۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۰۲۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۲۰-۰۵-۱۴۰۲
کد ۹۰۲۴۷۷
انتشار: ۱۳:۲۶ - ۲۰-۰۵-۱۴۰۲

ارتباط خس‌ خس سینه با کمبود این ویتامین در بدن

ارتباط خس‌ خس سینه با کمبود این ویتامین در بدن
یک مطالعه جدید نشان داده در افرادی که سطح ویتامین K در خون‌شان پایین است، احتمال کاهش عملکرد ریه و گزارش مشکلات ریوی مانند آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه(COPD) یا خس‌خس سینه بیشتر است.

یک مطالعه جدید نشان داده است که سطوح پایین ویتامین K با مشکلات ریوی و خس خس سینه مرتبط است.

به گزارش ایسنا؛ یک مطالعه جدید نشان داده در افرادی که سطح ویتامین K در خون‌شان پایین است، احتمال کاهش عملکرد ریه و گزارش مشکلات ریوی مانند آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه(COPD) یا خس‌خس سینه بیشتر است.

ویتامین K که در سبزیجات برگ‌دار، روغن‌های گیاهی و غلات یافت می‌شود، پروتئین‌های مورد نیاز برای لخته شدن خون و ساخت استخوان را تولید می‌کند. با این حال، آنچه مشخص نیست، نقش ویتامین K در سلامت ریه است.

اکنون یک مطالعه جدید توسط پژوهشگران بیمارستان دانشگاهی کپنهاگ و دانشگاه کپنهاگ در دانمارک، رابطه بین سطح ویتامین K و عملکرد ریه را بررسی کرده است.

تورکیل یسپرسن(Torkil Jespersen) نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: ما قبلاً می‌دانستیم که ویتامین K نقش مهمی در خون دارد و تحقیقات نشان می‌دهد که در سلامت قلب و استخوان نیز مهم است، اما تحقیقات بسیار کمی در مورد ارتباط ویتامین K با ریه‌ها انجام شده است.

وی افزود: طبق اطلاعات ما، این اولین مطالعه در مورد ویتامین K و عملکرد ریه در یک جمعیت عمومی بزرگ است. نتایج ما نشان می‌دهد که ویتامین K می‌تواند در حفظ سلامت ریه‌های ما نقش داشته باشد.

پژوهشگران ۴۰۹۲ نفر از ۲۴ تا ۷۷ سال را برای مطالعه خود انتخاب کردند. شرکت‌کنندگان آزمایش عملکرد ریه به نام اسپیرومتری را انجام دادند که شامل اندازه‌گیری مقدار هوایی است که فرد می‌تواند در یک ثانیه استنشاق کند(FEV۱) و حجم کل هوایی که می‌تواند پس از عمیق‌ترین نفس ممکن (ظرفیت حیاتی اجباری یا FVC) به زور بازدم کند.

همچنین از آنها نمونه خون گرفته شد و پرسشنامه‌های مربوط به سلامت و سبک زندگی را تکمیل کردند. آزمایش خون شامل نشانگر کمبود ویتامین K موسوم به dp-ucMGP بود.

پژوهشگران دریافتند که به ‌طور متوسط، شرکت‌کنندگانی با سطوح بالای پلاسمای dp-ucMGP که نشان‌دهنده سطوح پایین ویتامین K است، FEV۱ و FVC کمتری داشتند. همچنین احتمال بیشتری داشت که بگویند از بیماری مزمن انسدادی ریه(COPD)، آسم یا خس‌خس سینه رنج می‌برند.

یسپرسن گفت: یافته‌های ما به خودی خود توصیه‌های فعلی برای دریافت ویتامین K را تغییر نمی‌دهند، اما نشان می‌دهند که ما به تحقیقات بیشتری در مورد اینکه آیا برخی از افراد، مانند افرادی که بیماری ریه دارند، می‌توانند از مکمل‌های ویتامین K بهره ببرند یا خیر، نیاز داریم.

پژوهشگران در حال حاضر در حال انجام یک کارآزمایی بالینی هستند که مکمل‌های ویتامین K را با دارونما مقایسه می‌کنند تا اثرات این ویتامین بر سلامت قلب و عروق، متابولیک و استخوان را ارزیابی کنند.

بر اساس مطالعه فعلی، آنها قصد دارند آنالیز عملکرد ریه را در این کارآزمایی لحاظ کنند.

برچسب ها: ویتامین ، ویتامین k
ارسال به دوستان
ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم) پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر ایران شد مواد غذایی و خوردنی هایی که سنگ کلیه تولید می کنند مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی