسیار دیدنی با رینگ های کی ام سی! (عکس) سخنگوی شورای شهر تهران: نام خیابان بیستون تغییر نمی‌کند آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟ کنایه هاشمی طبا به مدیران کشور: تصمیم گرفته‌اند، هیچ تصمیمی نگیرند! این‌جا اوپرت مرز بین سمنان و‌ مازندران (فیلم) دو عکس از خیابان ولی عصر (عج) تهران: سال 1329 و اکنون روایتی درباره بزرگ‌ترین مخفی‌کاری‌های دولت‌ آمریکا که پس از سال‌ها افشا شدند کیهان : بشار اسد و پدرش بخاطر ایران از سود خودشان گذشتند تصاویری بسیار خاطره انگیز از جادوگر تکرارنشدنی دنیای بسکتبال باور می کنید این حشره بدن فلزی دارد! (عکس)
#videojsscript